Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La audieri

Ce le-a spus procurorilor tânăra acuzată că a violat o minoră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru tineri arestaţi miercuri seară sub acuzaţia că au răpit o minoră de pe stradă, au sechestrat-o într-o casă, unde au obligat-o să se prostitueze şi au filmat-o în timp ce victima era obligată la scene de lesbianism, au venit cu variante diferite în faţa procurorilor DIICOT referitoare la filmuleţul pornografic apărut pe internet.

Înregistrarea video a fost scoasă ieri de pe YouTube, după ce Monitorul a sesizat faptul că, deşi cei patru tineri acuzaţi în acest dosar au fost încarceraţi în celulele de la subsolul poliţiei, filmuleţul era miercuri seară în continuare pe internet, deşi fusese postat tocmai în octombrie 2011.

 

Violul s-a petrecut în camera fetiţei proprietarului casei, cu personaje de desene animate pe pereţi

Filmarea a fost făcută cu un telefon mobil de către Lucian Popovici (30 de ani), din Rădăuţi, în casa acestuia, într-o cameră în care pe pereţi erau pictate personaje din desene animate, încăpere destinată anterior fetiţei minore a inculpatului.

Audiat de procurori, Popovici a declarat că s-a dus împreună cu ceilalţi inculpaţi, Cezar Andrei Bălăcian (27 de ani), din municipiul Suceava, şi Marius-Cecilius Pichiu (31 de ani), din Rădăuţi, la casa de pe „Toloacă”, să consume băuturi alcoolice, iar aici stătea în gazdă inculpata Doina Mihaela Cozmenciuc (31 de ani, fostă Cucoş). Respectiva era în casă cu o tânără (n.r. - victima), pe care a prezentat-o ca fiind iubita ei.

La un moment dat, după mai multe pahare de băutură, a declarat Popovici în faţa anchetatorilor, Doina Mihaela Cozmenciuc le-a spus: „Hai să vă arăt ce fac eu cu prietena mea”.

Popovici a precizat că victima nu voia să facă ce i-a cerut inculpata, iar aceasta din urmă i-a dat două palme, după care minora s-a întins pe canapea şi a întreţinut relaţii sexuale orale cu Doina Mihaela Cozmenciuc, moment în care el a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, în cameră fiind prezenţi şi ceilalţi doi inculpaţi.

 

A violat-o, după care a scăpat-o de cei care au răpit-o şi au obligat-o să se prostitueze

Cu subsemnatul în faţa procurorilor a dat şi Doina Mihaela Cozmenciuc, mamă a două fetiţe, în vârstă de 11, respectiv 4 ani, provenite din relaţii cu bărbaţi diferiţi.

Inculpata locuia în casa de pe „Toloacă” a lui Lucian Popovici din toamna anului 2010, împreună cu fiica ei în vârstă de 4 ani. Nu plătea chirie, doar întreţinerea.

Tânăra în vârstă de 31 de ani a declarat că îşi aduce aminte de acea zi din august 2011, când inculpaţii Popovici, Bălăcian şi Pechiu au adus-o în casă pe minora în vârstă de 15 ani. A observat că adolescenta era îmbrăcată cu o rochie de culoare verde, însă nu a discutat nimic cu fata în acea seară, întrucât s-a dus la culcare, în aceeaşi cameră cu fiica sa.

A auzit că inculpaţii se distrau pe seama minorei, cerându-i să se dezbrace, iar la un moment dat au trimis-o la baie să se spele.

Spre dimineaţă, a povestit Doina Mihaela Cozmenciuc, s-a dus la baie şi a găsit pe jos rochia părţii vătămate, aceasta fiind ruptă. I-a auzit pe inculpaţii Bălăcian  şi Popovici cum au dus-o pe minoră „la produs” şi cum i-au adus clienţi la casa celuilalt individ, Marius Pichiu. De asemenea, a mărturisit Cozmenciuc, i-a auzit pe inculpaţi vorbind despre faptul că băutura din acea noapte a fost cumpărată din banii obţinuţi din exploatarea sexuală a minorei. S-a alăturat şi ea la chef şi, după câteva pahare, la îndemnul celorlalţi, a pus-o pe adolescenta în vârstă de 15 ani să-i facă sex oral, recunoscând că minora nu a fost de acord.  

Reamintim că minora le-a spus procurorilor că a fost lovită şi ameninţată cu un cuţit de către tânăra de 31 de ani să facă sex oral cu ea.

Doina Mihaela Cozmenciuc susţine că datorită ei victima a scăpat de ceilalţi inculpaţi, scoţând-o din imobil şi ducând-o până la colţul străzii, unde i-a dat cinci lei, să ia o maşină la ocazie.

Şi în această privinţă victima are altă variantă, susţinând că a reuşit să scape de cei inculpaţi, după ce i s-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu doi tineri, la locuinţa unei mătuşi de-a acestora din satul Bălcăuţi, proprietara nefiind acasă, iar de aici a fugit, ducându-se la o cunoştinţă de-a sa din satul Horodnic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce le-a spus procurorilor tânăra acuzată că a violat o minoră.
 Vizualizări articol: 5451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Ce le-a spus procurorilor tânăra acuzată că a violat o minoră3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei