Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2011 - Anul XVI, nr. 228 (4826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

CCI Suceava a demarat „Caravana educaţională în turism”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava a demarat în cursul zilei de ieri „Caravana educaţională în turism”, în cadrul căreia lucrătorilor din acest domeniu de activitate le vor fi prezentate cele mai noi manuale de formare profesională pe diverse specialităţi. Evenimentul a avut loc la sediul CCI Suceava, în prezenţa celor care au participat la cursurile de formare profesională în domeniul turismului organizate în cadrul proiectului european „Fit to Tourism – Fit Tour”.

Managerul acestui proiect, Ovidiu Donţu, a explicat că prima etapă a proiectului a însemnat organizarea unor cursuri de specializare şi calificare în meserii precum administrator de pensiune turistică, tehnician în turism, ospătar, bucătar cameristă, tehnician în turism, hotel şi alimentaţie / recepţioner şi agent de turism – ghid. Ovidiu Donţu a subliniat că până în prezent, la aceste cursuri au fost prezenţi aproape 170 de cursanţi.

El a arătat că tot prin acest proiect, la sediul CCI Suceava a fost deschis un Centru Regional de Competenţe în Turism, în cadrul căruia se pot solicita informaţii cu privire la pregătirea profesională în acest domeniu.

În cursul zilei de ieri a fost lansată şi „Caravana educaţională în turism”, eveniment în cadrul căruia cursanţii au primit manualele de formare profesională, respectiv „Organizarea activităţii de agent de turism”, „Organizarea activităţii din pensiunile turistice”, „Comunicare în turism şi orientare către client”, „Promovare şi marketing în turism”, „Planificarea şi organizarea afacerilor de turism”, „Manualul Bucătarului” şi „Manualul Cameristei”.

În acelaşi timp, în cadrul evenimentului de ieri de la CCI Suceava au fost distribuite gratuit DVD-urile cu manualele de formare profesională, precum şi şapte filme educaţionale.

Ovidiu Donţu a arătat că totodată a fost prezentată şi platforma e-learning www.fit-tour.ro. El a subliniat că la această adresă de internet  pot fi găsite informaţii legate de acest proiect, precum şi cursurile pentru specializarea personalului din turism care lucrează în domeniile menţionate anterior.

Donţu a mai declarat că, în perioada următoare, specialiştii care derulează proiectul vor merge la pensiuni pentru a explica şi prezenta materialele educaţionale pentru specializare realizate prin intermediul acestui proiect european.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava a demarat „Caravana educaţională în turism”.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CCI Suceava a demarat „Caravana educaţională în turism”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei