Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 apr 2012 - Anul XVII, nr. 82 (4987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nominalizare

Omul de afaceri Adrian Macovei este candidatul UNPR pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Omul de afaceri Adrian Macovei este candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Macovei are 37 de ani şi este directorul unei firme private.

Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava a declarat că are pregătit un program coerent de guvernare locală care prevede, în primul rând, transparenţă bugetară, servicii publice de calitate şi respect faţă de cetăţean.

Adrian Macovei a precizat că le propune sucevenilor un proiect prin care facturile la întreţinere să fie mai mici, subliniind că energia termică poate fi obţinută şi într-o centrală de producere a energiei termice şi electrice folosind gunoi, aşa cum se întâmplă în mai multe state din Europa.

„De asemenea, îmi propun să acordăm reduceri sau scutiri de impozite şi taxe locale pentru teren sau clădiri pentru firmele care creează noi locuri de muncă în domeniul productiv. Mai mult, va trebui să iniţiem un proiect, <Produs în Suceava>, care să fie un brand pentru firmele de producţie de produse industriale, nu doar pentru produsele alimentare. În acest sens vor trebui înfiinţate locuri speciale pentru producătorii agricoli în pieţele din Suceava, inclusiv pentru cei din Asociaţia <Produs în Bucovina>”, a declarat Adrian Macovei.

El a adăugat că intenţionează să sprijine sportul de performanţă, respectiv înotul, atletismul, handbalul, şi nu doar fotbalul.

„Îmi doresc şi calitate în învăţământ şi sănătate, prin reprezentantul primarului şi Consiliului Local în consiliile de administraţie ale şcolilor din Suceava”, a ţinut să precizeze candidatul UNPR pentru Primăria Suceava.

 

Adrian Macovei vrea să deschidă o Grădină Botanică în parcul Şipote

Adrian Macovei a mai spus că îşi propune ca în cazul lucrărilor care se realizează în Suceava să existe anumite priorităţi, „dar şi curăţenie şi ordine şi în special o mai mare atenţie în eliberarea autorizaţiilor de construcţie”.

Adrian Macovei a mai precizat că un alt proiect pe care vrea să-l promoveze este înfiinţarea unei Grădini Botanice în Parcul Şipote, precum şi promovarea oraşului prin artă.

„Candidatura mea la Primăria Suceava nu este întâmplătoare, cum nu este întâmplător că mă înscriu în cursă având de partea mea UNPR. Îmi doresc să-i determin pe tineri să ni se alăture în proiectul nostru de refacere a imaginii oraşului. Vreau să le ofer locuitorilor din Suceava puterea mea de muncă şi o echipă de consilieri tineri care doresc să modernizeze oraşul”, a declarat Adrian Macovei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Adrian Macovei este candidatul UNPR pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Omul de afaceri Adrian Macovei este candidatul UNPR pentru Primăria Suceava4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gradina zoologica trimis de
( 7 apr 2012, 14:48:54
draga Adrian,chiar asa?sa ne incalzim cu gunoaie ca si boschetarii?:)
Cat despre operatiunea parcul Sipote -mission impossible.Sub Ceasca parcul era un frumos loc de agrement pentru adulti si loc de joaca pentru copii.Era si o tabara de copii.De 20 de ani s-a transformat in groapa de gunoi a orasului si in wc public.Pe langa gradina botanica ai putea face si o gradina zoologica "speciala"
2.   Intrebari. trimis de
( 7 apr 2012, 16:13:40
1) Cine iti tine contabilitatea? Madama care iti e sefa?happy
2) Ai sa aduni 100 voturi in afara de angajati?
3.   Respect fata de cetatean trimis de
( 7 apr 2012, 20:25:20
Daca va fi respect si fata de cetateanul angajat la patron, din partea patronului, eu va votez. Dar nu cred ca "uniunea patronilor" sau ce-o fi ea, imi asigura asemenea drepturi. Doar cetateanul neangajat nicaieri va fi respectat, mai ales cand i se canta "vesnica pomenire" la cimitir.
In rest, "cu tractoru' meu si-un pager, maine eu voi fi manager", mai ales, ca, cu tractoru', pot darama si gardu' vecinului.
4.   Hahaha trimis de
( 8 apr 2012, 18:18:44
baaaaaaa trezirea asta e taximetrist!!!! acu' e si om de afaceri??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei