Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2012 - Anul XVII, nr. 134 (5039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Cătălin Nechifor şi USL şi-au asigurat majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi-a asigurat majoritatea în deliberativul judeţean. Potrivit rezultatelor oficiale ale alegerilor pentru Consiliul Judeţean, distribuţia mandatelor de consilieri judeţeni va fi USL – 18, PDL – 15 şi PP-DD – 3, USL beneficiind de un vot în plus prin preşedintele Cătălin Nechifor. După aflarea rezultatelor finale, Cătălin Nechifor s-a prezentat la Biroul Electoral Judeţean însoţit de viitorii consilieri judeţeni, de o parte din staful său de campanie. Nechifor le-a mulţumit membrilor BEJ Suceava pentru munca depusă. Noul preşedinte al CJ Suceava a ieşit apoi pe holul din faţa BEJ Suceava, acolo unde a ciocnit un pahar de şampanie cu viitorii consilieri judeţeni.

Reprezentanţii USL în CJ Suceava vor fi Alexandru Băişanu - PNL, Carmen Agoutin - PSD, Brînduşel Nichitean - PNL, Virginel Iordache - PSD, Cristina Teodorovici - PNL, Gheorghe Iacob - PSD, Gheorghe Ghişovan - PNL, Alexandru Rădulescu - PSD, Niculai Bosancu - PSD, Ioan Piticari - PNL, Ovidiu Milici - PSD, Ilie Niţă - PNL, Mihai Grozavu - PSD, Tiberiu Beldiman - PNL, Ioan Abutnăriţei - PSD, Ovidiu Arganisciuc – PC, Nistor Tatar – PSD şi Neculai Bosancu – PSD.

În ceea ce-i priveşte pe ocupanţii primelor 15 locuri de pe lista PDL pentru Consiliul Judeţean Suceava, aceştia sunt Gheorghe Flutur, Vasile Ilie, Daniel Cadariu, Cristian Irimie, Valerian Solovăstru, Mihai Creţeanu, Radu Pentiuc, Cristian Cuciureanu, Ioan Bădeliţă, Sorina Barbu, Mihai Voloşeniuc, Cătălina Culipei, Dan Dascălu, Paul Boncheş, Dorin Ţibeică.

De remarcat faptul că liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, apare şi pe lista USL pentru Consiliul Local Suceava. În aceste condiţii, Băişanu va avea de ales dacă va rămâne în Consiliul Judeţean sau la Consiliul Local. Băişanu are şanse să ocupe fie unul dintre posturile de vicepreşedinte al CJ Suceava, fie un post de viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ.

 

Rezultatele oficiale ale alegerilor locale din judeţul Suceava

Rezultatele finale ale alegerilor din judeţul Suceava arată că liderul social democraţilor suceveni a câştigat preşedinţia CJ Suceava cu 135.923 de voturi (44,22%). Candidatul PDL pentru funcţia de şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a clasat pe locul al doilea, cu 130.494 de voturi (42,46%). Pe locul al treilea s-a clasat preşedintele PP-DD, Adrian Artene, care a obţinut 20.223 de voturi (6,58%).  USL a câştigat şi alegerile pentru Consiliul Judeţean, cu 136.538 de voturi (45,68%). Pe locul al doilea s-a clasat PDL, cu 111.710 (37,37%) de voturi, iar pe locul al treilea PP-DD cu 22.424 de voturi (7,5%).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor şi USL şi-au asigurat majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Cătălin Nechifor şi USL şi-au asigurat majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jenant pt USL trimis de
(12 iun 2012, 11:30:02
Nichitean in CJ? La cate maini a votat ca sa merite chestia asta? Despre acest penal se scria: "Saptamana trecuta, Judecatoria Suceava l-a condamnat pe Brandusel Nichitean la o amenda penala cu suspendare de 10 milioane de lei." Dar si "Imediat dupa ce reprezentantii Biroului Electoral Judetean au descoperit fapta sa, Brandusel Nichitean s-a internat in spital cu diagnosticul "pierderea temporara a facultatilor mintale"" Ce a declarat Nichitean? Iata: "el a declarat ca a votat in mai multe locuri tocmai pentru a dovedi ca este posibila fraudarea alegerilor si intentiona sa faca public demersul sau, numai ca i s-a facut rau si, in loc sa ajunga la BEJ, a ajuns la spital" A si pierdut locul de senator datorita ticalosiei sale.
Mai pot fi completari, dar las PDL sa se bage in seama. Oare chiar nu e incompatibilitate intre Nichitean asta si CJ? O simpla cautare pe google despre membrii CJ scoate niste chestii incredibile.
1.1  RE: Jenant pt USL trimis de
(12 iun 2012, 12:55:26
Se stie... e panal tipul (si la propriu si la figurat)
1.2  RE: Jenant pt USL trimis de
(12 iun 2012, 12:56:23
Penal*
2.   Greseala? trimis de
(12 iun 2012, 12:59:00
Nu ii cunosc pe toti dar Niculai si Neculai Bosancu sunt una si aceeasi persoana?
3.   Bravo,Nechifor!!! trimis de
(12 iun 2012, 13:21:06
fluturasul mafiot a zburat si ai cazut tu din elicopterul de campanie in fotoliul lui.vezi c faci la Ciolanul Judetean,ca noi am pregatit galetile de care tu vorbeai zilele trecute.sper ca vei face treaba ca sa nu fim nevoiti sa te vizitam cum ii faceam lui Flutur asta iarna.
4.   Bravo Nechifor trimis de
(12 iun 2012, 17:21:12
BINE CA AM SCAPAT DE FLUTUR, restul depinde de noi. Multi mancatori de rahat portocaliu isi baga unghia in gat, A CAZUT UN DICTATOR, UN MIC CEAUSESCU care se credea un urmas de-al lui Padure - Voda. UN MARE BOMBALAU, CARE ACUM SE INCHINA LA LUMINA SFANTA.
5.   Ciolanarii trimis de
(13 iun 2012, 08:55:09
Vai de capul nostru cu asa consilieri judeteni. Doar DUMNEZEU si timpul ne mai poate ajuta.Va voi spune in viitorul apropiat povestea fiecarui consilier. O gasca de ciolanari. Ne meritam soarta si apropo s-a dat liber la vize pentru Congo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei