Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2012 - Anul XVII, nr. 134 (5039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant!

O fată de 15 ani s-a aruncat în faţa trenului, după ce, în urmă cu opt ani, mama ei şi-a luat viaţa în acelaşi fel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O familie din oraşul Gura Humorului pare lovită de un adevărat blestem. La aproximativ opt ani de zile după ce o femeie a fost omorâtă de tren, ieri, fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, a avut aceeaşi soartă.

Minora a fost văzută de mai mulţi vecini mergând pe lângă calea ferată, iar la apropierea trenului aceasta a păşit brusc pe linie. Având în vedere şi declaraţiile mecanicului de locomotivă, care a relatat că fata şi-a pus mâinile la ochi şi a apoi a păşit pe calea ferată, varianta unei sinucideri este aproape certă.

 

Minora a fost resuscitată cu succes, însă inima i-a cedat din nou 

Ieri dimineaţă, în jurul orei 9.40, Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava a fost sesizat că trenul regio 5721 Suceava – Câmpulung Moldovenesc a surprins o tânără în gabaritul căii ferate, la intrarea în Gura Humorului dinspre Păltinoasa. Personalul medical ajuns la faţa locului a găsit-o pe minoră în viaţă, o ambulanţă transportând-o la Spitalul Judeţean Suceava. Eforturile medicilor de la „Urgenţe” au fost zadarnice.

Medicul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a declarat:  „Victima a ajuns la Urgenţe cu un politraumatism sever, în stare de şoc post-traumatic, prezentând importante leziuni la nivelul craniului, toracelui şi membrului inferior drept. Victima a necesitat manevre de resuscitare şi masaj cardiac extern, reuşindu-se repornirea cordului. Înainte de a ajunge la tomograf, pacienta a intrat din nou în stop cardiac şi din nefericire nu a mai putut fi resuscitată”.   

 

„E plină calea ferată de cruci aici, la noi”   

Vestea morţii fetei a stârnit rumoare printre vecinii şi apropiaţii familiei.  

Stela Ungureanu a precizat: „Mamă-sa s-a aruncat în faţa trenului acum şapte-opt ani. Săraca o fi făcut la fel..... E plină calea ferată de cruci aici, la noi”.   

La rândul său, Verona Alexandru declarat: „Mamă-sa tot aşa, la tren, a murit, are cruce mai încolo.... Suntem şocaţi, fata învăţa bine, era cuminte şi frumoasă. Ferească Dumnezeu de aşa ceva”.

 

„Venea pe lângă linie, supărată, cu capul plecat în jos, fumând”

Sunt şi localnici care stau în zonă şi au văzut-o pe minoră cu puţin înainte de tragicul sfârşit.

Rodica Popescu a declarat: „Venea pe lângă linie, supărată, cu capul aplecat în jos, fumând. Dacă aş fi ştiut ce vrea să facă răcneam la ea, dar cine a ştiut...”

Într-adevăr minora, elevă la un liceu din Gura Humorului, avea rezultate bune la învăţătură, iar gestul ei a şocat pe toată lumea.

Având în vedere şi faptul că mecanicul de locomotivă a avertizat-o sonor pe fata de la marginea căii ferate în mai multe rânduri, varianta unui accident este considerată aproape exclusă.  

Totuşi, lucrătorii Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava continuă ancheta pentru a lămuri toate împrejurările morţii acesteia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fată de 15 ani s-a aruncat în faţa trenului, după ce, în urmă cu opt ani, mama ei şi-a luat viaţa în acelaşi fel.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
O fată de 15 ani s-a aruncat în faţa trenului, după ce, în urmă cu opt ani, mama ei şi-a luat viaţa în acelaşi fel4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei