Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2012 - Anul XVII, nr. 87 (4992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Student

Băişanu s-a înscris la Facultatea de Teologie din Constanţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni vor avea un preşedinte teolog. Aceasta deoarece liderul liberalilor din judeţul Suceava, Alexandru Băişanu, s-a înscris la cursurile Facultăţii de Teologie de la Universitatea din Constanţa. Băişanu a declarat în cursul zilei de ieri că este student în primul an la Teologie, precizând că a luat această decizie deoarece „era un gând mai vechi de-al meu pe care nu am reuşit să-l duc la îndeplinire până acum”. Alexandru Băişanu a precizat că niciodată nu şi-a dorit să fie preot, însă având în vedere că este şi absolvent al Facultăţii de Filosofie a considerat că este bine să facă şi Teologia.

„M-am înscris tocmai pentru a mă împăca cu mine însumi, pentru a-mi împăca conştiinţa şi pentru a înţelege mai mult din ce nu am putut să fac până acum singur. Am vrut să-mi închid un cerc al cunoştinţelor în ceea ce priveşte relaţia mea cu exteriorul, cu divinitatea şi cu propria conştiinţă”, a explicat Băişanu decizia sa de a urma cursurile Facultăţii de Teologie. El a precizat că o problemă pe care o are acum când este student din nou este aceea a examenelor, având în vedere că acestea se suprapun cu cele la care el trebuie să fie prezent în calitatea sa de cadru universitar la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

 

Preşedintele PNL Suceava a spus că îşi va da examenele când va merge la mare cu familia

Alexandru Băişanu a declarat că a depus o cerere la Facultatea de Teologie din Constanţa prin care a solicitat găsirea unei posibilităţi prin care să susţină examenele în altă perioadă. Băişanu a explicat că îşi va da examenele la teologie vara, când va pleca la mare împreună cu familia.

„Eu voi face tot posibilul ca examenele pe care le am să le susţin în momentul în care merg cu familia la mare. Merg la mare, mă duc o oră - două la un examen şi mă întorc şi îmi petrec ziua în continuare cu familia”, a spus liderul PNL Suceava.

El a mai adăugat că nu intenţionează să-şi schimbe profesia după terminarea cursurilor de teologie, precizând că o facultate nu trebuie să o faci doar pentru a te angaja undeva.

„În opinia mea, a face o facultate nu-ţi poate folosi la fel cum îţi pot folosi ochelarii, să vezi mai bine. O facultate nu trebuie să-ţi ofere doar posibilitatea de a te angaja undeva, ci să îţi oferă posibilitatea de a te apropia serios, nu ca autodidact, de un sistem de cunoştinţe largi pe care ţi le doreşti mai aproape de tine. Nu urmăresc absolut nimic de pe urma acestei facultăţii decât propria posibilitate de a cunoaşte şi de a înţelege universul acesta în care trăim”, a declarat preşedintele PNL Suceava.

De precizat că până în momentul de faţă, Alexandru Băişanu a absolvit cursurile Facultăţilor de Filosofie şi de Drept din Iaşi, precum şi Facultatea de Psihopedagogie şi Asistenţă Socială din Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu s-a înscris la Facultatea de Teologie din Constanţa.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Băişanu s-a înscris la Facultatea de Teologie din Constanţa1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lumina de pe piept.. trimis de
(13 apr 2012, 12:03:25
Mare e gradina ta.. Doamne!
2.   ... trimis de
(13 apr 2012, 12:06:33
Doar Florin Piersic ii mai ia fata d-lui Baisanu avand in vedere ca prin 2009 s-a inscris la psihologie la Petre Andrei.

"Preşedintele PNL Suceava a spus că îşi va da examenele când va merge la mare cu familia" -ha ha! Asta-i chiar buna! Mi-l si inchipui de dl. Baisanu cu Biblia si alte asemenea carti dimineata la cafea!laughing

In rest ce sa spun? Ce nu face omul pentru voturi? Se face frate cu popii (a se vedea si cazul Ion Lungu)!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei