Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 17 (5224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Băişanu va analiza situaţia din PNL Câmpulung Moldovenesc după demisiile în lanţ din Biroul Politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni va avea o întâlnire cu membrii Biroului Politic al PNL Câmpulung Moldovenesc, după ce mai mulţi membri din conducerea acestei organizaţii şi-au dat luni demisia. Băişanu a precizat că va analiza situaţia Organizaţiei PNL din Câmpulung Moldovenesc, dar şi că aşteaptă un punct de vedere al instituţiilor abilitate în ceea ce-l priveşte pe preşedintele autosuspendat al organizaţiei, Niculai Vranău. În cursul zilei de luni, mai mulţi membri ai Biroului Politic al PNL Câmpulung Moldovenesc au renunţat la funcţiile politice din organizaţia locală a liberalilor, precizând că sunt nemulţumiţi de faptul că Niculai Vranău a ales să se autosuspende, în loc să-şi prezinte demisia. Reamintim că Vranău s-a autosuspendat din cauza unei zvonuri denigratoare lansate în Câmpulung la adresa sa, zvonuri care nu aveau nici o legătură cu realitatea şi care îi afectau grav imaginea publică.

În cursul zilei de ieri, Alexandru Băişanu a spus că în urma analizei pe care o va face la finalul acestei săptămâni, dar şi a răspunsului pe care îl va primi din partea instituţiilor abilitate să verifice acuzaţiile aduse la adresa lui Niculai Vranău, va lua o decizie cu privire la organizaţia din Câmpulung.

„Am vorbit cu domnul Vranău şi am căzut de acord că e corect să se autosuspende din funcţie până la rezolvarea acestor probleme. Oricum, ţin să precizez că Biroul Organizaţiei Municipale PNL Câmpulung Moldovenesc nu este dizolvat. Potrivit statutului, biroul ar fi fost dizolvat dacă jumătate plus unu dintre membri ar fi demisionat. Biroul Politic al PNL Câmpulung Moldovenesc are 21 de membri, cu tot cu supleanţi, şi doar opt şi-au prezentat demisiile”, a ţinut să precizeze liderul PNL Suceava. El a mai adăugat că preşedinte interimar al Organizaţiei PNL din Câmpulung Moldovenesc este Gavril Chirodea, vicepreşedintele filialei care a obţinut cel mai mare număr de voturi la alegerile interne.

Alexandru Băişanu a ţinut să precizeze că Organizaţia PNL din Câmpulung Moldovenesc este una dintre cele mai puternice din judeţul Suceava, având în vedere că a reuşit să câştige funcţia de primar al acestui municipiu la ultimele trei alegeri locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu va analiza situaţia din PNL Câmpulung Moldovenesc după demisiile în lanţ din Biroul Politic.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu va analiza situaţia din PNL Câmpulung Moldovenesc după demisiile în lanţ din Biroul Politic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE-1 trimis de
(23 ian 2013, 14:39:07
IERI AM PREZENTAT SUMAR SITUATIA MICRO A UNOR ASPECTE NEGATIVE LEGATE DE UNII LIBERALI,ASTAZI LE VOM PREZENTA MACRO-DUPA CUM URMEAZA:
CARE A FOST POZITIA OFICIALA A GRUPULUI LIBERAL DIN CL C-LUNG,IN ANUL1997 CAND S-A RETRAS AUTORIZATIA SANITARA DE FUNCTIONARE A CRIMINALEI ADUCTIUNI DE ,,APA POTABILA''DE LA HAZNAUA LU' BODNARENKO-SUPRANUMITA SI STATIE DE EPURARE SI ALIMENTARE DE LA FD.MOLDOVEI?UN ARTICOL DE PRESA CEVA?UN REPORTAJ TVLA INITIATIVA LIBERALILOR???
SAU O MARE BUCURIE,MAI ALES LA UNELE SECTII DIN SPIT.MUNICIPAL,DEOARECE CU CAT SUNT MAI MULTI PACIENTI-CLIENTI,CU ATAT SI CIUBUCAREALA ESTE MAI CONSISTENTA?
2.   COMPLETARE-2 trimis de
(23 ian 2013, 14:46:45
CUM A REACTIONAT GRUPUL LIBERAL DIN CL,LA EPIDEMIILE DE HEPATITA DIN 2000-2001-2002,DIN CARE NUMAI UNA A FOST PREZENTATA IN PRESA CU UN NR DE BOLNAVI MULT DIMINUAT?DIN NOU CIUBUCAREALA-FARA NUMAR-FARA NUMAR?
COMISIA ECONOMICA A CL,DE CE NU FORTAT NOTA BAREMI PTR ACHIZITIONAREA UNOR FILTRE PTR EPURAREA APEI,STIUT FIIND FAPTUL CA FILTRE NU AU FOST FOLOSITE NICIODATA,IAR STATIA NU DISPUNEA DE CELE PATRU BAZINE AFERENTE UNEI ASTFEL DE STATIE.PTR POTROCIREA APEI,IN AFARA DE CLOR SE MAI FOLOSEA SI SULFAT DE ARGINT
,,ACHIZITIONAT'' DE LA EM-FD.MOLD.SA LE FIE DE CAP SI DE CIOLANE!
3.   COMPLETARE-3 trimis de
(23 ian 2013, 14:55:09
DE CE AU FOST DE ACORD LIBERALII DIN CL,CU INTRERUPEREA PROGRAMULUI CE A FUNCTIONAT IN BAZA LEGII76/2002,LASAND PE DRUMURI PESTE 100 DE ANGAJATI,CEI MAI MULTI DIN RANDUL PERSOANELOR NEVOIASE,MOTIVATIA FIIND LIPSA DE FONDURI,BANII PROVENIND DE LA UE.SE PREMEDITA O ALTA ACHIZITIE INUTILA PANA IN PREZENT?SI EU AM FOST UNUL DINTRE ANGAJATII DE ATUNCI-CE MICA-I LUMEA ASTA MARE-AM CONTRACTUL DE MUNCA CARE NU A MAI MAJUNS SA FIE AVIZAT DE DPMOS SUCEAVA,CA SI CELELALTE,BINEINTELES.O FI FOST DE AJUNS AVIZAREA PTR LEGALITATE A PRIMARULUI GENERAL A TUTUROR VAZUTELOR SI NEVAZUTELOR,DIN TIMPURI INDEPARTATE.
TIII,DRACE-DOAMNE IARTA-MA!
4.   COMPLETARE-4 trimis de
(23 ian 2013, 15:07:49
ACUM E ACUM!DIN TOATA SARACIA ,PRIMARIA C-LUNG,PRIN CATIVA SLUGOI,PUNE BOTU' LA ACHIZITIOPNAREA CANTONULUI SILVI OBCIOARA.PROIECTUL STA SA CADA,DAR SRPRIZA MAAAARE:
SEFULUI COMISIEI ECONOMICE,II CLOCESTE MINTEA O IDEE SI VINE SI CU O PROPUNERE SALVATOARE-UN AMENDAMENT PRIN CARE ACHIZITIA SA FIE FACUTA LA PACHET SI CU SAIVANELE SI CU.......LINIA ELECTRICA,FOARTE TREBUINCIOASA PTR SANTIERUL MANAILA.
DACA CINE CREDE CA N-A FOST PRENMEDITARE,SE INSEALA.CANTONUL ZACE SI AZI NEFOLOSIT,CU TOATE CA S-AU FACUT SI NISTE INVESTITII SUPLIMENTARE,NU SE STIE DACA GEOMOLD A PLATIT CHIRIA PTR LINIA ELECTRICA,DAR SE STIE CA S-AU FORAT NISTE PUTURI DE MARE ADNCIME[9-10M]LA SADOVA,STATIA DE CAPTARE A FOST EXECUTATA LA NIVELUL ANULUI1812 SI TREBUIA MODERNIZATA ANUAL,IAR NOI SI PRIN GRIJA LIBERALILOR DIN CL SERVIM APA DIN MOLDOVA ,ACUM CU ZOAIE DE PE DOUA IAZURI DE STERIL NEECOLOGIZATE,IAZURI POMENITE IN SMIORCAIELILE LU' GOSPODARU SI FLUTUR,IN PRESA JUDETEANA.LAFEL,DE CAP SI DE CIOLANE!
5.   COMPLETARE-5 trimis de
(23 ian 2013, 15:22:32
DESPRE CE A URMAT DIN 2005 INCOACE,CUNOSC SI COPIII DIN CLASA PREGATITOARE,AICI VORBIM DESPRE TOATE ABERATIILE CONSTRUITE IN GUBERNA,FARA FINALITATE SI FARA VREUN RANDAMENT PANA IN PREZENT.
DACA TOT VENI VORBA DE ZVONURI,PRIN TARG SE AUDE CA TOT LIBERALII VOR VENI CU O PROPUNERE PTR REZOLVAREA CANALIZARII LA BLOCURILE ANL DIN BUNESTI.
CICA I PRIMA FAZA,PE TIMP DE VARA ,PE LANGA BLOCURI SA FIE MONTATE CLOSETE ECOLOGICE,DISPUSE IN FORMA DE SAGEATA,PANA CAND PRIMARIA VA COMANDA PTR FIECARE APARTAMENT,CATE UN HARDAU CARE SA ZACA IN BAIA LOCUINTEI.
ACESTE HARDAIE,SE SPUNE CA VOR FI CONFECTIONATE DIN LEMN,DE LA CEL MAI IEFTIN,RESPECTIV DE BRAD SI PANA LA CEL MAI SCUMP-DE CIRES,NUC SAU MAHON,IN FUNCTIE DE POZITIA SOCIALA SI FINANCIARA A FICARUI ,,PILOS''.
PE TIMP DE IARNA CLOSETELE ECO,VOR PUTEA FI TRANSFORMATE IN AFUMATORI,CA SA NU MAI ZICA CARCOTASII CA SE FAC INVESTITII INUTILE.LE DORIM SUCCES!
CA O CONDITIE SUPLIMENTARA,DEVERSAREA IN APELE MOLDOVEI VA TREBUI FACUTA NUMAI DUPA LASAREA INTUNERICULUI,DE ACEEA ,PROBABIL HARDAIELE,VOR FI PREVAZUTE SI CU FAR,ALIMENTAREA LA O BATERIE DE 9V.
6.   REMEMBER trimis de
(23 ian 2013, 15:35:35
IERI AM OMIS SA VA SPUN CA CEI DOI SECURISTI CARE VENEAU LA SECTIA IPEG FD.MOLD MAI PURTAU SI MAPE.IN CURTEA ATELIERULUI TOCMAI SECRETARII PCR SI UTC,FACEAU GLUME PE SEAMA ACESTORA.UNUL INTREBA CE CONTIN ACELE MAPE,CELALALT SPUNEA CA UNUL DUCE UN CIOCAN IAR CELALALT O SECERA IN MAPA.A;LTUL VENEA CU PRESUPUNEREA CA UNUL ARE STICLA DE CONIAC IAR CELALALT TIRBUSONUL SI PAHARELESI POIATE SI NISTE SERVETELE-LE POARTA SEPARAT CA SA NU POATA BEA UNUL FARA CELALALT.ACUM, UNII DIN ACESTI GLUMETI,RAMASI ALIPITI SEFILOR LOR,SUNT MARI OAMENI DE AFACERI SAU MAI POT FI VAZUTI GURA-CASCA PRIN SECTIILE DE VOTARE LA ALEGERI, TOT FACAND PARTE DIN GRUPUL LIBERAL.IN ACEST GRUP,AR MAI FI VORBA SI DESPRE UN CONSILIER-OIER SI UN SOFER PE RABA,DAR DUPA CUM ARATA ,I-A BATUT DESTUL D-ZEU NU MAI TREBUIE SA-I MAI SCOATEM NOI IN EVIDENTA.PTR TOV DIRECTOR:
,,UN IMPERIU MOARE DE INDIGESTIE'' NAPOLLYON FOUTULEAK
6.1  RE: REMEMBER trimis de
(23 ian 2013, 19:15:07
dacă scriai şi tu omeneşte poate îmi făceam timp să-ţi citesc necazurile.
7.   Sondaj trimis de
(26 ian 2013, 14:42:25
Daca esti din judetul Suceava te rog sa completezi acest chestionar www.isondaje.ro/sondaj/2715426 . Nu o sa dureze mai mult de 5 minute si ajutorul tau o sa-mi fie de mare folos pt lucrarea de licenta . Multumesc anticipat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei