Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2012 - Anul XVII, nr. 134 (5039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La IPJ Suceava

Au început înscrierile pentru tinerii care vor să dea la academie şi la şcolile de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat că în perioada 11 iunie – 10 august 2012 efectuează recrutări pentru instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), cele care formează ofiţeri şi subofiţeri, precum şi pentru instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazul” Bucureşti şi Institutului Medico-Militar, care formează specialişti, potrivit nevoilor MAI.

Sucevenii interesaţi trebuie să aibă vârsta de până în 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere, să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8.00 şi să aibă minimum 1,70 metri înălţime, în cazul bărbaţilor, şi 1,65 metri înălţime, în cazul femeilor.

La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti există trei specializări: Drept, Poliţie, durata studiilor patru ani – 19 locuri, din care 14 pentru bărbaţi şi cinci pentru femei; Drept, SPP, durata studiilor patru ani, şase locuri pentru bărbaţi; Ordine şi Siguranţă Publică, trei ani de studii, 50 de locuri, din care 42 pentru bărbaţi, cinci pentru femei, unul pentru romi, unul pentru maghiari şi unul pentru cetăţeni români de alte minorităţi.

La Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina sunt disponibile 50 de locuri: 43 pentru bărbaţi, cinci pentru femei, unul pentru cetăţenii români de etnie romă şi unul pentru cetăţenii români de alte minorităţi. Tot 50 de locuri sunt disponibile şi la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. 

Academia Tehnică Militară are o ofertă de şcolarizare de zece locuri (numai bărbaţi), Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” Bucureşti are cinci locuri (numai bărbaţi), în timp ce la Institutul Medico-Militar sunt disponibile zece locuri (bărbaţi şi femei).

Toate locurile sunt disponibile la nivel naţional, concurenţa pentru ocuparea lor anunţându-se acerbă. 

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0230 203 114 sau pe site-ul IPJ Suceava, sv.politiaromana.ro, la secţiunea “Noutăţi, admitere 2012”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile pentru tinerii care vor să dea la academie şi la şcolile de poliţie.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început înscrierile pentru tinerii care vor să dea la academie şi la şcolile de poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DACA AVETI MINTE RENUNTATI DIN START.@!!!!!!!!!!!! trimis de
(12 iun 2012, 11:45:50
Nu tot ce zboara se papa..cautati sa mergeti la facultate in alte domenii..a fi politist si mai ales politist cinstit inseamna a fi tampit si exclus de la mai toate avansarile..totul este politic si nimic nu este roz..renuntati din start..nu mai are valoare ACADEMIA IOAN CUZA ,are valoare pilaaaaaaaaaaaa......PROST SA FII, NOROC SA AI!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Clar! trimis de
(19 iun 2012, 17:11:35
Cel mai infect sistem. Mai ales la noi aici. Nasia si cumatria la putere. Saracii candidati habar n-au de ce spalare de creier si de distrugere a personalitatii vor avea parte pentru a fi sclavi pe plantatia altora desemnati pe ochi frumosi si cu o mie de derogari de la regulile stabilite de lege si dispozitii. Scuze pentru adevarul dur, dar asta este.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei