Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2011 - Anul XVI, nr. 246 (4844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Asfaltarea bulevardului principal se va opri la intersecţia cu strada Mitropoliei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare a bulevardului principal al Sucevei vor continua doar până la intersecţia cu strada Mitropoliei, condiţiile atmosferice fiind nefavorabile turnării asfaltului.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a luat această decizie pentru a se asigura că asfaltarea principalei artere de circulaţie se face în cele mai bune condiţii, pentru a rezulta o lucrare de calitate.

“În privinţa lucrărilor de asfaltare, vom mai face un <salt> până la intersecţia cu strada Mitropoliei, după care ne vom opri pentru acest an. Riscăm să nu facem lucrări de calitate dacă mergem mai departe”, a declarat ieri Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că şi sâmbătă s-a turnat asfalt pe bulevardul principal, dar numai câteva ore, cât temperaturile au fost pozitive.

“Era o vreme îndoielnică, de aceea am fost personal să verific dacă lucrurile sunt în ordine şi se pot face lucrări de calitate. Erau 3-4 grade Celsius, se putea lucra, dar după-amiază vremea s-a schimbat, de aceea nu mai vrem să riscăm. Mergem cu lucrările până la intersecţia cu strada Mitropoliei, căreia îi vom da prioritate de acum înainte, să putem ajunge cu ea la un stadiu în care să fie permisă circulaţia încă de anul acesta, chiar dacă nu va fi finalizată”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

Lucrările de asfaltare a bulevardului principal au început la finele lunii septembrie, după ce timp de patru luni licitaţia de atribuire a lucrărilor a fost blocată de contestaţii repetate din partea uneia dintre firmele participante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea bulevardului principal se va opri la intersecţia cu strada Mitropoliei.
 Vizualizări articol: 1973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Asfaltarea bulevardului principal se va opri la intersecţia cu strada Mitropoliei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce ati acceptat lucrul de mintuiala!? trimis de
(18 oct 2011, 15:13:47
Urit, neglijent ce s-a facut pina acum, pornind de Galleria pina la stadionul Areni ! Stratul de asfalt nu este lin, uniform, capacele si gratarele mult sub nivelul asfaltului, formindu-se cu buna intentie gropi! De ce s-au pastrat borduri multe vechi, ciobite,etc!
Este o treaba de mintuiala, si-au batut joc de primar, dar si de noi soferii!!
2.   "Primarul cu maturoi electoral" trimis de
(18 oct 2011, 19:27:36
“Era o vreme îndoielnică, de aceea am fost personal să verific dacă lucrurile sunt în ordine şi se pot face lucrări de calitate",a spus edilul sef." Extraordinar","nemaipomenit",c mai.....exact ca la NASA,CIA,FBI sau la Pentagon,totul controlat amanuntit sa nu se strecoare din greseala niscaiva praf in asfaltul proaspat turnat. Cata grija de banul public,cat eroism d-le. Personal a fost..... "extraordinar", ne-a uimit "d-le !Noi,acesti vesnici naivi ai urbei,ce primeam galeti portocalii pline de zahar si ulei credeam ca ti-ai luat pe "dalmatianul Cosmin R" de lesa,punandu-l sa scrie inca o "gogoasa electorala" aducatoare de voturi,ne-am inselat si de data asta! Pai bine mai 'rotofeiule",s-au terminat banii de la buget ptr 2011,sau ce ..? Pai,abia asteptam sa vedem "Circuitul de formula 1" de la Galleria spre Torino gata. Insa surpriza...ciuciu asfalt,macadam si "damboace" din centru spre B-jeni. Lasa nea "edilu' saf",la anul inainte de alegeri se mai continua,nu ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei