Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2012 - Anul XVII, nr. 87 (4992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Centre de plasament

„Dăruind de la inimă, la inimă”, acţiune umanitară la Dolhasca şi Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie al copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, împreună cu Palatul Copiilor din Suceava, Asociaţia Filantropică Creştin Medicală Christiana din Suceava şi elevii Şcolii cu clasele I – VIII „Miron Costin” – Suceava, a organizat miercuri, pe 11 aprilie, acţiunea umanitară „Dăruind de la inimă, la inimă”, în două centre de plasament: „Mihail şi Gavril”, din Solca, şi „Sf. Gheorghe”, din Suceava.

În cadrul acţiunii, elevii Grupului vocal „Visul Copiilor”, al Asociaţiei „Euroactiv”, au cântat melodiile „Hai veniţi”, „Iubeşte-i pe părinţi”, „Familia mea”, „Se cunoaşte că e Paşte” şi „Biserica iubirii”, urmaţi de soliştii vocali Alexandru Tanase, de la şcoala din Plopeni, cu melodia „Tot mai sus” şi Iulian Călinescu, de la şcoala din Vereşti, cu melodia „Aşa-s prietenii”, elevi coordonaţi de profesorul Mihai Greciuc, preşedintele Asociaţiei „Euroactiv” - Suceava.

 

Dulciuri pentru toţi copiii, din partea sponsorilor

În program au evoluat şi soliştii vocali Anca Elvădeanu, Edi Hanuseac şi Cătălina Tătăruşanu, elevi ai Palatului Copiilor Suceava, coordonaţi de profesorul Mihai Lungoci, care a asigurat şi sonorizarea spectacolului.

Copiii din centrele de plasament de la Solca şi de la Dolhasca au fost foarte încântaţi de spectacolul oferit cu prilejul sărbătorilor pascale.

Acţiunea a fost sprijinită de Grupul de firme Orizont Suceava (preşedinte Ioan Iftode), care a oferit tuturor copiilor sucuri, biscuiţi şi cornuri cu ciocolată, de Asociaţia Filantropică Creştin Medicală Cristiana Suceava, de profesoara Raluca Alexa şi de economist Isabela Galeş.

Acţiunea a fost coordonată de profesoara  Raluca Alexa, profesorul Mihai Greciuc, Camelia Alexandriuc – cadru didactic la Şcoala cu clasele I – VIII „Miron Costin” – Suceava şi de voluntarii Florin Burlacu şi Dan Mircea Nistor, studenţi beneficiari ai Serviciului alternativ de tip familial din Fălticeni.

 

Acţiuni în şcoli din Vereşti, Salcea şi Hânţeşti

Asociaţia Filantropică Christiana le-a donat copiilor de la centrul de plasament din Dolhasca şi materiale igienico-sanitare, făină, ulei şi ingrediente pentru cozonacii şi pasca de Paşte, ce vor fi pregătite pentru copii.

Conducerea Asociaţiei „Euroactiv” Suceava îi mulţumeşte Mioarei Saftiuc, şefa centrului de plasament de la Dolhasca, care a făcut un gest frumos, oferind o masă caldă elevilor musafiri care au adus darurile copiilor de la Dolhasca.

Profesorul Mihai Greciuc a completat că tot în această perioadă, „Euroactiv, împreună cu Asociaţia Alecs Group – Suceava şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie, a organizat, la trei unităţi de învăţământ din mediul rural, o campanie de informare şi conştientizare, cu filme şi trasee aplicate de specialiştii implicaţi în cadrul acestei campanii. Şcolile vizitate de specialişti au fost din Vereşti, Salcea şi Hânţeşti. Părerile organizatorilor ambelor acţiuni confirmă că acestea au fost un succes”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dăruind de la inimă, la inimă”, acţiune umanitară la Dolhasca şi Solca.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
„Dăruind de la inimă, la inimă”, acţiune umanitară la Dolhasca şi Solca5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei