Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2012 - Anul XVII, nr. 218 (5123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Educaţie

Centrul after-school din Mihoveni a fost inaugurat în mod oficial

Centrul after-school din Mihoveni, comuna Şcheia, a fost deschis în mod oficial odată cu începerea noului an şcolar. La festivităţile de deschidere a anului şcolar de la şcoala din Mihoveni au fost prezenţi ieri primarul din Şcheia, Vasile Andriciuc, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, senatorul PDL Orest Onofrei şi şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Gheorghe Lazăr. Oficialităţile au vizitat mai multe săli ale preşcolarilor şi şcolarilor care învaţă în această şcoală, precum şi centrul after-school.

Primarul Vasile Andriciuc a precizat că investiţia în centrul after-school a fost de 1,5 milioane de lei, el fiind realizat cu fonduri europene, prin măsura 322. Noul centru after-school a fost construit în Complexul şcolar Mihoveni, în care funcţionează şcoala din localitate şi o casă de copii cu deficienţe. Centrul are trei săli de clasă şi un cabinet psihologic şi are o capacitate de 50 de locuri, de toate acestea urmând să beneficieze, prin rotaţie, circa 350 de copii.

În discuţiile pe care le-a avut cu oficialităţile prezente la deschiderea anului şcolar, primarul Andriciuc a spus că intenţionează să mute noua clasă pregătitoare în incinta centrului after-school inaugurat în cursul zilei de ieri.

Vasile Andriciuc a mai precizat că în comuna Şcheia funcţionează trei şcoli, în care învaţă 655 de elevi. „Cea mai bună investiţie pe care trebuie să o facă o comunitate este în şcoală. Iar pe parcursul anilor s-a demonstrat că şcoala de la Mihoveni a obţinut rezultate foarte bune şi elevii noştri au prins cele mai bune locuri la liceele din municipiul Suceava sau din alte localităţi”, a subliniat primarul din Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul after-school din Mihoveni a fost inaugurat în mod oficial.
 Vizualizări articol: 1628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul after-school din Mihoveni a fost inaugurat în mod oficial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei