Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2012 - Anul XVII, nr. 164 (5069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„E timpul să mâncăm tradiţional”

Târgul „Alimenta Tradiţional”, ediţia a VII-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„E timpul să mâncăm tradiţional!”. Acesta este motto-ul Târgului „Alimenta Tradiţional”, ce se va desfăşura, în perioada 20 – 22 iulie, la Shopping City Suceava.

Nu vor lipsi şunculiţa ţărănească, caltaboşi, cozonaci, prăjituri de casă, îngheţată naturală, bere de casă, miere, pastramă de vită şi de oaie, urdă, caş, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, sărăţele, pălincă şi multe alte produse pregătite pentru acest eveniment.

Timp de trei zile, participanţii la cea de-a VII-a ediţie a Târgului de produse tradiţionale „Alimenta Tradiţional”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Shopping City, au pregătit cele mai bune şi mai gustoase produse tradiţionale şi 100% naturale.

 

Păstrăv în cobză, brânză de burduf în coajă de brad, dulciuri de casă

Expoziţia se va desfăşura, în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, între orele 10:00-19:00. Expozanţii îi aşteaptă pe suceveni cu produse tradiţionale, din carne (şunculiţă ţărănească, caltaboşi, păstrăv în cobză, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie), dar şi lactate (brânză de burduf în coajă de brad, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, caş).
Nu puteau lipsi produsele de panificaţie şi patiserie (cozonaci de casă cu stafide şi rahat, sărăţele, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, plăcinte poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale).

 

Dulceţuri de afine, nuci verzi, cireşe amare

Pentru cei interesaţi de produsele ecologice, la târg vor găsi dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare, de căpşuni, ulei natural de floarea-soarelui presat la rece, nerafinat.

Pe lângă acestea, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, dar şi produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen).
Reprezentanţii Shopping City Suceava îi asigură pe vizitatorii târgului că se vor putea răcori cu o bere rece, la terasele special amenajate la acest eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul „Alimenta Tradiţional”, ediţia a VII-a.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Târgul „Alimenta Tradiţional”, ediţia a VII-a5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super promotie la ALIMENTA TRADITIONAL editia a VI trimis de
(17 iul 2012, 15:19:15
Astazi mai sunt doar 3(trei) zile pana la momentul zero , atunci cand va asteptam la standul nostru din cadrul Targului "BIO-ALIMENTA 2012" editia a VII-a , ce se va desfasura in Municipiul Suceava , in perioada 20 - 22 Iulie a.c. la Shopping City .

Am implinit 17 ani de activitate !!!
Cu aceasta ocazie am hotarat sa va facem un CADOU DEOSEBIT dumneavoastra , actuali si probabil viitori : "prieteni",colaboratori, cumparatori , parteneri.
Veti beneficia de un discount egal cu anii de activitate impliniti de curand.

Vom fii deosebit de onorati sa va regasim printre vizitatori , sa va prezentam brandul "FITNESS - COFFEE",singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec armonios cu plante(medicinale) si condimente naturale , cea despre care foarte multi dintre cei ce o consuma deja spun ca ESTE (probabil) CEA MAI BUNA CAFEA A MOMENTULUI in Romania !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei