Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2012 - Anul XVII, nr. 48 (4953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie! „Clienţi” problemă

Fură maşini scoase la vânzare, sub pretextul că vor să facă o probă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce acum aproximativ o săptămână, un tânăr din Marginea a rămas fără autoturismul Audi A6 pe care încerca să-l vândă unor aşa-zişi clienţi care i-au cerut să facă o probă cu maşina şi au dispărut cu totul, zilele trecute, un alt autoturism, coincidenţă sau nu, tot un Audi A6, a fost sustras, prin aceeaşi metodă.

Gheorghe M., în vârstă de 46 de ani, din municipiul Rădăuţi, a reclamat la poliţie că, duminică, în jurul prânzului, se afla în piaţa de maşini din localitate, cu un autoturism Audi A6 înmatriculat în Irlanda, pe care intenţiona să-l vândă. La un moment dat, a fost abordat de patru tineri care au afirmat că sunt din municipiul Suceava şi s-au arătat interesaţi de achiziţionarea autoturismului.

După ce-au negociat preţul, unul dintre tineri, cumpărătorul, i-a cerut rădăuţeanului cheile autoturismului, să facă o tură cu maşina, să se asigure că totul e în regulă.

Gheorghe M. a rămas în piaţa împreună cu soţia şi a aşteptat minute în şir ca potenţialul cumpărător să se întoarcă cu maşina.

Şi-a dat seama că ceva nu e în neregulă în momentul în care a observat că tânărul respectiv nu mai apare cu autoturismul său, iar amicii acestuia, care nu s-au urcat în maşină, au dispărut din zonă.

Păgubitul a sunat imediat la poliţie, pentru a sesiza furtul maşinii.

Nu a mai fost nevoie ca oamenii legii să dea maşina în consemn, întrucât autoturismul Audi A6 în cauză a fost identificat pe raza municipiului Rădăuţi.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere, aflat pe strada 1 Mai, a încercat să tragă maşina pe dreapta şi i-a făcut semn individului de la volan să oprească, însă respectivul şi-a continuat drumul spre strada Piaţa Unirii (zona centrală a municipiului). După aproximativ 200-300 de metri, tânărul de la volan a oprit autoturismul, a coborât din maşină şi a fugit.

„În cauză se continuă cercetările privind săvârșirea de autori necunoscuţi a infracţiunii de furt calificat”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Celălalt caz s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, păgubitul fiind un tânăr din comuna Marginea, Ionel L., în vârstă de 27 de ani. Acesta a fost contactat de doi tineri, care i-au spus că sunt din Dorohoi şi i-au găsit pe internet anunţul prin care îşi vindea maşina.

Au cerut cheile să facă o probă la autoturism şi au dispărut cu tot cu maşină şi actele acesteia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fură maşini scoase la vânzare, sub pretextul că vor să facă o probă.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Fură maşini scoase la vânzare, sub pretextul că vor să facă o probă3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat trimis de
(28 feb 2012, 11:41:08
pacat ca ai 46 de ani , probabil ca esti TOMA necredinciosul , sau poate preacredinciosul............
2.   Comentariu trimis de
(28 feb 2012, 11:48:53
Cum să dai si actele masinii... măi nene?? O probează, o probează... dar făcă actele masinii şi fără proprietarul în ea...Creduli mai sunt unii!!!!
3.   Naivitatea asta trimis de
(28 feb 2012, 19:14:51
Eu nu l-as lasa nici sa se urce la volan pana nu da banu!! Ce probe? Ma urc eu si ii dau 200 si o plimb un pic prin gropi !! Sa se convinga cu banii in buzunarul meu , si daca nu ii place ii dau banii inapoi ! Au fost cazuri cand au intrat in sant cu masina !! De unde stiu eu ce sofer e ala!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei