Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săptămâna „altfel”

„Prea rebel să fii condus”, campanie pentru ţinerea elevilor departe de droguri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ofiţerii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava au organizat, zilele trecute, mai multe activităţi de prevenire a consumului de droguri printre elevi, în cadrul unei campanii naţionale intitulate „Prea rebel să fii condus!”.

În contextul programului „Şcoala altfel”, pe data de 4 aprilie, începând cu ora 9.00, în sala „Ştefan cel Mare” a Prefecturii Suceava, a avut loc o dezbatere pe tema antidrog, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Suceava, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratul Şcolar Suceava, Consiliul Judeţean al elevilor şi Poliţia de Proximitate, la care au participat în jur de 250 de elevi şi cadre didactice.

De asemenea, pe parcursul săptămânii, au avut loc activităţi de prevenire a consumului de droguri la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Liceul Particular „Virgil Madgearu” Suceava – în parteneriat cu Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, la care au participat în jur de o sută de elevi. Aceştia au discutat în cadrul întâlnirilor cu specialiştii Centrului Antidrog despre efectele consumului de substanţe psihoactive asupra vieţii lor personale, şcolare şi profesionale, dar şi despre implicaţiile juridice ale consumului.

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava au insistat asupra faptului că nu există „droguri uşoare” sau „droguri legale”, aşa cum sunt adesea denumite etnobotanicele, efectul acestora fiind adesea mai nociv decât în cazul altor tipuri de substanţe interzise. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Prea rebel să fii condus”, campanie pentru ţinerea elevilor departe de droguri.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Prea rebel să fii condus”, campanie pentru ţinerea elevilor departe de droguri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei