Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2011 - Anul XVI, nr. 263 (4861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

La 23 de ani, s-a spânzurat după ce s-a despărţit de iubită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se de o grindă, ancheta preliminară a poliţiei arătând că acesta era foarte deprimat în ultima perioadă, după ce s-a despărţit de prietena sa.

Mihai M., domiciliat în Şerbăneşti, şi-a încheiat socotelile cu viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00. El plecase sâmbătă seară la discotecă, iar la întoarcere s-a dus în şura din gospodărie şi s-a spânzurat de o grindă. Macabra descoperire a fost făcută de tatăl său, la momentul în care a fost găsit tânărul fiind deja decedat.

După audierea apropiaţilor a rezultat că tânărul a avut o relaţie de lungă durată cu o localnică, cu care a locuit o perioadă de timp şi de care se despărţise. Apropiaţii au povestit că acesta a mai avut o tentativă de suicid.

Necropsia cadavrului, care va fi efectuată astăzi, urmează să stabilească cert cauzele morţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 23 de ani, s-a spânzurat după ce s-a despărţit de iubită.
 Vizualizări articol: 5363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 11 voturi
La 23 de ani, s-a spânzurat după ce s-a despărţit de iubită3.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta da prost trimis de
( 7 nov 2011, 11:22:42
un prost care ma lasat fara cuvinte....
2.   :)) trimis de
( 7 nov 2011, 11:24:20
da ai dreptate e prost omul la ce  ☭  sa iti iei viata cand curve sunt milioane....pt o tarancuta cu  ☭  la nas si cu muci la ☭ eu nu asi face asa ceva pt nimeni o viata am si mi'o iau pt o fufa
3.   Love is in the air... trimis de
( 7 nov 2011, 12:02:35
vai de capul lui...
4.   Vorbiti in necunostinta de cauza trimis de
( 7 nov 2011, 12:13:30
cei care nu au trecut prin asa ceva sa si tina parerile mojice si puerile pentru ei, suferinta asta e foarte greu de dus, in momentele alea viata nu are rost si nu simti nicio bucurie, daca nu ai prieteni sau familie sa te sustina asa ceva se poate intampla usor.
A fost curajos si a vrut sa dovedeasca cat de mult o iubeste si sa o faca sa sufere toata viata ei, fata aia nu o sa mai aiba liniste niciodata.
In mare parte vina este a ei.

radu_radu. este foarte adevarat ca sunt milioane de curve in lumea asta ca doar si mamica si surioara ta fac parte; bine punctat.
4.1  RE: Vorbiti in necunostinta de cauza trimis de
( 7 nov 2011, 14:40:54
În general de acord cu comment-ul tău, mai puțin partea cu vina ei. De ce ar fi vinovată, că un oarecare se sinucide? Oricare ar fi fost relația lor, sinuciderea lui nu trebuie să cadă pe capul ei. Poate era bețiv, agresiv, sau doar nu-l mai iubea. Dar nu, ea nu e vinovată. Se despart oameni în fiecare zi. E normal ca unul să se sinucidă, ca să se răzbune pe celălalt? Și mie personal mi se pare un act de lașitate, nu unul de curaj, pentru că a ales moartea în locul unei lupte pentru dragostea ei sau chiar pentru dragostea altei fete.
Vina poate fi cel mult a familiei care, deși acesta mai avusese o tentativă de suicid, nu s-a gândit să-l ducă la psiholog sau măcar să-l ajute să treacă peste acest necaz.
5.   Depresia trimis de
( 7 nov 2011, 14:12:45
intrun moment ca asta era important ca familia si prietenii sa ii fie aproape mai ales ca a avut inca o tentativa de sinucidere.
6.   Hahaha trimis de
( 7 nov 2011, 15:12:26
asta-i recomandarea pentru toti cocalarii si tiganii (semi-pleonasm) din tara...mergeti in sura si jucati-va cu franghia, ca v-a parasit curva satului hahaha

ce comentarii cu tenta filozofica vad pe aici "cei care nu au trecut prin asa ceva sa si tina parerile mojice si puerile pentru ei, suferinta asta e foarte greu de dus, in momentele alea viata nu are rost si nu simti nicio bucurie, daca nu ai prieteni sau familie sa te sustina asa ceva se poate intampla usor."

bai, daca esti apt mintal, iti dai seama ca nu se merita nici sa versi o lacrima, mai sunt 999.999.999 alte fete/femei pe lumea asta, una tot se gaseste si pentru tine. capul sus, pieptul inainte....dar asta e cand se difuzeaza la televizor 24/7 telenovele siropoase in care toti plang din dragoste si sufera...tanarul asta este un produs al societatii actuale, un produs al televizorului, daca e sa fie cineva tras la raspundere...ar fi canalul AcasaTV si celelate care difuzeaza plangosenii si distrug perceptia reala a tinerilor asupra unui lucru frumos si simplu numit iubire.
7.   Comentariu trimis de
( 7 nov 2011, 16:09:57
asa e, cel mai corect tu ai vorbit
8.   Sa-mi frec(ut) una... trimis de
( 7 nov 2011, 19:49:22
ce prosti sunteti:)))...omorativa toti in plm:)))))
9.   Selectia naturala trimis de
( 7 nov 2011, 20:43:44
Selectia naturala...
10.   .. trimis de
( 7 nov 2011, 22:10:39
Toti sunteti niste zmei..dar cand vine vorba de iubire si femei...cadeti la picioarele lor...
11.   :))) trimis de
( 7 nov 2011, 22:44:50
morozan:))))esti o proasta?:))))`

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei