Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2012 - Anul XVII, nr. 298 (5203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 20 – 26 decembrie

Tombola “De sărbători, Moşul îţi utilează bucătăria”

În perioada 4-24 decembrie, toţi clienţii care fac cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City Suceava şi completează talonul de participare pot câştiga electrocasnice pentru utilarea bucătăriei: un frigider, o maşină de spălat, o maşină de spălat vase, un cuptor incorporabil, o plită incorporabilă, o hotă. La sfârşitul fiecărei zile, la ora 17:00, se va efectua extragerea zilnică prin care un client norocos va câştiga un produs electrocasnic mic (mixer, maşină de pâine, expresor de cafea sau maşină de tuns). Vor fi acordate 20 de premii zilnice pe durata campaniei.

 

“Donează o jucărie de pluş, pentru un zâmbet în plus”

Shopping City Suceava şi Salvaţi Copiii, Filiala Suceava, organizează, în perioada 1-20 decembrie, campania "Donează o jucărie de pluş, pentru un zâmbet în plus", cu scopul de a strânge jucării pentru copiii de grădiniţă, provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse, din mediul rural, din judeţul Suceava. Şi anul acesta, Shopping City şi-a propus să-l ajute pe Moş Crăciun şi va dona peste 200 de reni şi ursuleţi de pluş pentru a aduce un zâmbet pe chipul copiilor mai puţin norocoşi. Dacă ai jucării pe care nu le mai foloseşti şi vrei să le dăruieşti, vino în Shopping City şi donează-le pentru Bradul de Jucării. Peste 200 de pluşuri au format deja un brad de 4 m şi te aşteaptă la Căsuţa Moşului.

 

Întâlnire cu Moş Crăciun, la Shopping City

Moşul le dă întâlnire tuturor copiilor cuminţi la Căsuţa Moşului din Shopping City Suceava. În perioada 7-23 decembrie, Shopping City invită toți copiii să viziteze căsuţa lui Moş Crăciun şi să participe la atelierele de creaţie. Copiii vor putea pregăti scrisoarea pentru Moşul şi vor putea să-şi facă fotografii memorabile alături de familie într-un decor de poveste. Program cu Moşul: L-V: 17:00-19:00; S-D: 11:00-15:00.

 

Târgul de Cadouri Handmade, la Iulius Mall

În perioada 21-24 decembrie, cei care nu au reuşit să aleagă darurile pentru cei dragi pot găsi lucruri deosebite la Târgul de Cadouri Handmade din Iulius Mall. Bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi ornamente lucrate atent de cei mai iscusiţi suceveni pot fi cadouri unicate sau pot completa colecţia personală a pasionaţilor de obiecte făcute manual.

 

Distracţie la  Hollywood

„În zilele de 20-21 decembrie, te aşteptăm în Hollywood! Unica ta şansă de supravieţuire în faţa haosului! Promitem să te tratăm cel mai bine, iar rezervarea cu patru fete la masă primeşte o ultimă sticlă de vodcă din partea casei! Te înspăimântă sfârşitul lumii? Alături de noi vei supravieţui!”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749.

 

Târgul de Cadouri de Crăciun, la Iulius Mall

Până pe 21 decembrie, la Iulius Mall se organizează Târgul de Cadouri de Crăciun. Evenimentul este o iniţiativă a Asociaţiei „Euroşansa for Life” Fălticeni şi face parte din proiectul umanitar „Şansa de a dărui”. Astfel, cei care doresc să ofere cadouri speciale pot cumpăra obiecte handmade făcute de copiii de la Grădiniţa Specială din Fălticeni.

 

Întâlnire cu Moş Crăciun, la Iulius Mall

Zilnic, până pe 23 decembrie, năzdrăvanii îşi pot da întâlnire cu Moş Crăciun la Iulius Mall. Îndrăgitul bătrânel îi va aştepta pe cei mici, în intervalul orar 16.00-18.00, pentru a le asculta dorinţele din acest an.

 

Poţi câştiga un coş plin cu bunătăţi pentru masa de Crăciun

Până pe 21 decembrie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs cu premii delicioase. Prin intermediul aplicaţiei „Prinde premiile”, prietenii de pe reţeaua socială a mall-ului trebuie să-l ajute de Moş Crăciun să aducă cât mai multe daruri în sania magică. Vineri, cinci norocoşi vor câştiga câte un coş plin cu bunătăţi pentru masa de Crăciun.

 

Premii magice la Iulius Mall

În luna cadourilor, clienţii Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii magice. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste 100 de lei vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Până pe 24 decembrie, în fiecare seară, la ora 19.00, unul dintre cumpărători va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkswagen Polo.

 

Program sărbători, la Galleria Suceava

Programul de funcționare al complexului comercial Galleria Suceava, pentru perioada 24.12.2012-02.01.2013: 24.12.2012 – orar 09.00-18.00; 25.12.2012 – închis; 26.12.2012 – orar 10.00-20.00; 27.12.2012-30.12.2012 – orar 09.00-21.00; 31.12.2012 – orar 09.00-18.00; 01.01.2013 – închis; 02.01.2013 – orar 10.00-20.00.
 

Joi, 20 decembrie

Premiere la LPS

Liceul cu Program Sportiv din Suceava își va premia cei mai buni sportivi din anul 2012, într-o gală ce va avea loc începând cu ora 12.00, la sala de sport.

 

Handbal

Echipa CS Universitatea Suceava va încheia anul 2012 și turul Ligii Naționale cu un meci pe teren propriu, în compania celor de la CSM București, programat astăzi, de la ora 18.00, la sala LPS.

 

Spectacolul „Vine Crăciunul”, la „Petru Muşat”

De la ora 11:00, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Nr. 1 din municipiul Suceava, organizează spectacolul „Vine Crăciunul”. În cadrul acestei manifestări, elevii liceului vor prezenta un concert de colinde şi un spectacol de tradiţii şi obiceiuri populare prilejuite de trecerea în noul an. În deschiderea manifestărilor, va fi vernisată expoziţia „Pastel de iarnă”, aparţinând plasticianului Ioan Bodnar, dar şi lansarea ultimului volum de interviuri, intitulat „Cioban la stele”, de Dumitru Brădăţan. Cei doi vor fi prezentaţi de jurnaliştii Tiberiu Cosovan - Monitorul de Suceava şi Roman Istrati - săptămânalul Jupânu.

 

Festivalul „Datini şi Obiceiuri pentru Sărbătorile de Iarnă”

De la ora 12.00, Iulius Mall îi invită pe suceveni la Festivalul „Datini şi Obiceiuri pentru Sărbătorile de Iarnă”. Cele mai frumoase tradiţii din zona Bucovinei vor fi prezentate, pe scena de la etajul Iulius Mall, de grupuri de urători şi colindători din judeţ. Preşcolari şi elevi vor încânta publicul cu un spectacol captivant de datini şi obiceiuri strămoşeşti. Tot joi, începând cu ora 18.00, clienţii Iulius Mall vor putea asculta cele mai îndrăgite cântece de sezon în concertul „Speranța și prietenii”.

 

Seară Bucovineană, la Padrino

„În Padrino încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 21 decembrie

Dans, la Iulius Mall

Începând cu ora 18.00, clienţii Iulius Mall sunt aşteptaţi la un spectacol ritmat al celor de la BoomDance. Pe scenă vor urca dansatorii profesionişti din cadrul clubului BoomDance şi mici cântăreţi. În această zi, oricine doreşte să ia lecţii de dans se poate alătura demonstraţiilor de stiluri variate.

 

Superconcert Mărgineanu şi Banda lui, la Padrino

Zi de mare sărbătoare la Padrino. La patru ani de la înfiinţare, Padrino face un cadou surpriză tuturor clienţilor. Superconcert Mărgineanu şi Banda lui. Şapte ani de live ... "Şapte-Patru ... ca la teatru". La patru ani de Padrino, petreci cu Mihai Mărgineanu şi Banda. Intrarea liberă. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 22 decembrie

Petrecere la Hollywood

„Te aşteptăm la o superpetrecere. Hollywood te aşteaptă cu concursuri, premii şi superoferte. Vodca e cel mai bun prieten al tău. Ai supravieţuit? Vino alături de noi să te îmbeţi de fericire”, anunţă organizatorii.

 

Colinde la Iulius Mall

De la ora 14.00, sucevenii aflaţi la cumpărături vor fi încântaţi cu melodii de sezon interpretate de tinerii talentaţi din centrele de plasament din judeţul Suceava şi din şcolile din mediul rural. Cea de-a doua ediţie a concursului de colinde este organizată de Euroactiv, în cadrul campaniei “Şanse egale pentru toţi copiii”. Rezervări: 0755 571 749

 

Muzică de club, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Saturday Is Office`S Club

„Saturday Is Office`S Club, la Office. A venit vremea distracţiei. Vino să petrecem alături de DJ Dolka. We provide butterflies!”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 23 decembrie

Spectacol de Crăciun, la Iulius Mall

Ziua de duminică este una încărcată cu surprize muzicale. Începând cu ora 18.00, Iulius Mall propune clienţilor săi un spectacol de Crăciun cu cei mari îndrăgiţi lăutari ai Bucovinei. Marius Zgâianu, Dana Dăncilă, Nicoleta Cojocaru, Dorel Ionel şi Ansamblul de dansuri „Florile Bucovinei” vor surprinde publicul cu momente artistice aparte.

 

Teatrul de Păpuşi „Puppet”

De la ora 12.00, în aşteptarea lui Moş Crăciun, prichindeii se vor putea bucura de un spectacol de colinde, susţinut de figurinele Teatrului de Păpuşi „Puppet”, la Iulius Mall, alături de copii din judeţele Botoşani şi Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei