Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 17 (5224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Necesitate

Contract multianual de 10 milioane de euro, pentru repararea străzilor Sucevei

Miercuri, 23 Ianuarie 2013 (15:05:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de întreţinere şi reparaţii ale străzile Sucevei ar putea fi executate în baza unui contract multianual în valoare de 10 milioane de euro, valabil pînă în 2015. Aceasta este propunerea primarului Ion Lungu, pe care o va supune deciziei Consiliului Local, în vederea organizării unei licitaţii.

„Contractul pe care îl avem pentru întreţinerea străzilor expiră în luna aprilie. Voi propune CL să facem o licitaţie multianuală, pe 3 ani de zile, cu o valoare de aproximativ 10 milioane de euro, adică 130-140 de miliarde de lei vechi pe an, pentru că în alte condiţii nu ne putem folosi de acest contract de asfaltare decât o jumătate de an – trei luni se întârzie că nu ai aprobat bugetul, trei luni că e iarnă şi nu poţi lucra”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Acesta a adăugat că o firmă care câştigă un contract multianual are curajul să se doteze cu utilaje mai performante, cu care să facă lucrări de calitate, în ideea că astfel îşi poate amortiză cheltuielile.

În acelaşi timp, Lungu a precizat că intenţionat a propus perioada de valabilitate a contractului la 3 ani, pentru a nu se suprapune cu perioada electorală din 2016.

„Este o chestie de bun simţ să nu facem contractul pe 4 ani, adică să nu includem şi 2016, când este an electoral, să nu se poată spune că va afecta bugetul unui nou Consiliu Local, a unui nou primar”, a menţionat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contract multianual de 10 milioane de euro, pentru repararea străzilor Sucevei.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contract multianual de 10 milioane de euro, pentru repararea străzilor Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ideea nu e rea trimis de
(23 ian 2013, 15:30:37
Laudabila ideea si sa fie asa cum ziceti. Faceti ceva si cu curatenia..... Iar daca oraseanul are strazi bune, trotoare bune, curatenie, iluminat de calitate si siguranta.....Sa fiti iubit, daca nu......hulit
1.1  RE: Ideea nu e rea trimis de
(24 ian 2013, 05:51:35
Orasul tre modernizat, ca este la nivel de o comuna de prin Ungaria
1.2  RE: Ideea nu e rea trimis de
(24 ian 2013, 05:56:14
Multe parcuri si miniparcuri cu verdeata si flori, cosuri de gunoi la fiecare stilp, banci peste tot in oras, copaci, arbusti plantati peste tot, WC-uri, etc.
- De realizat prin mass-media locala emisiuni educative cu continut special, centrate pe trezirea si educarea spiritului civic al sucevenilor, care trebuie sa invete sa se comporte si sa pastreze curatenia orasului nostru,etc

- Orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei