Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2012 - Anul XVII, nr. 134 (5039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oltean: Rămân absolut şocat de pierderea CJ de către Flutur. E cel mai dezastruos rezultat, e nedrept

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că pierderea şefiei Consiliului Judeţean Suceava de către Gheorghe Flutur este "cel mai dezastruos rezultat" pe care l-a înregistrat PDL la aceste alegeri locale, ceea ce i-a produs un adevărat "şoc".

"Rămân absolut şocat de pierderea Consiliului Judeţean (Suceava - n.r.) de către Gheorghe Flutur. Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut, cel mai mare şoc pe care mi l-au produs alegerile acestea. Cred că este nedrept ca Gheorghe Flutur să piardă alegerile judeţene după ce timp de patru ani a gestionat judeţul impecabil, peste 60% dintre primarii judeţului sunt PDL, inclusiv Primăria Suceava. Este totalmente o enigmă cum a putut Gheorghe Flutur să piardă Consiliul Judeţean", a declarat Ioan Oltean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă el crede că electoratul a sancţionat "drastic" PDL pentru măsurile de austeritate, Ioan Oltean a spus: "Eu cred că a fost un vot negativ împotriva PDL, un vot care a sancţionat măsurile de reformă pe care noi le-am luat de-a lungul timpului, fără ca electoratul să realizeze că aceste măsuri au avut un rol extrem de pozitiv, acela de a stabiliza ţara".

"România este o ţară stabilă şi este consecinţa directă tocmai a măsurilor de reformă pe care le-a luat Guvernul Boc, dar probabil că a fost prea devreme să se înţeleagă acest lucru şi sancţiunea a apărut mai repede decât ne-am aşteptat şi mai drastic decât ne-am aşteptat", a declarat Ioan Oltean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean: Rămân absolut şocat de pierderea CJ de către Flutur. E cel mai dezastruos rezultat, e nedrept.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 32 voturi
Oltean: Rămân absolut şocat de pierderea CJ de către Flutur. E cel mai dezastruos rezultat, e nedrept1.9532

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce e nedrept? trimis de
(12 iun 2012, 11:11:42
Ca nu mai aveti cum vinde padurea ,cele mai mari afaceri au fost facute cu fluturas ,Nu ca am vrut USl , am vrut sa scapam de voi PDL , A-ti nenorocit tara si tineretul doar la voi si buzunarele voastre v-ati gandit
2.   * trimis de
(12 iun 2012, 11:21:55
A dreq Oltean ?! mereu cu un entuziasm prefabricat
mereu cu o prostie nefiltrată şi tâmpă pe faţă
scos din poza de familie (politică) sare ofticat
pe suceveanul care şi-a ales (în sfârşit) o altă viaţă

Ăsta care-ncepe o frază,termină cu alta şi se-ntrerupe singur
încă ne mai serveşte otrăvitoarea ciorbă portocalie ?
poate că viitorul ne sună dramatic,poate, dar ştim că Flutur
ne scufunda GARANTAT spre o direcţie: SĂRĂCIE
3.   TI-A RAMAS BROSCOIU-N GAT trimis de
(12 iun 2012, 11:50:07
Domnule Oltean,una e sa fii socat si alta e sa ramai socat si sa nu va mai reveniti.
Se pare ca la d-voastra si la colegii de partid PDL e valabila varianta a doua.Si asta ar fi vestea buna.Una e sa ramai socat si alta e sa fii desfiintat.Se pare ca PDL s-a desfiintat.
3.1  RE: TI-A RAMAS BROSCOIU-N GAT trimis de
(12 iun 2012, 12:00:09
Continui sa mananci...
Ce te face sa crezi ca nu isi vor reveni. Ai impresia ca se va alege la vot:
1.USL
2.USL
Taci naibii si bucura-te cat poti. Vezi ca s-a spart sacul cu bani... fugi repede.
3.2  RE: TI-A RAMAS BROSCOIU-N GAT trimis de
(12 iun 2012, 14:27:29
Hai " ciocul mic" STALKER . Tu esti exemplul cel mai bun ca pdl-acii nu isi vor reveni niciodata.
4.   Socant de scump, senzational de putin trimis de
(12 iun 2012, 12:00:11
daca ceva este socant, atunci acel ceva este faptul ca suceava a pierdut o zona impadurita uriasa in zona carlibaba si cu ajutorul dvs., stimabile oltean si cu implicarea lui flutur.
un alt lucru socant este defrisarea salbatica a padurilor, foste virgine, tot in zona carlibaba-tibau-spre granita cu ucraina.
hartile de pe google earth nu sunt actualizate la zi si cine vrea, sa faca comparatie in teren, intre realitate si google earth.

cine raspunde pt. fanatismul si salbaticia cu care se defriseaza zi si noapte? iar in urma ramane nimicul!
discursul de nota 10 a lui flutur nu a mai putut ascunde fraudele uriase! cereti devize de lucrari,de la orice primarie PD-L din tot judetul, cereti audit financiar si veti descoperi senzationalul.

dar banuiesc ca nu sunteti interesat de devize de lucrari, tovarase oltean. institutiile statului au absolut toate datele, dar deocamdata nu le-a solicitat nimeni.
s-a facut multa gargara ca sa se justifice banii si sa se dea impresia cum ca totul e transparent si la vedere. in realitate realizarile sunt mai putine, mai mici si de proasta calitate.

iar daca ceva este cu adevarat dezastruos atunci acesta e numarul dezastruos de mare al votantilor lui flutur.
4.1  RE: Socant de scump, senzational de putin trimis de
(12 iun 2012, 12:06:58
Senzational de prost. Fa niste "dezvaluiri" concrete...
De asta o ducem rau? Ca se taie padurile? Sau esti brusc preocupat de ecologie?
4.2  RE: Socant de scump, senzational de putin trimis de
(12 iun 2012, 12:23:08
uite STALKER ceva ieftin, imediat si la indemana oricui.
si tie si altora le recomand sa arunce o privire pe pagina porcisme.ro sau cauta pe google porcisme romanesti si apoi iti vei da singur raspunsurile.

iar legat de ecologie...nu ma omor dupa ecologie dar imi vine sa plang cand vad cum noua specie, NIMICUL ia locul brazilor si molizilor din paduri necalcate de piciorul omului acum 4-5 ani.
noi am transformat zicala "nihil sine Deo" in ''nihil sine nihil".
iar dezvaluirile este sanatos si legal sa le aflam de la institutiile statului roman, ca de aia le platim salariile.
5.   Mda trimis de
(12 iun 2012, 12:02:03
toti vorbiti ca PDL a nenorocit tara asta..dar ganditiva mai bine cine a vandut frabricile si uzinele dupa 90 ? nu PSD a fost la putere? cineva a vandut PETROMUL grupului OMV va zic eu tot PSD ..cand nu o sa mai aveti bani de paine sa va ganditi in trecut ..tara asta este 0..mai iesiti prin lume invatati sa va civilizati sa ganditi altfel..tineretul trebuie sa ajunga la conducere nu cei crescuti de comunisti ..
5.1  RE: Mda trimis de
(12 iun 2012, 12:11:59
Din pacate asta nu se va intampla. Majoritatea (incl. eu) pleaca, iar restul fie sunt dezinteresati, fie nu li se ofera sansa. Sau pur si simplu nu sunt capabili ("scoala romaneasca scoate prosti " personalitate marcanta a tariistraight face )
Un partid tanar e UNPR, insa nu beneficiaza de niciun suport din partea populatiei.
6.   Alegeri trimis de
(12 iun 2012, 12:36:21

stie dl.Olteanu de ce se mira asa tare......la citi bani a adus in Suceava Dl.Flutur, (cu ajutorul doamnei Udrea care era Ministrul dezvoltarii) nu a facut-o nimeni din 1990 incoace........si nici nu o va mai face cineva deacuma incolo......dar, asta-i viata, alegerile sunt libere si fiecare isi alege edilul.......
pacat ca oamenii nu iau totusi in seama si ce a facut bun PDL.ul....a tinut ,cit de cit, criza in friu, altfel eram la sapa de lemn......(vezi Grecii, Spaniolii)....cine lucreaza sau a lucrat in acele tari stiu f.bine ce inseamna criza adevarata, la noi inca nu s-a simtit chiar asa de tare.....
vom vedea ce va fi in urmatorii ani, dar eu nu am crezut niciodata si nici nu cred in PSD (carora li s-au alaturat tradatorii din PNL)......nu mai explic de ce, stie tot romanul.......
6.1  RE: Alegeri trimis de
(12 iun 2012, 13:14:37
cu riscul de a se supara si ILONA , dar si altii pe mine...mergeti pe pagina porcisme.ro si cititi singuri. nu va indemn sa judecati. doar cititi si atat.

si n-am spus ca PD n-a facut lucruri bune. insa aceste lucruri bune nu se mai vad pt. ca sunt undeva ''la fund'', eclipsate de modul cum s-au facut.
cu mult prea multe porcisme.
infinit de multe porcisme.
numai la suceava, in perioada 2010, o masinuta de curatat cartofi ajungea sa coste 8700 de euro(stie CJ sv si DGASPC) si multe, multe, multe alte porcisme marca flutur.

in timp ce institutiiile statului cu ''filiale'' deschise si in suceava taceau adaanc, iar angajatii ce aveau curajul sa semnaleze porcismele erau ''ajutati'' sa se care cu un sut in fund.
porcismele acestea au adus PD la acest scor dezastruos de mare acum, dar muuult mai mic la toamna!
oare sefii de la fisc, politie, parchet, sri,etc., etc. nu au acces la saitul porcisme punct.ro?
oare suferintele care sunt acolo nu le vede nimeni?
si daca nu le vad sefii, atunci de ce mai sunt sefi?
7.   Vorba lui Brucan ... trimis de
(12 iun 2012, 13:12:06
Sunt multi stupid people in Romania care l-au votat pe Iliescu. Sunt multi stupid people in judetul Suceava care l-au votat pe Nechifor. PS Romania este o tara frumoasa, pacat ca este locuita ... de stupid people in majoritate!
8.   ..... trimis de
(12 iun 2012, 13:46:24
Are tupeu STALKER ca de altfel toti PDListii pro Flutur.Oltea avea broscoiul in gat dinainte de a face afirmatia la adresa adversarilor.Le este frica ,ce sa mai vorbim dar ma tem ca nu vor primi DOCTORIA....A da socoteala si aplti pentru fapte,nu inseamna razbunare.Doar hotii spun asta fiindca nu au rusine si din cauza tupeului,ofac pe inocentii
9.   CE LUCRURI TRAZNITE A FACUT CONSILIUL JUDETEAN trimis de
(12 iun 2012, 14:02:17
Oul urias inchistrat cu autocolant care a fost exilat la cetate a costat 10.000 euro el si 4ooo euro certificatul de omologare la guiness book (bani aruncati pea pa sambetei)
Statuia Bucovina inaripata cu cap de bibilica si aripile retezate care sperie copii si gravidele a costat 100.000 euro(se poate lua de mana cu statuia imparatului Traian nud de la Bucuresti)
Consiliul Judeţean a alocat 35.000 de lei, adică peste 8.000 de euro, pentru o maşină de curăţat cartofi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava (Şcoala Specială din Burdujeni),cea mai scumpa din lume, 15.000 de lei pentru achiziţia a două frigidere la aceeaşi unitate de învăţământ, precum şi 8.100 de lei pentru o canapea la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. O fi vreo canapea cu puf de lebădă austriacă şi cu piele de şarpe sau crocodil.
la Horodnic de Jos, o comună cu primar PDL, s-a construit o staţie de autobuz la un preţ dublu faţă de preţul real investiţie care a costat 11.718 de lei,
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică a costat 330.000 euro(pret de 1000 euro/mp)
Programe operationale regionale POR fonduri europene a atras in patru ani 25 .Adica egal cu zero.Trebuiau sute de proiecte.
10.   BRASOAVE DE DOI LEI trimis de
(12 iun 2012, 14:06:28
S-a spus mereu ca cei doi frati Karamazov au atras fonduri europene.E o mare minciuna.In judet in patru ani au fost 280 programe operationale POR.Dintre acestea primaria a atras doar 5(cinci)programe iar consiliul judetean 25(douazeci si cinci).restul; au fost atrase de privati.Primaria si consiliul trebuiau sa atraga sute de programe europene
11.   TI-A RAMAS BROSCOIU-N GAT trimis de
(12 iun 2012, 14:09:38
Oltene,daca ai ramas socat de pierderea CL de Flutur,atunci pierderea pe ai ai suferit-o in propiul fief la Bistrita nasaud ce stare ar trebui sa-ti dea? De infarct:))
12.   Soc si groaza trimis de
(12 iun 2012, 15:07:53
Nu e nici un soc, pur si simplu s-a saturat lumea de saracie si de hoti!
13.   Liniste pe sosele trimis de
(12 iun 2012, 15:23:40
dragi locuitori ai jud. suceava eu de sambata nu mai vad acele camioane care treceau zilnic cu lemn nu va antrebati ce sa antamplat cu ele sau terminat exploatarile forestiere/?
14.   Comentariu trimis de
(12 iun 2012, 18:21:24
Vointa poporului este suverana.
D-ul Flutur si altii enumerati mai sus nu au adus BANI IN JUDET DE LA MAMA LUI DE ACASA,pt. asta a primit un salar sa-si faca treaba.Trebue sa intelega D-ul Oltean ca bucovinenii INTIRZIE dar NU UITA...........Am ramas fara paduri,s-au transformat in campanii electorale,Doamne cite afise pe toti stilpii pusi de Loial firma favorita a PDL din umbra.
Da si cei care sunt alesi acum,daca vor fi aroganti ca cei care au plecat ,4 ani trec repede.
Trebue sa inteleaga ca noi i-am ALES si sunt platiti cu un salar sa munceasca.
15.   Broasca sare-n lacul preferat trimis de
(12 iun 2012, 18:59:19
Sa-i stea in gat broasca, un circar, dirijat de Bselu, Blaga si Elena fara frunza, Chiar ca astept ca Olten sa ramana, OLTEAN, deci, fara pelerina de protectie.
16.   Oltene... trimis de
(12 iun 2012, 19:36:26
socat esti de cand te stiu.de la broscoi ti se trage."a gestionat judetul impecabil".asta e parerea ta,doar esti socat.stiu ei,sucevenii,de ce au dat cu pliciul in Fluturas.tu vezi-ti de broastele tale.
17.   AU FURAT ALEGERILE USL... trimis de
(12 iun 2012, 23:45:39
oameni buni..ce a facit PDL in judetul suceava,nu a facut psd si restul in 20 de ani de cand sunt la putere...eu va spun ca viitorul nostru este in trecut...si la falticeni usl a facut manevre cu voturile...eu cred ca tot tofan avea castig de cauza daca nu umbla usl la butoane...PDL a inceput ceva in judetul asta,dar USL nu e in stare sa termine...Mai ales cu nechifor la CJ..astia nu stiu ce se intampa cu ei...USL se mandreste ca au primarii peste 50 de comune ..dar nu fac nimic..COMAN asta de la falticeni..e vai de capu lui..oare cine la votat a gandit prima data daca e capabil sa conduca o primarie si dupa un oras..eu cred ca nu e in stare...asa ca nu mai luati partea la PSD ca astia dupa 90 au facut din tara asta o afacere...tot ce se putea lua si vindea ..erau oameni de la ei care cumparau.....FORTZA PDL FOREVER..
18.   Comentariu trimis de
(12 iun 2012, 23:58:53
pdl-istii scuza rezultatele slabe de la aceste alegeri prin faptul ca au luat masuri de austeritate pentru a trece" tara prin criza"dar nu este de loc asa si drept dovada sta numarul mare de primari ai pdl alesi chiar aici la suceava.inseamna ca alegatorii nu au tinut cont de aspectul menbtionat mai sus si au votat omul.ce vina au alegatorii ca pdl si-a si-a desemnat candidati oameni de tot rahatul.cum sa iasa presedinte de c.j. care a spart un miliard de euro dupa cum spune chiar el si in judet nu se vede aproape nimic.sau dus banii pe apa sâmbetei prin tot felul de niumicuri denumite "programe ".domnul respectiv s-a plimbat pe banii oamenilor de nu stiu câte ori in Israel cica sa aduca lumina sfanta,care de mii de ani era luat de credinciosi direct din biserica fara a se cheltuii banii bugetarilor si pensionarilor,s-a plimbat prin Austria cu o gasca de nulitati si au venit cu bicicletele pe masini cica promoveza mersul pe bicicleta si la Dorna cana s-a urcat pe bicicleta de ochii lumii a cazut in nas ca un natarau,a chinuit animalele scriind pe dealuri numele presedintelui ca un slugoi comunist si multe,multe altele.dureros este ca sau cheltuit banii oamenilor si pe multi i-a costat chiar viata murind in spitale fara medicamente,sau sinucis ca nu au mai avut bani de rate,au fost dusi cu sila la atarnat benere pdl,etc,etc,etc.....
asa ca ,domnule Oltean,înghite broscoiul şi taci din gurăăăăăă�

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei