Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2011 - Anul XVI, nr. 263 (4861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie

Bal cu amprentă interbelică, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fete frumoase, ţinute cochete, vorbe alese şi un aer cu desăvârşire interbelic, toate s-au regăsit vineri seară, pe scena casei de Cultură din Suceava, acolo unde a avut loc Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. Bucureştiul, sau Micul Paris din perioada interbelică, a prins din nou viaţă pentru câteva ore în cadrul balului, spectacol unde şi-au dat întâlnire 20 de bobociţe şi boboci, antrenaţi într-o „luptă pe viaţă şi pe moarte” pentru câştigarea premiilor puse în joc şi pentru cucerirea titlurilor de Miss şi Mister.

După deschiderea balului, făcută de amfitrioni încadraţi perfect în tema evenimentului, spectacolul a continuat cu prezentarea concurenţilor.

După ce au defilat şi au făcut cunoştinţă cu publicul, cei 20 de boboci intraţi în concurs au trecut prin proba ţinutelor de zi, după care, balul a continuat cu un dans pus în scenă de Anca şi Claudiu şi cu un moment de folclor cu doi elevi din clasa a V-a de la Colegiul „Mihai Eminescu”.

 

Dans, umor şi multă distracţie

A urmat apoi o scenetă, „În gară”, şi un nou dans. După muzică, dans şi umor, mai exact, după multă distracţie, bobocii au fost din nou chemaţi în scenă, de data aceasta pentru a demonstra juriului că au talent. Astfel, rând pe rând, bobocii au cântat, au dansat, sau au fost actori în scenete, toate acestea pentru a demonstra că sunt înzestraţi cu mult talent, aşa cum cerea proba. După proba de aptitudini a urmat un dans modern cu elevi ai clasei a XI-a C, apoi balul a continuat cu momente umoristice, scenete şi cu un dans ţigănesc.   

Supervizorul întregului spectacol a fost chiar „Constantin Tănase”, intransigent ca de fiecare dată, dar care până la urmă s-a văzut nevoit să accepte că societatea suferă permanente modificări de cultură şi comportament.

Momentele de umor şi muzică au fost întrerupte de o nouă probă din cadrul concursului de Miss şi Mister, proba de seară şi de vals, după care un grup folcloric a invitat publicul la un dans autohton. Nota a fost rapid schimbată, iar de la muzică şi dansuri populare s-a trecut la un dans arăbesc care a prins de minune la public şi a continuat cu moment inedit, un dans al organizatorilor.

 

Cei mai frumoşi boboci

Emoţiile concurenţilor legate de prestaţia scenică s-au sfârşit la proba de vals, însă au sporit în intensitate odată cu apropierea momentului în care trebuiau să fie anunţate rezultatele. Potrivit desfăşurătorului balului, emoţiile celor 20 de boboci ar fi trebuit să se prelungească până după concertul pe care invitata serii, Anda Adam, trebuia să-l susţină. Fiindcă invitata a întârziat puţin, organizatorii au decis să anunţe rezultatele mai devreme şi, astfel, şi emoţiile concurenţilor s-au sfârşit mai repede.

Pe locul III, cu titlul de Miss şi Mister Popularitate, s-au clasat Andra Zlei şi Martin Luca. Titlurile de Miss şi Mister Eleganţă şi locul II în concurs au fost obţinute de Loredana Bîrzu şi Emanuel Iacorenciuc, iar titlurile de Miss şi Mister 2011 la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava au fost acordate bobocilor Alina Avrămoaie şi Ciprian Anton.  

După premierea concurenţilor, Anda Adam a intrat în scenă şi a antrenat publicul la dans şi multă veselie.

Balul Bobocilor din micul Paris al elevilor de la Colegiul „Mihai Eminescu” a stat sub semnul bunului-gust şi al bunei dispoziţii, iar cele trei ore de spectacol au fost cu adevărat reuşite.

Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Mihai Eminescu Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bal cu amprentă interbelică, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava.
 Vizualizări articol: 2924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Bal cu amprentă interbelică, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 nov 2011, 11:41:21
Anca si Claudiu au si nume la fel si elevii din cl a5-a
PREA SUPERFICIAL PREZENTAT FATA DE CE A FOS ACOLO
2.   Comentariu trimis de
( 7 nov 2011, 11:42:14
NOROC DE IMAGINI
3.   FINAL AMESTECAT trimis de
( 7 nov 2011, 12:20:15
FINALUL L-ATI PUS DE LA LICEUL SPORTIV
DACA A-TI GRESIT LIPSA PROFESIONALISM
DACA A-TI FACUTO INTENTIONAT RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
4.   Balu` bobocilor trimis de
( 7 nov 2011, 16:18:23
Ce tot comentezi ? Invidia e mare! Cel mai tare bal .
5.   DECEPTIE trimis de
( 8 nov 2011, 00:05:26
Am asteptat cu nerabdare editia ziarului de luni 07 11 2011 rubrica Balul Bobocilor,,Mihai Eminescu''sa constat ca pe langa faptul ca foto Mister Popularitate lipseste[de parca nici nu a participat]are si prenumele botezat (de unde pana unde Luca?)reale sunt chiar doua ROBERT-PAUL.

6.   Balllllllll ca nicaieri trimis de
( 9 nov 2011, 19:00:31
balul a fost reusit. Bravooooo organizatoriiiilor. cel mai mult mia placut piesa lu alex si valsul lui stefan . se potrivea cu tipa aia . bafta. va sta bine impreuna.
missa e f frumoasa si misste-ul tot. am fost la toate balurile, acesta a fost cel mai tareeee de pana acum. chiar daca nu sunt de la eminescu. multii au zis ca a fosttt cel mai reusit felicitari
7.   O gafa acoperita trimis de
(11 nov 2011, 14:09:45
Anda Adam: "-Buna seara Mihai Viteazu!!!..." Consider ca Anda Adam a facut cel mai penibil lucru care s-ar fi putut face la un bal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei