Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iul 2012 - Anul XVII, nr. 155 (5060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Onofrei: ”Toată lumea condamnă traseismul și trădarea, dar le practică cu frenezie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Orest Onofrei, a luat poziţie faţă de plecările din partid ale unor colegi de-ai săi, el opinând că acestea sunt decizii conjuncturale profitabile pentru ambele părţi. Fără să dea nume, Onofrei a declarat că ceea ce îl deranjează este faptul că unii dintre foştii săi colegi „îşi prezintă propriile decizii ca o fată bătrână care vrea să se dea fecioară”.

„În general nu am comentat niciodată gesturile unor colegi de a trece într-o parte sau alta. Sunt de obicei decizii personale, conjuncturale şi sută la sută profitabile pentru ambele părţi. În general nu au la bază motive politice, ci personale. Cineva câştigă un număr de parlamentari şi acel parlamentar crede că viitorul lui e mai sigur în noua postură. Toată lumea condamnă traseismul şi trădarea, dar le acceptă şi le practică cu o frenezie proporţională cu interesul de moment. Inclusiv cei care spuneau că atunci când vor avea majoritate vor interzice prin lege migraţia politică. Singurul lucru care mă deranjează este că unii foşti colegi îşi prezintă propria decizie ca o fată bătrână care vrea să se dea fecioară. Nu poţi să-i acuzi pe foştii colegi că te-au exclus de la decizii când ai luat o halcă din partid şi ai administrat-o opt ani ca pe propriul paşalâc. În rest am fost prieteni şi rămânem prieteni cu toată lumea în această mare degringoladă politică pe care o trăim astăzi”, a declarat Orest Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: ”Toată lumea condamnă traseismul și trădarea, dar le practică cu frenezie”.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei: ”Toată lumea condamnă traseismul și trădarea, dar le practică cu frenezie”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INDEMN TOVARASESC trimis de
( 6 iul 2012, 14:08:10
,,POFTIM LA HRAM,TOLOACA-I MARE!!!!HMMM, CUM SE MAI REPETA SI ISTORIA........
2.   Dreptate mare... trimis de
( 6 iul 2012, 18:18:08
Dl Onofrei are dreptate. Toti condamna si toti practica traseismul. Inclusiv dsa. A plecat din PNT la PNL. De la PNL s-a desprins cu PLD-ul, apoi, a incercat sa revina la PNT, dupa care l-am vazut la PDL. De altfel, PDL este un partid oportunist in ansamblu, caci a trecut de la stanga (era in Internationala Socialista in 1996) la dreapta, pretinzandu-se a fi in familia "popularilor" europeni. Asa ca dl Onofrei, pentru a fi traseist, nu e nevoie sa se oboseasca sa se plimbe de la un partid la altul. Partidul in totalitatea sa se trece in subordinea tatucului care trebuie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei