Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2011 - Anul XVI, nr. 268 (4866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maramureş: 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, aduse în ţară cu motodeltaplanul

Duminică, 13 Noiembrie 2011 (16:59:39)

 

Aproximativ 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost aduse în ţară din Ucraina cu un motodeltaplan, doi tineri care aşteptau să preia coletele, de pe Vârgul Rotundu, la o altitudine de peste 1.200 de metri, fiind reţinuţi, duminică, de poliţiştii de frontieră maramureşeni.

Zece colete învelite în folie de culoare neagră în care erau ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană au fost aruncate din motodeltaplan în zona Vârful Rotundu din munţii Ignişului, apoi aparatul de zbor s-a îndreptat spre Ucraina, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră..

Doi tineri aşteptau să preia coletele la aproximativ 400 de metri de locul în care au fost aruncate. Unul dintre aceştia, în vârstă de 21 de ani, a fost prins de poliţiştii de frontieră maramureşeni, celălalt reuşind să fugă în pădure. La scurt timp a mai fost reţinută o tânără care mergea spre locul de preluare a ţigărilor cu un autoturism de teren.

În urma verificărilor făcute în zonă, poliţiştii de frontieră au mai găsit încă 30 de colete ambalate în folie de culoare neagră, identice cu cele aruncate din motodeltaplan.

Cele aproximativ 20.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană găsite în 40 de colete, în valoare de 174.000 de lei, au fost confiscate, iar cei doi tineri sunt cercetaţi pentru contrabandă.

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au anunţat autorităţile ucrainene, pentru depistarea persoanelor care au transportat ţigările cu motodeltaplanul.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maramureş: 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, aduse în ţară cu motodeltaplanul.
 Vizualizări articol: 951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maramureş: 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, aduse în ţară cu motodeltaplanul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei