Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2011 - Anul XVI, nr. 297 (4895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De ieri

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a încetat să mai existe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Decizia de reorganizare a activităţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră prin comasarea unor inspectorate judeţene a intrat în vigoare. Chiar dacă totul este învăluit de o ceaţă totală, surse bine informate susţin că, începând de ieri, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava a încetat să mai existe.

Pe toată frontiera cu Ucraina va exista un singur inspectorat, cu sediul la Sighet, în Maramureş, iar în celelalte judeţe, respectiv Suceava, Satu Mare şi parţial Botoşani se vor înfiinţa sectoare ale poliţiei de frontieră.

De exemplu, la Suceava, vor dispărea Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret şi Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov, locul acestora urmând a fi luat de o nouă structură, Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi. Ca urmare, şi şefii celor două structuri desfiinţate îşi vor pierde posturile, la fel cum se va întâmpla şi cu actuala conducere a IJPF Suceava. Conducerea interimară a Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi va fi stabilită la nivel central şi va activa până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere.

Şi la nivelul salariaţilor simpli se preconizează o serie de mişcări. Surse demne de încredere spun că de pe ştatele de plată vor dispărea între 100 şi 150 de poliţişti de frontieră.

 

Conducerea IJPF Suceava nu ştie nimic, de la Bucureşti, tăcere

Informaţiile nu sunt oficiale, dar zvonurile şi informaţiile contradictorii privind comasarea IJPF Suceava cu alte structuri din ţară circulă intens. Comisarul-şef Călin Cezar Ciorteanu, cel care se află la conducerea IJPF Suceava, nu a putut oferi ieri prea multe date despre viitorul său şi al instituţiei. „Nu mi s-a comunicat nici o măsură, dar aşteptăm adrese din care să aflăm toate informaţiile şi abia apoi vom putea oferi mai multe detalii”, a declarat Ciorteanu.

Nici de la Biroul de Presă al IGPF nu am putut afla date suplimentare despre măsurile de comasare. Adresa trimisă în jurul amiezii şi precizările că informaţiile despre un lucru atât de important în bunul mers al unei instituţii de stat sunt esenţiale au avut ca rezultat doar un răspuns sec: „Vă vom comunica în timp util toate datele”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a încetat să mai existe.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a încetat să mai existe5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(16 dec 2011, 11:11:43
I-o cam tras-o Igas lu' Fluturlaughing
Sa-i sufle ditai inspectoratu din ograda e ceva..
2.   Milonarului trimis de
(16 dec 2011, 11:30:24
Ce sa traga ? Mita de coada? Stii tu ceva in plus ce noi nu stim ?Spune!
3.   ... trimis de
(16 dec 2011, 11:41:08
Eh...vorbeste gura fara el... Oricum,dispar gastile formate in politia de frontiera...
4.   Roata morii se-nvarteste... trimis de
(16 dec 2011, 12:38:25
Le-a venit si randul sefilor care se credeau Dumnezeu pe pamant si nu le ajungeai la nasul lor sa stea cu frica-n spate ca vor fi destituiti ,asa cum au stat altii mai marunti care si-au facut treaba si au fost dati afara...cica aia au dat testari ,dar au fost mai buni sotiile,rudele si apropiatii sefilor... si inca ceva : cei din lotul Siret prinsi cu mata-n sac inca lucreaza..de ei nu se leaga nimeni..ei au drepturi...
5.   Buna trimis de
(16 dec 2011, 14:17:19
Sa stiti ca desfiintarea nu afecteaza simpatiile sefilor fata de subordonate. Eu ma bazez pe Ciorti caruia i-am dus ceaiul zi de zi si i-am zambit mereu.
6.   Salut trimis de
(16 dec 2011, 15:51:20
bafta pilelor
7.   Ha ha trimis de
(16 dec 2011, 18:41:21
in portugalia la masline este loc berechet!
8.   Vorbe..... trimis de
(16 dec 2011, 19:35:11
multi se vor intoarce la cele indeletniciri mioritice,daca nu au dat toate animalele pe spaga de angajare,promovari ,teste,teze si bacalaureat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei