Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

Finanţele sucevene, pe primul loc la încasări şi la fotbal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Finanţiştii suceveni au reuşit să obţină o dublă performanţă, atât profesional, cât şi în sport. Potrivit clasamentului realizat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava ocupă primul loc în activitatea de încasări a impozitelor şi taxelor la bugetul consolidat al statului. Această performanţă este completată de cea a echipei de fotbal a Finanţelor sucevene, care ocupă primul loc la finalul turului Campionatului Bugetarilor, în care sunt înscrise 14 echipe. Echipa Finanţelor Publice Suceava a câştigat toate cele 13 meciuri jucate în turul de campionat, ocupând primul loc în clasament, cu 36 de puncte.

Echipa de fotbal a Finanţelor sucevene a fost înfiinţată în anul 2007, după ce la nivel naţional a fost organizat Campionatului Finanţiştilor. De asemenea, echipa a fost înfiinţată la iniţiativa sindicaliştilor din cadrul DGFP Suceava. În cadrul acestei competiţii, în anul 2011, finanţiştii suceveni au obţinut locul al III-lea pe ţară.

Potrivit spuselor directorului executiv al DGFP Suceava, Petrică Ropotă, din echipa de fotbal a Finanţelor fac parte 15 jucători, dintre care doi sunt comisari ai Gărzii Financiare.

“Sunt mândru că atât în activitatea profesională, cât şi în cea sportivă, angajaţii DGFP dau dovadă de unitate şi seriozitate în îndeplinirea obiectivelor şi obţinerea performanţelor. Voi sprijini cu plăcere orice iniţiativă a sindicatului care este în folosul angajaţilor, în limita competenţelor care îmi revin”, a declarat Petrică Ropotă, acesta fiind atât jucător, cât şi antrenor al echipei Finanţelor sucevene.

Pe de altă parte, trebuie spus că echipa de fotbal a finanţiştilor suceveni are şi o galerie entuziastă şi bine organizată, la fiecare meci fiind încurajată de aproximativ 50 de angajaţi ai DGFP Suceava.

La rândul său, liderul Sindicatului Sed Lex Suceava, Gheorghiţă Tudoscă, a ţinut să precizeze că “datorită dăruirii colegilor noştri pasionaţi de fotbal, am putut obţine rezultate notabile şi în activitatea noastră extraprofesională. Consider că odată cu aceste competiţii am realizat şi un remarcabil team-building, îmbinând utilul cu plăcutul. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi care au participat la aceste activităţi, directorului executiv, precum şi jucătorilor şi galeriei. Consider că am putut dovedi astfel că putem avea realizări deosebite pe toate planurile”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţele sucevene, pe primul loc la încasări şi la fotbal.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Finanţele sucevene, pe primul loc la încasări şi la fotbal3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt domnul ropota trimis de
(18 mai 2012, 16:21:53
stie domnul ropota in ce conditii se incaseaza de la firme taxele?daca tu cumpatator de buna credinta primesti factura de la bucuresti si aceasta se dovedeste a fi de la o firma care si-a inchis activitatea(tu nu ai de unde sti)si o inregistrezi in contabilitatea firmei esti bun de plata!fiscul te pune sa platesti tva-ul bucuresteanului!si asa te trezesti ca ai inregistrat ca fraierul o gramada de facturi,ai platit impozit pe profit si acum ai de platit si tva-ul celor din bucuresti:apoi intervin inspectorii de la finante:(aviz celor 2 doamne care pleaca cu sacosele pline de la orice agent controlat) vin, ameninta cu zeci de milioane si tu ca fraierul in loc sa-i dai in judecata sa-si recupereze tva-ul de la cel care nu l-au platit taci si inghiti si le platesti o gramada de bani.ASA SE LAUDA DOMNUL ROPOTA CA E PE PRIMUL LOC IN TOATE!ISI PAZESTE STRASNIC SCAUNUL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei