Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2012 - Anul XVII, nr. 164 (5069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Nechifor: „Gheorghe Flutur îi ameninţă pe primarii PDL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, a declarat, în cadrul unei conferinţă de presă, că preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, îşi ameninţă propriii primari democrat-liberali pentru a-l susţine pe Traian Băsescu la referendumul din data de 29 iulie 2012.

„Primesc mesaje de la foarte mulţi primari PDL şi de la alţi membri ai acestui partid, care spun că domnul Flutur face în continuare ameninţări mai mult sau mai puţin voalate. Se exprimă categoric că, vezi Doamne, din toamnă o să se întoarcă el. Nu ştiu unde se va întoarce domnul Flutur în toamnă. Ţin să-i spun că la Consiliul Judeţean locul e ocupat pe următorii patru ani”, a spus Nechifor.

El a adăugat că liderul PDL Suceava poate încerca în 2016 să candideze pentru preşedinţia CJ Suceava, în situaţia în care îl mai interesează această funcţie.

„Acum locul este ocupat şi asta nu pentru că am vrut eu, ci pentru că au vrut sucevenii. Şi decizia este fermă în acest sens”, a subliniat preşedintele PSD Suceava.

Cătălin Nechifor a mai spus că din informaţiile pe care le-a primit de la unii dintre membrii PDL, Gheorghe Flutur încearcă „să-i facă vânt” actualului deputat democrat-liberal din colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Dan Gabriel Gospodaru, pentru a putea candida el la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

„Înţeleg că domnul Flutur îşi caută acum imunitate parlamentară în colegiul de deputat de la Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc. Îi doresc succes, însă e treaba lor cum decid, pe cine ţin în continuare pe funcţii sau dau afară. Însă, spun limpede: acest lucru nu mai merge ca în trecut. Domnul Flutur nu are cum să se întoarcă. El a plecat pentru că aşa a vrut el. Probabil va înţelege jocul democratic după data de 29 iulie”, a spus Nechifor.

Nu în ultimul rând, preşedintele PSD Suceava a anunţat că îi aşteaptă pe cei din PDL să fie deschişi la dialog.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Gheorghe Flutur îi ameninţă pe primarii PDL”.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 15 voturi
Nechifor: „Gheorghe Flutur îi ameninţă pe primarii PDL”3.8515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(17 iul 2012, 13:03:24
cunoscutul stil fluturean (în bătaie de joc)
cu "limbajul" politic provenit dintr-un ţarc de gândire
face din PDL un gunoi : reciclaţi,vă rog !!!
transfigurând prezentul ce-i în continuă ... " revenire "

2.   Comentariu trimis de
(17 iul 2012, 14:50:34
pdl-istii ,in prezent isi fac vant unul altuia pentru a ocupa diferite locuri in colegiile electorale dar pana la urma vor fi spulberati de vijelia poporului care trebuie sa/i "premieze"pentru nesimtirea de a fi dormit in fotoliile parlamentului si lipsa de curaj de a merge la urne si a vota impotriva acelor legi care au facut atat rau oamenilor din tara asta, asa cum a dorit un grup de derbedei (udrea,base,flutur,toader,anastase,olteanu,boc,etc)sper ca cel putin aici in jud.suceava sa nu mai intre in parlament nici un pdl/ist ori fost pdl/ist(pardau,prodan,etc)
3.   Bine-mi pare trimis de
(19 iul 2012, 13:52:14
Daca e adevarat,isi merita soarta.Ce se bocesc si vaicaresc ? Nu l-au cunoscut cum e?Sau daca-i ameninta pe altii,nu conta....Daca va mint,atunci cauta sa-si faca operatii cosmetice cu bisturiu politic.Oricum ar fi,ascultati-i,verificati ce spun si trimiteti-i la REFERENDUM

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei