Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2012 - Anul XVII, nr. 218 (5123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Succes

Prima ediţie a ”Zilelor Pătrăuţiului”, un succes

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 2.000 de persoane au fost prezente la prima ediţie a „Zilelor Pătrăuţiului”, evenimentul organizat, în perioada 14-16 septembrie, de primărie şi Consiliul Local, cu sprijinul direct al deputatului PDL de Suceava Ioan Bălan, manifestările fiind considerate de primarul comunei, Vasile Breabăn, un succes.

 

Mulţumiri speciale pentru deputatul PDL Ioan Bălan

Primarul a ţinut să-i aducă mulţumiri speciale deputatului Ioan Bălan, arătând că fără contribuţia financiară a acestuia, „Zilele Pătrăuţiului” nu s-ar fi putut organiza.

Cele mai importante momente ale „Zilelor Pătrăuţiului” au fost concertul Irinei Loghin şi inaugurarea şcolii din localitate. Pătrăuţenii au venit cu sutele să o asculte pe Irina Loghin, alături de care au cântat şi au dansat pe toată durata spectacolului. Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost primită cu flori de deputatul Ioan Bălan.

Momentul care a adus emoţie l-a reprezentat inaugurarea Şcolii cu Clasele I-VIII din comuna Pătrăuţi, veche de 150 de ani, în care învaţă 700 de elevi, şcoală care a fost reabilitată cu fonduri de la Banca Mondială, care însumează patru milioane de lei. Aici s-au întâlnit foştii elevi şi dascăli ai şcolii, care au dat frâu amintirilor, aducând la suprafaţă o parte din istoria unităţii de învăţământ.  

 

Ioan Bălan: Astfel de întâlniri sunt foarte emoţionante

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, alături de care s-a aflat liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, le-a mulţumit fostului şi actualului primar pentru eforturile făcute în vederea finalizării investiţiilor la şcoală, dar şi foştilor dascăli ”cu tâmplele albe” cărora comuna le datorează foarte mult.

„Astfel de întâlniri sunt foarte emoţionante. Văd aici profesori cu tâmplele albe şi mă gândesc şi eu la dascălii mei. Cred că astăzi ar trebui să ne uităm mai mult spre dumneavoastră când vorbim despre şcoală, pentru că mulţi dintre cei care suntem aici suntem rodul muncii dumneavoastră. Cu toate greutăţile acelor vremuri, v-aţi aplecat şi ne-aţi educat cu dragoste şi pentru asta vă mulţumim din suflet. Mulţumesc fostului primar, cu care am avut o colaborare bună în timpul mandatului domniei sale, şi ce pot să mai spun decât un an bun cu note mari celor mici, iar profesorilor le urez succes şi multă putere de muncă”, a spus Bălan.

Inaugurarea şcolii din Pătrăuţi a beneficiat şi de o slujbă de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi din localitate. Totodată, primarul Vasile Breabăn le-a conferit titlul de „Cetăţean de Onoare” lui Nicolae Turtureanu, fost director al CFCH, preotului Gabriel Herea şi lui Ioan Hlatic.

Manifestările, care s-au întins pe durata a trei zile, au cuprins mai multe programe artistice, susţinute de Marius Zgâianu, Călin Brăteanu, Laura Haidău, Ansamblul Folcloric „Vicoveanca” şi fanfara din Stamate, dar şi de formaţii de copii din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima ediţie a ”Zilelor Pătrăuţiului”, un succes.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima ediţie a ”Zilelor Pătrăuţiului”, un succes0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei