Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2011 - Anul XVI, nr. 228 (4826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Hoţii de la bancomate, identificaţi cu ajutorul camerelor video

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi tineri care au „lucrat” bancomatul de la Bancpost Rădăuţi în vara acestui an au fost identificaţi de poliţiştii rădăuţeni, mai mult, unul dintre ei a petrecut noaptea trecută în arestul IPJ Suceava. După două luni de cercetări, în care lucrătorii de la biroul Investigaţii Criminale din Poliţia municipiului Rădăuţi au căutat să identifice tinerii care montaseră un dispozitiv tip „mâţă” (dispozitiv montat în fanta de eliberare a banilor) la bancomatul băncii din Rădăuţi, la finele săptămânii trecute, poliţiştii au reuşit să descopere, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, autorii escrocheriei din luna iulie a.c..

La primele ore ale zilei de ieri, poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliile lui Ştefăniţă Bujorean, în vârstă de 24 de ani, şi al lui Viorel Stoenescu, de 25 de ani, ambii din municipiul Suceava. Dacă pe Bujorean l-au luat chiar din pat, pe Stoenescu nu l-au găsit acasă, în schimb în locuinţa celui din urmă au găsit un dispozitiv tip „mâţă” folosit în escrocheriile de la bancomate.

În aceste condiţii, Ştefăniţă Bujorean a fost adus la Rădăuţi pentru audieri şi a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar împreună cu colegul său de „echipă”, pentru că amândoi au antecedente penale, va fi cercetat sub acuzaţia de furt. Reamintim cititorilor că în 14 iulie, cei doi au reuşit, cu ajutorul unui dispozitiv tip „mâţă”, să fure 200 de lei din banii pe care o femeie intenţionase să-i scoată de la bancomatul din incinta Bancpost din municipiul Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii de la bancomate, identificaţi cu ajutorul camerelor video.
 Vizualizări articol: 2094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Hoţii de la bancomate, identificaţi cu ajutorul camerelor video4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei