Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noutăţi

BRD Groupe Societé Générale a lansat produse noi de creditare şi de economisire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

BRD Groupe Societé Générale vine în întâmpinarea clienţilor săi cu două noi produse avantajoase, unul de creditare şi un altul de economisire.

Produsele au fost lansate la Piatra Neamţ, în cadrul unui eveniment la care au participat directorul executiv al BRD Groupe Societé Générale Neamţ, Constantin Mareş, directorul sucursalei din Piatra Neamţ, Gheorghiţă Nechita, directoarea sucursalei din Suceava, Monica Vornicu, responsabila de marketing a BRD Piatra Neamţ, Manuela Buruiană, şi şeful serviciului Relaţii cu media din cadrul Direcţiei Comunicare a BRD Group Societé Générale, Viorel Ispas.

Astfel, BRD îşi întâmpină clienţii economi cu Focus Smart Cont, un produs destinat celor care fac economii în euro. Cu oferta de economisire Focus Smart Cont, clientul are acces în orice moment la banii pe care şi i-a pus deoparte şi beneficiază de o dobândă avantajoasă de 5% pe an pentru economiile între 250 şi 10.000 de euro. Focus Smart Cont se adresează persoanelor fizice. „Se pot efectua oricând depuneri, retrageri, încasări, viramente în contul curent, sumele depuse sunt oricând la dispoziţie, se pot retrage banii fără ca dobânda să fie afectată. Dobânda este de 5% pentru sumele cuprinse între 250 şi 10.000 de euro, cea mai bună de pe piaţa bancară la ora actuală", a declarat Gheorghiţă Nechita, directorul sucursalei BRD Groupe Societé Générale din Piatra Neamţ.

 

Dobânzi excepţionale, comisioane 0

În afară de noutăţile oferite de BRD Groupe Societé Générale în materie de economii pentru persoane fizice, banca vine şi cu produse noi în materie de creditare. Directoarea sucursalei BRD Groupe Societé Générale din Suceava, Monica Vornicu, a declarat că „BRD a lansat un produs nou, promoţional, Expresso <all inclusive>, credit de nevoi personale în lei. Oferta vine cu o serie de avantaje la contractarea unui asemenea credit, precum dobândă fixă de 5,5%, comision de analiză 0 lei, comision de rambursare anticipată 0 lei”. În plus, clientul poate împrumuta maxim 65.000 de lei, pentru maxim cinci ani, şi poate beneficia de o perioadă de graţie parţială de până la şase luni, la alegere, timp în care acesta plăteşte doar dobânda, comisioanele şi valoarea asigurării. „De exemplu, la un împrumut de 25.000 de lei, cu rambursare de cinci ani, Dobânda anuală efectivă este cea mai mică de pe piaţă, şi anume 12,15%, rata lunară de plată este de 603 lei, iar suma totală de plată la sfârşitul perioadei de creditare este de 32.651 de lei”, a mai spus directoarea Monica Vornicu.

Creditul ipotecar „Prima Casă” este o altă ofertă avantajoasă. Pentru acest tip de credit, perioada maximă de acordare a împrumutului este de 30 de ani, iar avansul minim este de 5%. Şi la acest tip de credit, dobânzile pentru clienţii BRD sunt excepţionale, iar comisioanele de analiză a dosarului, de administrare lunară şi de rambursare anticipată sunt de 0 lei.

„BRD Groupe Societé Générale are produse de creditare şi de economisire adaptate şi personalizate pentru fiecare client în parte. Căutăm să oferim clienţilor noştri ceea ce li se potriveşte cel mai bine”, a declarat Constantin Mareş, directorul executiv al BRD Groupe Societé Générale Neamţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BRD Groupe Societé Générale a lansat produse noi de creditare şi de economisire.
 Vizualizări articol: 1844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
BRD Groupe Societé Générale a lansat produse noi de creditare şi de economisire1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei