Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mar 2012 - Anul XVII, nr. 72 (4977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carmen Negoiţă, votată de Parlament ca preşedinte al CNVM

Marţi, 27 Martie 2012 (19:04:11)

Carmen Negoiţă a primit, marţi, votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, iar Gheorghe Marcu, a fost votat drept vicepreşedinte al acestei instituţii.

Senatorii şi deputaţii şi-au dat, de asemenea, votul pentru un număr de trei comisari la Comisia Naţională a Valorilor Imobiliare: Ştefania Gabriela Ferencz, Dorina Mihăilescu şi Gheorghe Albu.

În urma votului pe buletine, toţi candidaţii au întrunit 232 de voturi "pentru" şi nici un vot "împotrivă", cu excepţia Dorinei Mihăilescu, care a primit 231 de voturi "pentru" şi un vot "împotrivă".

Preşedintele Comisiei pentru buget a Camerei Deputaţilor, Maria Barna, a susţinut, înainte de exercitarea votului, că toţi candidaţii audiaţi au făcut o prezentare a activităţii şi competenţelor profesionale în domeniul valorilor mobiliare şi că răspunsurile acestora răspund criteriilor de calificare profesională necesară domeniului în care aceştia urmează să activeze.

Carmen Negoiţă (PDL) a primit, luni, avizul favorabil al comisiilor parlamentare de buget şi economice pentru preşedinţia Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), acelaşi aviz fiinda dat şi pentru senatorul PSD Gheorghe Marcu, propus pentru vicepreşedinţia instituţiei.

De asemenea, membrii Comisiilor i-au validat pentru funcţiile de comisari ai CNVM pe Dorina Mihăilescu, din partea PSD, pe deputatul Gheorghe Albu şi pe Stefania Ferencz - director de cabinet al lui Emil Boc în perioada mandatului său de premier, din partea PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carmen Negoiţă, votată de Parlament ca preşedinte al CNVM.
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carmen Negoiţă, votată de Parlament ca preşedinte al CNVM0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei