Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2011 - Anul XVI, nr. 263 (4861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Necesitate

Poliţia Locală Suceava va fi dotată cu echipamente de intervenţie pentru situaţii de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia Locală a municipiului Suceava va fi dotată cu echipamente de intervenţie pentru situaţii de urgenţă, banii necesari achiziţiei acestor echipamente urmând să fie alocaţi în bugetul local al anului viitor. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comisiei Locale de Ordine Publică, care a analizat activitatea desfăşurată de Poliţia Locală în trimestrul III al acestui an.

Şeful Poliţiei Locale, Viorel Horodenciuc, a spus că această măsură este mai mult decât binevenită: “Oamenii noştri au fost prezenţi şi până acum la toate acţiunile de intervenţie pentru situaţii de urgenţă care au avut loc în municipiu. De aceea se impune să aibă şi echipamente de protecţie şi intervenţie adecvate”.

Pe lista echipamentelor necesare pentru situaţii de urgenţă au fost trecute costume de protecţie, cizme, pelerine, măşti contra gazelor pentru 20 de persoane, 20 de lămpi de semnalizare pentru avarii şi un grup electrogen.

O altă concluzie a Comisiei Locale de Ordine Publică, prezidată de primarul Ion Lungu, din care fac parte şi cei doi viceprimari – Viorel Seredenciuc şi Lucian Harşovschi, secretarul municipiului, Ioan Ciutac, doi consilieri locali, şeful Poliţiei Locale şi şeful Poliţiei municipiului Suceava, Florin Poienari, se referă la necesitatea completării dotărilor Poliţiei Locale, pentru eficientizarea activităţii.

În primul rând, se intenţionează dotarea acesteia cu autovehicule de patrulare şi intervenţie, din care patru autoutilitare şi o autospecială (8+1 locuri), fiecare dotată cu echipament radio şi rampă cu avertizare luminoasă şi sonoră.

Pe lista de achiziţii necesare Poliţiei Locale au fost trecute uniformele şi încălţămintea pentru sezonul rece, de care nu beneficiază acum decât o parte a personalului, 20 de staţii radio portabile, o staţie radio fixă, 100 de spray-uri lacrimogene şi 100 de lanterne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia Locală Suceava va fi dotată cu echipamente de intervenţie pentru situaţii de urgenţă.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţia Locală Suceava va fi dotată cu echipamente de intervenţie pentru situaţii de urgenţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bani aruncati in vant trimis de
( 7 nov 2011, 12:36:51
Realitatea e alta decat cea creionata de seful localilor sau de primarul taran. Politistii locali sunt ineficienti in toatlitatea atributiilor lor, iar ei acum vin si cumpara echipamente de interventie. E strigator la cer!!!? Carutele care circula prin oras in atributia localilor sunt, nu??? sau cersetorii tot in sarcinile lor de munca intra, nu?? Ce sa mai vorbin ne distram pe bani publici si cumparam ce visam noaptea. Apropos sunt politisti locali care nu stiu sa scrie, dar asta nu ne priveste ca doar suntem tara europeana in anul de gratie 2011.
2.   Daca nu stii nu comenta trimis de
( 7 nov 2011, 14:09:01
Foarte interesant comentariu, numai ca habar nu ai despre ce vorbesti. Vrei eficienta maxima dar fara echipamente. Vrei ca poliţistii locali să işi îndeplinească atribuţiile mergând cu autobuzul la o interventie, sa sune de pe tel. mobil să ceară sprijin, să se apere cu mainile goale. Bravo. toata stima VIKING. Eu zic sa le dăm echipamente ca să işi facă treaba, daca nici atunci nu au rezultate să se ducă acasa şi să lase pe alţii să facă ordine.
3.   Comentariu trimis de
( 7 nov 2011, 17:19:35
sa le dea niste lopeti si galeti, ca pixul si gramatica nu stiu sa o manuiasca. acesti gardieni maninca banii de la buget fara rost.pentru interventie in loc de autobuz sa foloseasca jeep-ul sefului lor.banui ca nu-i achizitionat doar sa se plimbe seful pe la cumparaturi
4.   Florin1 trimis de
( 7 nov 2011, 17:23:59
tin sa te contrazic.. e adevarat ca un politist pentru a face treaba buna are nevoie de echipament. problema acestor personaje e ca nu sunt CAPABILI !!! acesti oameni 50% sunt de la tara cu o mentalitate de topor si lopata.. totusi... pentru a reprezenta o institutie si pentru a face fata unor situatii ai nevoie de creier si sa fii o pers f vigilenta sa stii sa ei atitudine.. nu sa te certi cu copii in parc ca au calcat iarba.. acesti oameni au un IQ f redus.
5.   :))) trimis de
( 7 nov 2011, 19:52:44
alti prosti:)))...mai Doamne mai ce multi sunt:)))))
6.   Mda trimis de
( 8 nov 2011, 21:27:59
E drept ca unii sunt mai puţin pregătiţi. Dar să ştii ca sunt şi unii care îşi fac datoria foarte bine. Daca stau bine să mă gândesc şi la poliţie sunt oameni care lasa de dorit.
Trebuie să vă gândiţi şi la salariul care îl are un poliţist local, care este foarte mic. Dacă vrei perfomanţă, daca vrei oameni profesionişti trebuie să investeşti, să le oferi condiţii. Eu sunt sigur că dacă au echipamente şi salarii cei care nu fac faţă pleacă acasă.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei