Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2011 - Anul XVI, nr. 297 (4895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rochia tricotată, regina iernii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rochia tricotată este vedeta de necontestat a sezonului, aceasta avatanjând toate tipurile de siluetă

Rochia tricotată este unul dintre obiectele vestimentare extrem de populare în sezonul de iarnă, cea mai importantă bilă albă pe care acest model de haine o primeşte fiind faptul că poate avantaja toate tipurile de siluetă. Rochia tricotată vă poate reînvia garderoba, fiind uşor de asortat, confortabilă şi foarte feminină. Purtată împreună cu colanţi sau blugi strâmţi (aşa-numiţii „skinny jeans“), rochia tricotată este ideală pentru o ţinută casual, potrivită pentru serviciu, în timp ce, dacă alegeţi să o îmbrăcaţi cu o pereche de blugi şi cizme călduroase va fi perfectă pentru o sesiune de cumpărături sau o ieşire într-un bar. În plus, datorită faptului că multe dintre modele au gulere ample, rochia tricotată vă va apăra de frigul de afară. Fie că este vorba de rochia tricotată sau de rochia-pulover (care face parte din aceeaşi categorie), aceste obiecte vestimentare sunt perfecte pentru a crea o ţinută confortabilă, şic şi feminină chiar şi în sezonul rece. Vă prezentăm câteva idei de purtare şi asortare a rochiilor tricotate, sfătuindu-vă să îi daţi o şansă acestei piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderobă.

 

Rochia, piesa central

În afară de combinaţiile vestimentare amintite anterior, rochia tricotată se pretează şi la multe altele, care pot fi adaptate stilului fiecărei persoane. De exemplu, rochia poate fi purtată cu dresuri mate - fie în nuanţe neutre sau reci (negru, gri, bej, maro), fie în nuanţe foarte vii, electrice. În prima situaţie, ţinuta va fi clasică, poate chiar sobră, prin urmare ideală pentru serviciu. În cel de-al doilea caz, efectul este mult mai intens dacă dresurile se asortează cu una dintre culorile prezente în cromatica rochiei. Dacă însă adăugaţi dresuri mate colorate unei rochii în nuanţe neutre, uni, aceasta va rămâne „în umbră“, căci dresurile vor deveni punctul central al ţinutei.
Sacoul este o piesă care se potriveşte perfect cu o rochie tricotată, dacă aceasta nu este foarte groasă şi urmăreşte linia corpului. O astfel de ţinută poate fi purtată cu mai multe tipuri de încălţăminte, de la pantofi cu toc (dacă rochia nu este din lână groasă) până la cizme lungi.
Haina de piele scurtă, până în talie („geaca de motor“) intră şi ea în categoria pieselor vestimentare ce pot fi purtate împreună cu o rochie tricotată - aveţi însă grijă ca ţinuta aleasă să nu depăşească sfera casual. Menţionăm că o astfel de asociere este ideală pentru ieşirile în oraş, nu la serviciu - cu excepţia cazului în care mediul în care lucraţi permite purtarea unor ţinute mai puţin convenţionale. O astfel de ţinută se va potrivi cel mai bine cu botine sau bocanci.
Cureaua în talie are darul de a atrage atenţia asupra zonei unde talia este cea mai subţire, având totodată capacitatea de a transforma o banală rochie tricotată, fără formă bine definită, într-o rochie sexy şi feminină. Puteţi alege orice tip de curea, iar dacă aceasta este asortată cu încălţămintea, efectul va fi şi mai interesant. O ţinută de cocteil originală este formată dintr-o rochie tricotată neagră, purtată cu o curea neagră din lac, un bolero din blană, mănuşi lungi din piele şi botine simple, negre, cu toc.

 

Ce încălţăminte purtăm?

Rochiile tricotate se potrivesc foarte bine cu botine, indiferent de modelul acestora. Puteţi purta un dres uni, mat, aceeaşi culoare cu încălţămintea, care va lungi linia piciorului. Nu există o regulă strictă de alegere a botinelor în funcţie de modelul rochiei, însă trebuie să fiţi atentă la cromatică: dacă botinele negre se asortează oricărei nuanţe de rochie, botinele cu inserţii colorate vor arăta mai bine purtate cu rochiţe în al căror model se regăseşte o nuanţă prezentă pe încălţăminte.
În sezonul rece, cea mai potrivită ţinută este cea care are în centru o rochie tricotată, purtată cu cizme - până la genunchi, peste genunchi sau până la jumătatea pulpei.
Bocancii sau încălţămintea de inspiraţie militară fără toc se pot purta foarte bine cu rochii tricotate, dacă doriţi să obţineţi o ţinută punk-chic. Accesoriile vor face diferenţa, iar pentru a vă asigura o ţinută de efect puteţi opta pentru o geantă cu ţinte sau cu franjuri, un colier lung, metalizat, brăţări cu ţinte, chiar şi o pereche de colanţi care imită pielea sau blugi skinny decoloraţi.
În fine, în tendinţele acestui sezon în ceea ce priveşte purtarea rochiilor tricotate se regăsesc şi rochii mai elegante, care urmăresc linia corpului şi care arată excelent cu pantofi cu toc. În acest caz, dacă vremea sau evenimentul la care participaţi vă permite, puteţi opta atât pentru pantofii clasici cu toc, cât şi pentru cei cu platformă sau chiar cu talpă ortopedică. Oricare ar fi preferinţele dumneavoastră în materie de modă, cu siguranţă veţi găsi cel puţin un model de rochie tricotată care să vă placă şi care să vă pună silueta în valoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rochia tricotată, regina iernii.
 Vizualizări articol: 2643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rochia tricotată, regina iernii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei