Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2011 - Anul XVI, nr. 268 (4866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calificare

Cursuri gratuite de baby sitter pentru femeile din Suceava şi Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Femeile din municipiul Suceava şi din oraşul Solca, studente, şomere care doresc o nouă calificare, persoane care nu au avut niciodată un loc de muncă, mamele care au fost nevoite să renunţe la serviciu pentru a se ocupa de creşterea şi îngrijirea copiilor, au posibilitatea să urmeze cursuri gratuite de baby sitter.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a încheiat, la începutul acestei luni, un acord de parteneriat cu Fundaţia Romanian Angel Appeal, prin care cele două părţi vor colabora în vederea facilitării, la nivel local, a implementării proiectului „Femei pentru Femei – Program naţional de calificare şi acreditare a femeilor în ocupaţia de baby sitter”.

 

Bone acreditate

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 – 2013 – „Investeşte în oameni!” şi urmăreşte standardizarea modelului de formare profesională în vederea constituirii reţelei publice de bone/ baby sitters acreditate şi calificate să ofere servicii de îngrijire a copiilor pe timpul zilei, completată de o reţea de monitorizare pentru asigurarea calităţii serviciilor.

Dosarele pentru cursurile de bonă se depun, până pe 31 ianuarie 2012, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, bdul George Enescu Nr. 13, persoană de contact Niculina Doina Daneliuc, Serviciul Evaluare Complexă Copii, etaj I, telefon 0230 520 172 sau 0731 199 700.

Directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială Suceava, Margareta Isăilă, a precizat că toate cursurile de calificare oferite în cadrul proiectului sunt acreditate, gratuite şi vor fi susţinute de formatori autorizaţi, după o curriculă aprobată şi manuale acreditate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri gratuite de baby sitter pentru femeile din Suceava şi Solca.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Cursuri gratuite de baby sitter pentru femeile din Suceava şi Solca4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei