Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Culinar

Expoziţie de delicii internaţionale la Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un restaurant din Câmpulung Moldovenesc organizează duminică, 8 aprilie, cu ocazia Paştelui catolic şi în apropierea celui ortodox, o expoziţie de cofetărie, patiserie şi artă culinară. Nu este vorba despre clasicele reuniuni de expozanţi de bucătărie tradiţională din toată zona, ci de o iniţiativă privată, o expoziţie pusă la punct exclusiv cu resursele şi angajaţii restaurantului, care îşi propune să etaleze şi altceva decât produse tradiţionale româneşti şi să prezinte publicului elemente inedite, spectaculoase, inclusiv din arta culinară internaţională.

Deşi conţinutul expoziţiei trebuie să rămână o surpriză, organizatorii ne-au spus că vizitatorii vor putea admira nu numai preparate gustoase, ci şi aranjamente şi decoraţiuni impresionante şi chiar sculpturi în fructe şi legume asemănătoare celor prezentate la marile concursuri gastronomice din străinătate.

Potrivit precizărilor omului de afaceri Mircea Giosan, proprietarul Restaurantului „Bucovina”, intrarea vizitatorilor expoziţiei este liberă începând de duminică la ora 14,00 dar cei ce doresc să cumpere exponatele o vor putea face la preţuri mici, chiar dacă este vorba despre decoraţiuni sau preparate unicat.

Mircea Giosan a declarat: „Expoziţia a fost ideea soţiei mele, care s-a ocupat cu pasiune de această activitate. Ne-am dorit să fie expoziţia darul nostru de Paşte pentru toţi oamenii din zonă, dar şi pentru turiştii care iubesc ceea ce este frumos şi gustos, ştiu să aprecieze migala şi munca oamenilor care fac aceste produse culinare, care sunt interesaţi de noutăţile în domeniu, dar şi de rafinamentul clasic al gastronomiei internaţionale. Am încercat să dăm şi o notă aparte expoziţiei, să nu ne axăm numai pe produsele tradiţionale româneşti, pentru că în zona noastră gospodinele sunt foarte pricepute şi fiecare face acasă preparate extraordinare de Paşte, aşa că oamenii credem că ar fi interesaţi să vadă şi să guste la noi ceva nou, deosebit de ce cunosc deja. Vom vedea dacă ideea noastră va avea succes, cert este că am dori să se bucure şi vizitatorii expoziţiei cel puţin la fel de mult cât ne-am bucurat noi pentru că putem să o oferim”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţie de delicii internaţionale la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Expoziţie de delicii internaţionale la Câmpulung5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUGESTIE DE WEEK END trimis de
( 7 apr 2012, 14:34:21
AM PREFERA O EXPOZITIE CU EDILICIUNILE CARE AU ADUS MUNICIPIUL C-LUNG LA STADIUL DE GUBERNA.VREM SA-I ARATAM COPIILOR NOSTRI,PTR CA IN GUBERNA SE ,,ARATA'' DESTUL DE RAR.COPIII TREBUIE SA II CUNOASCA,PTR CA VOR AVEA DE PLATIT DATORII,MAI MULT PTR NIMIC.
LA CAPITOLUL CONSTRUCTII INUTILE PANA IN PREZENT,MAI ADAUGAM SI CEA DE PE STR M.EMINESCU CU ,,RECLAMA PUBLICITARA''PE FATADA,CEVA DE GENUL,,INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII''.BINEINTELES CA NU PUTEM LUA IN SERIOS CE AFIRMA GURILE SPURCATE ALE TARGULUI,PRECUM CA IN CLADIRE,APROAPE IN FIECARE NOAPTE,SPIRITELE UNOR FOSTI EDILI,MAGISTRATI SAU MILITIENI,AR JUCA POKER SAU COPCICA,DAR NE-AR INTERESA CAM CAT A COSTAT INVESTITIA SI PTR CE A FOST CONSTRUITA?
SAO DACA ESTE ADEVARAT ,CA PTR FOSTUL ADAPOST PTR CAINI,S-AU FOLOSIT SI ,,CEVA'' FONDURI UE,PTR INTREAGA ,,MANAREALA???
UN WEEK END DELICIOS!
2.   AVERTIZARE COD ROSU trimis de
( 8 apr 2012, 04:53:02
CINEVA SE INTERESEAZA DEJA,DESPRE CELE ,,COMENTATE''!
UN WEEK END INFORMATIV PLACUT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei