Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Produse tradiţionale

Ediţie specială de Paşte a Bio Alimenta Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

 

Sucevenii care nu şi-au făcut cumpărăturile pentru masa de Paşte au la dispoziţie cele mai delicioase produse tradiţionale româneşti şi nu numai, la ediţia specială de Paşti a Bio Alimenta Bucovina, din parcarea Shopping City Suceava.

Timp de şase zile, începând de sâmbătă, 7 aprilie, până joi, 12 aprilie inclusiv, între orele 09.00 – 21.00, vizitatorii se vor putea delecta cu pască, cozonac, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, palincă şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment.

Expoziţia cu vânzare Bio Alimenta Bucovina, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, îşi aşteaptă vizitatorii cu delicioasele produse tradiţionale din carne, lactate, produse de panificaţie şi patiserie, dar şi cu diverse produse şi preparate medicinale tradiţionale.

Dintre produsele tradiţionale de carne nu lipsesc cabanosul, caltaboşii, cârnăciorii de oaie, cârnaţii ardeleneşti, cârnaţii de casă, cârnaţii tradiţionali, cârnaţii de vită, ceafa afumată, costiţa afumată, kaiserul, muşchii file, muşchii împletiţi, muşchiuleţ Montana, slănina afumată, şunculiţa ţărănească, toba, cârnaţii ţărăneşti, muşchiuleţul de porc, şunca, şoricii, jambonul tradiţional, pastrama de vită sau cea de oaie.

Cum de pe masa de Paşte nu pot lipsi produsele lactate, la Bio Alimenta va fi oferită o gamă variată de brânzeturi – caş, urdă, brânză de burduf, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, telemea, brânză de vaci, brânză topită, dar şi unt de casă, iaurt, sana sau lapte bătut.

Cozonaci de casă cu stafide şi rahat, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale, colac tradiţional şi alte produse de panificaţie şi patiserie le vor face cu ochiul cumpărătorilor, în perioada 07 – 12 aprilie.

De asemenea, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen, licoare sălăjeană), dar şi dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare sau căpşuni.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ediţie specială de Paşte a Bio Alimenta Bucovina.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Ediţie specială de Paşte a Bio Alimenta Bucovina4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei