Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Cu cuţitul la gât

A jefuit un taximetrist, i-a luat banii şi maşina, însă s-a izbit într-un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava, a fost arestat preventiv, ieri seară, după ce a jefuit un taximetrist, i-a luat banii şi maşina, însă nu a apucat să meargă prea departe, izbindu-se, după câţiva kilometri, într-un copac.

Întreaga poveste s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 4:30.

Gelu C., în vârstă de 44 de ani, era de serviciu pe un autoturism taxi marca Logan când a fost solicitat să se deplaseze în parcarea hotelului Bucovina, pentru a lua un client. La faţa locului, îl aştepta un tânăr care s-a urcat în dreapta şoferului şi care i-a cerut să-l ducă până în comuna Bosanci.

Tâlhăria a avut loc aproape de ieşirea din municipiul Suceava, după ce-au trecut de căminul de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou” din zona Cetăţii de Scaun. „A spus să opresc maşina că i se face rău. Era în stare de ebrietate şi am oprit. Atunci m-am trezit cu cuţitul la gât”, povesteşte taximetristul.

Agresorul i-a cerut să pună toţi banii pe care-i avea la el pe bord (în jur de 1.000 de lei), să lase actele de la maşină şi să coboare din autoturism, după care a demarat în trombă.

Taximetristul a sunat la 112 şi a anunţat cele întâmplate, în zonă fiind trimis cel mai apropiat echipaj de poliţie, care se afla în patrulare şi venea din direcţia Bosanci –Suceava.

Poliţiştii au dat în scurt timp de maşina furată, observând pe raza localităţii Luncuşoara un taxi răsturnat pe marginea drumului, după ce se izbise într-un copac.

În maşina avariată serios se afla încă suspectul principal, identificat în persoana unui tânăr de 21 de ani, Iulian Adrian Pîţu, care a fost dus la spital, întrucât acuza dureri abdominale. Nu a fost însă nimic grav, aşa că de pe mâna medicilor, tânărul a fost dus la sediul Poliţiei municipiului Suceava şi luat la întrebări.

Pus să sufle în alcooltest, Iulian Adrian Pîţu a fost găsit cu o alcoolemie de 0,93 la mie în aerul expirat.

Oamenii legii au găsit în zona în care tânărul s-a răsturnat cu taxiul, în iarbă, şi cuţitul cu care l-a atacat pe taximetrist.

La audieri, Pîţu a recunoscut tot, susţin surse judiciare, dând vina pe alcool.

În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au aflat că tânărul în vârstă de 21 de ani avea permisul de conducere reţinut şi era cercetat într-un alt dosar penal, după ce a fost prins băut la volan. 

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A jefuit un taximetrist, i-a luat banii şi maşina, însă s-a izbit într-un copac.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
A jefuit un taximetrist, i-a luat banii şi maşina, însă s-a izbit într-un copac3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un gras retardat trimis de
( 7 apr 2012, 19:03:54
Cata minte iti trebuie sa faci asa, sa umblii cu cutitu de bucatarie prin oras la baut, sa furi o masina si sa nu stii sa conduci si sa te izbesti in pom, trebuia sa fure o masina de politie, gras libidinos, desi nu-i doresc dar daca ajunge la bulau isi revine el instant la realitate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei