Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2012 - Anul XVII, nr. 48 (4953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Zodia paranormalului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcă de la o vreme s-au înmulţit întâmplările stranii din toate sporturile sau măcar din cele pe care le urmăresc eu. Aproape că nu trece o zi fără să mai contabilizăm câte o bizarerie, unele fiind de-a dreptul antologice. Bunăoară, cine ar putea da o explicaţie cât de cât pertinentă incidentelor de la meciul pe care UTA, o echipă acum oarecare dintr-o ligă inferioară din România, l-a susţinut tot împotriva unei echipe oarecare din Ungaria? Un meci „amical”, dar în care spectatorii (ăştia ce naiba căutau, oare, pe-acolo!?) unguri s-au bătut cu cei români, jucătorii au fost accidentaţi de bucăţi de gheaţă şi fel de fel de obiecte aruncate din tribună, meciul s-a întrerupt vreo zece minute etc. Era, repet, un „amical”, un meci de pregătire, de unde atâta nebunie?

Tot paranormală mi s-a părut şi brigada de arbitri de la unul dintre „clasicele” italieneşti, Milan-Juventus. S-a făcut destul de repede 1-0, Milan a mai ratat o căruţă de ocazii, iar la una dintre faze, portarul Juventus-ului, Buffon, a fost prins cumva pe picior greşit, a făcut o bâlbă, a şi alunecat, sigur e că în cele din urmă a scos mingea de la mai mult de o jumătate de metru dincolo de linia porţii. Gol clar, vizibil din avion, mai ales că tuşierul era lipit de steagul de la corner, deci văzuse clar toată linia de fund. Nici gând de gol, faza a continuat! Scandal mare, la pauză, dar şi după final, amplificat şi de o a doua decizie tot cretină, evident în compensaţie: anularea unui gol perfect regulamentar şi Juventus-ului, pe motiv de ofsaid. Menţionez că e vorba de acelaşi tuşier, fazele fiind în reprize diferite.

Paranormal a fost şi meciul lui Man. United la Norwich. A câştigat Man. cu 2-1. Golurile le-au înscris Scholes şi Giggs. 37+38 de ani, total 75! Dacă-i punem şi pe ai lui Sir Alex, 25 de ani la cârmă, ies 100 de ani! Atenţie: din cei 38, Giggs a petrecut 21 (!!!) jucând la Manchester, singura lui echipă. A înscris golul victoriei în meciul său nr. 900 pentru United. În ultima secundă! La 38 de ani!

Paranormalul absolut l-a atins însă tot Cristiano Ronaldo. Ăla nu a fost gol de pe planeta asta. Dacă l-aţi ratat, fuga pe YouTube!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zodia paranormalului.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Zodia paranormalului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei