Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2012 - Anul XVII, nr. 211 (5116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Miercuri

Concert Andra, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Andra, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, va fi prezentă miercuri, 12 septembrie, începând cu ora 17:30, în parcarea Shopping City Suceava, unde va susţine un concert special.

Evenimentul face parte din campania organizată la nivel naţional de Bonux  şi cuprinde un program de patru ore de concursuri şi un superconcert Andra.

Organizatorii au pregătit mii de premii pentru participanţi constând în  pachete de detergent Bonux, coliere, ghivece de flori şi multe alte surprize.

Din repertoriul Andrei pregătit special pentru acest eveniment, nu vor lipsi piese consacrate, precum “Vreau sărutarea ta”, „Doar o clipă”, „Dragostea rămâne”, dar şi cele mai noi melodii ale cântăreţei - „What about us” şi „ Telephone”. Pentru iubitorii de muzică populară, Andra a pregătit un program special, cu cele mai îndrăgite piese din folclor.

Pe toată perioada evenimentului, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit reduceri şi oferte speciale.

Astfel, doar pe 12 septembrie magazinul Takko Fashion va acorda reduceri de 50% la toate cumpărăturile, doar pentru clienţii VIP, cu ocazia împlinirii a cinci ani de activitate în România. Camiceria Italiana vă aşteaptă cu un discount special de 20%, iar New Yorker, Benvenuti şi Fox au prelungit reducerile de până la 70% la colecţiile de sezon.

Pentru că pentru noul an şcolar cumpărăturile sunt pe ultima sută de metri, Benvenuti va acorda o reducere suplimentară de 10% pe baza pliantului din broşura Back to School Shopping City Suceava.

În plus, la Champion, cumpărăturile de 200 lei pentru articole de copii vă aduc gratuit un articol de până la 65 lei. Şi magazinele Vivo Kids, Evel Mod şi Delia 07 vă aşteaptă cu cea mai variată gama de uniforme şi articole de copii. Alexandria Librării a pregătit reduceri speciale pentru noul început de an şcolar, 30% la cărţile editate de Egmont şi  20% la titlurile Nemira, iar  Media Galaxy are reduceri de până la 300 lei la orice laptop Lenovo şi mini laptop Asus, 50% la toată gama de expresoare Dolce Gusto Melodz şi 25% la imprimante HP din promoţie, boxe Logitec şi cuptoare cu microunde Whirpool.

Produsele cosmetice au preţuri speciale în B&B Collection cu reduceri de până la  50% la mascara şi de până la  30% la trusele de farduri, precum şi diverse seturi cadou, iar bijuteriile fantezie le găsiţi într-o gama variată la noul magazin Pechora.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert  vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar magazinul Bergner a pregătit o ofertă imbatabilă - pentru cumpărături de minim 150 lei primeşti cadoul o tigaie teflonată, iar pentru cumpărături de minim 300 lei primeşti o tigaie de ceramică.

Hipermarketul Carrefour a pregătit o ofertă specială pentru pensionari - la cumpărături de minim 50 lei pensionarii primesc 1 litru de ulei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Andra, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert Andra, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei