Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2011 - Anul XVI, nr. 228 (4826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ieri

Fetiţă de 5 ani, lovită de o maşină, în drum spre grădiniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O fetiţă în vârstă de 5 ani şi 7 luni, din comuna Moldova Suliţa, lovită de o autoutilitară în drum spre grădiniţă - accident în urma căruia a suferit leziuni grave la cap, pentru care ar putea necesita o intervenţie chirurgicală pe creier - a fost preluată ieri de un elicopter şi dusă la Iaşi. Aparatul de zbor a aterizat la ora 12.30, pe stadionul Areni, din municipiul Suceava, unde minora, Ana Burlă, a ajuns cu o maşină aparţinând Serviciului de Ambulanţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Fetiţa a fost rănită ieri dimineaţă, în jurul orei 07.15, pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce aştepta în staţie, împreună cu surioara ei geamănă, microbuzul care urma să le ducă la grădiniţă. Minorele erau însoţite de tatăl lor şi fratele mai mare, în clasa a III-a, când s-a produs tragedia.

„A venit băiatul acasă şi mi-a spus că una dintre fete a fost omorâtă. Am găsit-o aşezată pe o bancă, plină de sânge. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, soţul mi-a povestit că se ţineau amândouă de mână, iar la un moment dat s-a smucit şi a fost lovită de o remorcă goală”, a mărturisit mama fetiţei accidentate, Silvia Burlă.

 

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru şofer

Potrivit poliţiei, minora a fost surprinsă de o autoutilitară cu remorcă când s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, profitând de neatenţia tatălui său, care o însoţea. Şoferul, Gheorghe P., de 32 de ani, din comuna Bilca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea zero, ulterior acestuia recoltându-i-se şi o probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde, din cauza gravelor leziuni suferite, inclusiv un puternic traumatism cranio-cerebral, a fost transferată la Suceava, pentru ca în cele din urmă să ajungă la Iaşi. „Pacienta este în comă profundă, dar respiră spontan, ceea ce înseamnă că nu are nevoie în momentul de faţă de susţinerea funcţiilor vitale”, a declarat ieri dr. Alexandru Lăzăreanu, de la Serviciul de Ambulanţă Suceava, medicul care a predat pacienta echipajului de la bordul elicopterului.

Conducătorul auto este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 5 ani, lovită de o maşină, în drum spre grădiniţă.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fetiţă de 5 ani, lovită de o maşină, în drum spre grădiniţă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei