Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mar 2012 - Anul XVII, nr. 72 (4977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Câştigătorii primei ediţii a Concursului Naţional de Dans Sportiv “Cupa Bucovinei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă şi duminică a avut loc la Suceava prima ediţie a Concursului Naţional de dans Sportiv “Cupa Bucovinei”, eveniment la care au participat peste 600 de perechi de dansatori din întreaga ţară.

Concursul a avut loc la Liceul cu Program Sportiv şi la Iulius Mall şi a fost organizat de Clubul de Dans “Boom Dance”, Iulius Mall Suceava şi Federaţia Română de Dans Sportiv, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Suceava, al Consiliului Judeţean Suceava, precum şi al Direcţiei Judeţene pentru Tineret.

Mişcări elegante, ţinute impecabile, talent şi multă, multă muncă, asta au arătat publicului spectator perechile înscrise în concurs, perechi de toate vârstele, care au concurat la clasele Neoficial, Hobby, E, D, Open Basic şi Open Latino & Standard.

După cele două zile de concurs, câştigătorii au plecat acasă cu medalii, cupe şi diplome.

În continuare, vă prezentăm câştigătorii primului loc, pentru toate categoriile, precum şi concurenţii suceveni clasaţi până pe locul V.

*

Astfel, la Clasa D 12-13 ani, pe primul loc s-a clasat perechea Marcu Daniel - Ani Maria, de la Danceplanet.Ro din Iaşi, urmată de Flavius Ştefan Gruşcă şi Ana Maria Pavel Martin, de la Dakiro (Gura Humorului), pereche situată pe locul II. Locul III la această categorie a fost ocupat tot de o pereche din Suceava, de asemenea de la Dakiro, Gura Humorului, şi anume Tudor Constantin V. şi Ruxandra Elena I.

Locul IV a revenit perechii Alexandru Mazarache - Sarina Iurea de la Fly Dance, Suceava.

La Clasa D, categoria 14-15 ani, pe primul loc s-a clasat perechea Narcis Iulian N. - Ancuţa Ioana D. de la Dance Studio Iaşi. Tot la Clasa D, 16-35 de ani, locul I a fost câştigat de perechea Andrei Bibire - Nicoleta Lazăr de la Danceplanet.Ro, Iaşi.

La Clasa D ST 16-35 de ani, perechea Alin Sebastian Hasmasan - Corina Lapteş, de la Danceplanet.Ro, Iaşi a fost declarată câştigătoarea primului loc.

La Clasa E 10-11 ani, o pereche tot din Iaşi, formată din Ciprian Ionuţ C. - Claudia Francesca C, de la Dance Energy Iaşi, a urcat pe prima poziţie în clasament, iar perechea suceveană de la Boom Dance, formată din Andrei Trocin - Ioana Michitei, s-a clasat pe locul V.

La Clasa E 12-13 ani, locul I pe podium a revenit perechii Răzvan Nas - Alexandra Floris Moldovan, din Bistriţa.

Câştigătorii primului loc la Clasa E 14-15 ani sunt Emilian Diac – Sabina Popescu de la Dance Studio, Iaşi, iar sucevenii Alexandru Brian Tudose - Simina Şpac, de la Fly Dance, au ocupat locul III.

La Clasa E 6-9 ani, câştigătorii primului loc au fost Dragoş Gabriel P. - Ioana Andreea N., de la clubul Katiuşa din Iaşi.

La Clasa E 16-35 de ani, perechea formată din Benjamin Bertalan Illyes - Eva Francisca Varga, de la Rus Team, din Baia Mare, a obţinut primul loc în competiţie. Aceeaşi pereche a luat locul I şi la Clasa E ST 16-35 de ani.

*

La Clasa Hobby 10-11 ani, primul loc în concurs a fost obţinut de perechea Iulian Bogdan D - Bianca Andreea T., de la Katiuşa Iaşi. La această clasă, sucevenii şi-au împărţit premiile, întrucât pe locurile III, IV şi V perechile au fost din judeţul nostru. Este vorba despre George Giosan - Maria Holuta, de la Rarăul din Câmpulung Moldovenesc, locul III, Iustin Danalache - Ruxandra Tudosă, de la Fly Dance, locul IV şi Mario Bujorean - Denisa Mazarache, tot de la Fly Dance, locul V.

Primul loc la Clasa Hobby 12-15 ani a fost câştigat de perechea Alondra Georgiana, Cosmin Constantin P., de la Katiuşa, Iaşi.

Sucevenii Gabriel Roman - Denisa Farcaşiu, de la Fly Dance, au obţinut locul V, la Clasa Hobby 12-15 ani.

La Clasa Hobby 6-9 ani, perechea Tudor Ioan Popa - Daria Luana Onofrei, de la Unic 2008 Tomeşti, au urcat pe prima poziţie pe podium. La această clasă, perechea Mihnea Perju - Isabella Ududec, de la Boom Dance, Suceava, s-a clasat pe locul IV.

*

Clasa Neoficial 10-11 ani i-a avut câştigători pe Alexandru Moroşanu - Codrina Ozarchevici, de la Katiuşa, din Iaşi, iar din Suceava, perechea Cezar Mironescu - Ilinca Daraba, de la Fly Dance, a ocupat locul III.

Clasa Neoficial 12-15 ani îi are câştigători pe sucevenii Andrei Sumanaru - Andreea Bondar, de la Fly Dance.

Tot la Clasa Neoficial, 16-35 de ani, perechea Marius Nuca - Ramona-Ioana Sardaru, de la Hobby Dance, din Bucureşti, a fost prima în clasament, urmată de patru perechi din Suceava, care în ordinea enumerării au ocupat următoarele poziţii în clasament. Este vorba despre Ionuţ Simireanu - Claudia Marchitan, Lucian Bejan - Ramona Brumă, Andrei Nica - Alexandra Chiriac şi Mihai Cotos - Dana Trocin, toţi de la Boom Dance.

La Neoficial 4-7 ani, primul loc a fost câştigat de perechea Cosmin Rosanu - Daria Boncu, de la Katiuşa, Iaşi, iar la clasa Neoficial 8-9 ani, pe locul I s-a situat perechea Ştefan Ilaşcu - Iasmina Râmbu, de la Katiuşa, din Iaşi.

*

La Open Basic 12-15 ani, primii clasaţi au fost Răzvan Huţanu - Denisa Ţugui, de la Dance Energy, din Iaşi, urmaţi de sucevenii Răzvan Palamariu şi Cezara Melniciuc de la Boom Dance.

Un alt cuplu sucevean, Vlad Palamariu –Andreea Ioana Acatrinei, de la Boom Dance, a ocupat locul I la Open Basic 16-35 de ani.

La Open Basic 6-11 ani câştigătoare a fost perechea Cosmin Lupoaie - Maria Cristina Radu, de la Fantezia, din Galaţi.

Open Basic ST 12-15 ani i-a avut câştigători ai primului loc pe Thomas Gabriel Vanyi - Patricia Denisa Onea, de la Rus Team, din Baia Mare. La această categorie, perechea Andrei Palamariu - Cezara Melniciuc de la Boom Dance a obţinut locul III.

La Open Basic ST 16-35 de ani, pe primul loc s-a clasat perechea Ştefan Răzvan Lupaşcu - Anca Hortolomei, de la Fantezia, din Galaţi, iar locul IV a fost obţinut de Vlad Palamariu –Andreea Ioana Acatrinei, de la Boom Dance, Suceava.

Perechea Cosmin Lupoaie - Maria Cristina Radu, de la Fantezia, din Galaţi, a luat locul I şi la Open Basic ST 6-11 ani.

La categoria Open 12-15 ani, primul loc pe podium a fost ocupat de Ştefan Mălin S. - Alexandra Lăcrămioara A., de la Danceplanet.Ro din Iaşi, iar la categoria Open 16-35 de ani, locul I a fost obţinut de perechea Răzvan Gabriel Manole – Olga Negoduico, de la Danceplanet.Ro, din Iaşi.

La Open ST 12-15 ani, Sebastian Haranguş - Alexandra Floris Pleşan din Bistriţa au obţinut primul loc, iar la Open ST 16-35 de ani, Codrin Constantin Fuioaga - Andreea Suciu, de la Danceplanet.Ro Iaşi, şi Dansul Viorilor, Reghin, au fost declaraţi câştigători.

*

La categoria Precompetiţional 10-11 ani, pe primul loc s-au clasat Daniel Z. – Condurache, de la Unik Dance Botoşani, locul II a fost obţinut de Sebastian Zvarici - Georgiana Frishhert, de la Fly Dance, Suceava, iar locul V de Cezar Mironescu - Ilinca Daraba, tot de la Fly Dance, Suceava.

Locul I la Precompetiţional 12-15 ani a fost ocupat de Sebastian Maier - Maria Mureşan, de la Forever Dance din Sibiu, iar locul II de Andrei Sumanaru - Andreea Bondar, Fly Dance, Suceava.

La Precompetiţional 4-7 ani, Luca Mureşan - Roxana Pasca, de la Medio-Monte, din Baia Sprie, au luat locul I, iar la Precompetiţional 8-9 ani, locul I a fost obţinut de Ştefan Sturzu - Georgiana Andreea David, de la Ceahlăul, Piatra Neamţ.

La Clasa Precompetiţional peste 16 ani, perechea Lucian Bejan - Ramona Brumă, de la Boom Dance, Suceava, a luat premiul I. Ei au fost urmaţi de Ionuţ Simireanu - Claudia Marchitan, de la Boom Dance, Suceava, locul III, şi Andrei Nica - Alexandra Chiriac, de la Boom Dance, Suceava, locul IV.

La categoria Solo Fete, Ilinca Daraba, de la Fly Dance, din Suceava, a luat locul I. La Solo Fete 12-15 ani, Andreea Bondar de la Fly Dance, Suceava, a câştigat competiţia, iar Raluca Marian, de la Boom Dance Suceava, a luat locul III, în timp ce suceveanca Alexandra Florea, de la Boom Dance, Suceava, a ocupat locul IV.

La categoria Solo Fete 4-7, suceveanca Miruna Varzaru, de la Fly Dance, a luat locul I, iar la Solo Fete, 8-9 ani, câştigătoare a fost Teona Botomei de la Milady, Piatra Neamţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorii primei ediţii a Concursului Naţional de Dans Sportiv “Cupa Bucovinei”.
 Vizualizări articol: 1826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Câştigătorii primei ediţii a Concursului Naţional de Dans Sportiv “Cupa Bucovinei”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei