Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2012 - Anul XVII, nr. 88 (4993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol

Fanfara Primăriei Suceava va concerta a doua zi de Paşte, în parcul central

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Luni, în a doua zi de Paşte, sucevenii vor putea asista la un concert al Fanfarei Bucovina, a Primăriei Suceava. Spectacolul va avea loc de la ora 17.00, în parcul central, la pavilion.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că prin acest concert, organizat special pentru sărbătorile de Paşti, se deschide sezonul concertelor în aer liber ale Fanfarei Bucovina, care va fi prezentă duminică de duminică în parcul central, pentru a oferi celor prezenţi o ocazie de a se destinde şi a se bucura de natură, ascultând muzică bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fanfara Primăriei Suceava va concerta a doua zi de Paşte, în parcul central.
 Vizualizări articol: 1698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fanfara Primăriei Suceava va concerta a doua zi de Paşte, în parcul central5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Muzica... trimis de
(14 apr 2012, 13:52:24
Sper ca fanfara e OK si sper sa nu-ti treaca prin cap sa-l aduci pe cel cunoscut drept "boul Sucevei",adica Recolciuc,cantecaciul tau preferat..
2.   Exagerat trimis de
(14 apr 2012, 16:26:11
Mult prea multa muzica populara, port si traditii in Suceava. Nu sunt impotriva lor, dar totul are o masura. La orice ocazie avem parte de muzica si dansuri populare si de traditii. Este cunoscuta originea taraneasca a multora dintre conducatorii Sucevei, dar suntem totusi in mileniul trei. lumea trebuie sa mearga inainte, nu inapoi la carute, sumane itari si dansuri populare. si un mesaj pentru cei de la supermarketuri, balurile bobocilor, zilele sucevei si alte festivitati:
NE-AM SATURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VREM SA TRAIM SI NOI IN ROMANIA EUROPEANA, CU MUZICA MODERNA SI CIVILIZATIE, CU AUTOSTRAZI SI CURATENIE, CU LUCRURI CARE CHIAR FUNCTIONEAZA CORECT SI LA TIMP, SI NU IN UNA ASA CUM ESTE ACUM, CU MANELE, CU MUZUCA POPULARA, CU CARUTE SI CU NOROI DI DRUMURI GAURITE.
3.   Pareri trimis de
(16 apr 2012, 15:13:45
Parerile sunt impartite; a pastra traditia populara este un lucru mare, inseamna a ne pastra identitatea nationala. Nu asi zice niciodata ca e prea mult, ba din contra felicit pe cei care mentin si imbogatesc aceste traditii. Iar fanfara, in parc, cintind pe-nserat, este minunat! ...sa nu amestecam lucrurile d-nule Alin Pop.
4.   Erata trimis de
(16 apr 2012, 15:15:09
cantand
5.   Nene primarule baga presiune la suflatori !!! trimis de
(16 apr 2012, 22:05:36
Aloooo !!!!
nene primaruleeeeee !!! acum ca am aflat ca gospodaria lu matale are fanfara (ca ma miram eu de unde se aud atatea cantece de viata noua de cand esti matale conducator!!) te rog frumos , fa un efort de vointa si "delegheaza" cativa dintre suflatorii lu matale (din aia care te asigura si-ti soptesc la ureche ca totul e bine in urbe) de pe la serviciile de strazi si spatii verzi, spun deci sa-i trimiti prin obcini sa mai vada de trotuarele alea sfrijite de 0.5 m si de parcarile si spatiile verzi uitate de lume. Zic eu ca nu-i mare bai pentru matale care vrei sa fii popular acum la obiceiuri ca vine campania, ar da bine la imaginea lu matale dar si la zona obcinilor hotarate cu sf.ilie ca tot urbea matale e .
Cat despre foisorul din parc eu zic ca e bine lasa-i pe oameni sa asculte muzica de fanfara ca mai uita de toate alea (de taxe, de impozite, de repartitoare, si de cate si mai cate), ideea e sa nu te imbraci in bondita cu dihor ca nu e bine , da chestia aia cu dihor la opozitie ca pute si-i ametesti sa le iei mao-ul la votare.
Fii istet foloseste metode moderne de anihilare a inamicului : ciorapii nespalati din cizmele rusesti , tenisii chinezesti, pielea de dihor batran si reclama electorala tip scrisoarea-Baisanu. Reusita e sigura :alegatorul ramane fara semnal iar matale ramai cu mandatul.
Parerea mea !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei