Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2011 - Anul XVI, nr. 222 (4820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparaţii şi modernizări

Lucrări de 35 de milioane de lei, demarate ieri în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de ieri, în municipiul Suceava au fost demarate investiţiile de modernizare a 14 străzi, două parcuri, a unui pod şi a unui pasaj rutier, valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 35 de milioane de lei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că, în urma discuţiilor purtate cu constructorii din consorţiul de firme Conbucovina, Florconstruct SRL, Cominco SA şi Symmetrica SA, aceştia s-au apucat de treabă din mai multe zone ale oraşului.

Astfel, pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, care va fi modernizată de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieşirea spre Botoşani, lucrările de reparaţii şi modernizare au început din zona Galleria Mall, pentru început fiind făcute intervenţii la borduri şi trotuare.

De asemeni, de ieri au început lucrările şi pe strada Mitropoliei, care va fi lărgită de la două la trei benzi – două spre Suceava dinspre Ipoteşti şi una din Suceava spre Ipoteşti.

Tot de ieri se lucrează şi la modernizarea parcului din intersecţia Areni, o lucrare similară urmând să fie efectuată şi în parcul din faţa sediului de primărie din cartierul Burdujeni.

Tot de luni urmau să înceapă şi lucrările de modernizare a străzilor Căpitan Grigore Andrei, Victor Babeş şi Plevnei din Burdujeni Sat, care în prezent sunt acoperite doar cu balast.

Aceste investiţii, demarate cu o întârziere de peste patru luni, din cauza blocării repetate a licitaţiei de contestaţiile depuse de una dintre firmele participante, vor continua anul viitor, anul acesta lucrându-se doar cât mai permite vremea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de 35 de milioane de lei, demarate ieri în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 3285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Lucrări de 35 de milioane de lei, demarate ieri în municipiul Suceava4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(20 sep 2011, 11:03:04
Din când în când creierul are nevoie de cap
Să-şi poarte stocul de memorie , să nu-l prăvale
Fiindcă memoria are un handicap
Are .. amintiri adiţionale

Schimarea ( care nu a mai avut loc )
Era ( dacă vă amintiţi ) : deacum o să trăiţi bine !
Vă mai amintiţi ? hai , vă provoc !
A fost ca o reclamă falsă în vitrine

Atunci s-a turnat ( de fapt ) şapa disperării
Suntem răniţi , când oprim hemoragia ?
Cum aş putea să dau , azi , uitării
Cum a fost şi cum e acum în România ! ? confused
2.   Era evident! trimis de
(20 sep 2011, 11:12:32
Nu era logic sa se inceapa cu borduri si troatuare? traiasca actionariatul de la symetrica. Va dorest tumori maligne de fiecare data cand ma urc in masina si o iau pe aratura . Ori aleg o strada din Suceava ori ma duc dracu pe camp printre straturi si randuri de cartofi tot aia e. Sa va pupe pe buze
3.   Ador campaniile electorale :) trimis de
(20 sep 2011, 11:16:28
Ma intreb ce ar fi facut Lungu zilele acestea daca, de exemplu, am fi fost la un an dupa alegerile locale ? Nimic. Probabil mergea prin Beijing ca sa infrateasca satul nostru cu o metro ☭ laughing Insa pentru ca teoretic peste un an sunt alegeri, dl. Ion Lungu a inceput campania electorala. Campanie electorala pe care o face pe banii sucevenilor (imprumuturi bancare) si cu firmele domniei sale. Doar vorba unui chimist din antichitate: Nimic nu se pierde, totul se transforma. Asa si cu banii. Nu se pierd ci doar trec din conturile bancii in conturile familiei Lungu si a clientelei politicehappy
4.   .. trimis de
(20 sep 2011, 11:32:39
Daca nu face nimic si iti rupi masina pe orice strada din "metro ☭ " nu e bine , daca face ceva , cu bani de oriunde or fi ei , tot nu e bine. Pana la urma ce ar trebui sa faca?happy
5.   MOE pdl! trimis de
(20 sep 2011, 12:10:34
Este strigator la cer, ceea ce face acest taran de cea mai joasa speta! Apare in fiecare zi in ziar, cu gogosi electorale, pe care, pana la urma, tot el le va manca! Lasa-ne ruptule! Burtoiul ala al tau, este direct proportional cu contul din banca? Iesi fmm de ratat!
6.   A inceput cu bordurile trimis de
(20 sep 2011, 12:26:39
lasa-ne, Domn Primar, ca ne sufoci cu minciunile tale.
Tare imi este teama ca va iesi tot Lungu la viitoarele alegeri, in lipsa unui contra-candidat serios.

Singura solutie e sa plecam din  ☭ ul asta de tara si de oras si sa-i lasam pe burtosii astia nesimtiti sa imi administreze urbea asa cum stiu ei.
7.   Merma trimis de
(20 sep 2011, 12:35:34
Ce ar trebui sa faca e foarte simplu. Sa se duca dracu in orice alt municipiu , sau sa de duca doar pana la Gura Humorului sa vada acolo strazi si ce a reusit sa faca primarul respectiv. El ce a facut si`a scos pixul din buzunarul de la camasa transpirata la "subtiori" si a semnat frumos pentru aprobarea constructiei crasmelor parisienne creeps si oscar wilde si implicit pentru a lua din trotuar cam tot, lasand pentru pietoni indeajuns de mult pentru a te califica la mersu pe barna , si sa`ti mai spun ce a facut?...pai tot din pix probabil a facut in asa fel incat din burdujeni sat si pana in obcini la fiecare intersectie sa se gaseasca un indicator rutier de dimensiuni nu foarte mari doar 50x150 cm care te directioneaza ghici unde..? ... fix la crasma patronata de fiul domniei sale. Asta e doar asa ciresica de pe tortu plin cu frisca pe care si l`a pus deoparte pentru cand va pleca dracu de la conducerea primariei. Sa nu facem politica sa vorbim de comisioanele pe care le primeste pentru a semna cine are voie sa vanda in piatza en-gros ....sau cine primeste contractul pentru a da cu var ulitele acestui oras. Ceea ce avem noi se numesc ulite nu strazi sa ne fie clar sa nu fim ipocriti. Probabil in Touareg nu se simt denivelarile. Dar poate o boala venerica se va lipi si de unii deja prea nesimtiti.
8.   Cu tatarasiul cum ramane trimis de
(20 sep 2011, 13:44:18
cu pamanturile de pe tatarasi cum ramane cand le dati domnule primar? sau macar dati ne o data exacta sa vedem daca putem incepe casele?
9.   Campanie electorala trimis de
(20 sep 2011, 17:37:59
a inceput campania electorala d-le primar?
10.   Dar parcarea cu plata vis-a-vis de Piata Mare? trimis de
(20 sep 2011, 20:30:05
Cel mai frumos este sa iei din banii tuturor si sa ii transferi in contul personal al fiului tau. Apoi sa il lauzi cat de destept e fiu-tu! Asa este in cazul firmelor cu titlul Parisienne in buricul targului. Dar, mai nou, il imita pe domn Cocos si Elena Udrea care au administrat parcarile din tot Bucurestiul. Asa ca fiul domnului primar a primit in administrare parcarea cu plata vis-a-vis de Piata Mare.......sa de-a cu pensula pe asfalt si sa separe locurile de parcare si apoi sa dijmuiasca taxa de parcare. Idei de afaceri bune, nu? Dragi cetateni. Care nu ar vrea asa o firma cu vad bun si in care nu bagi nici un banutz dar din care chiar curge si nu picura.
11.   Jmecher.. trimis de
(20 sep 2011, 20:30:30
El o sa spuna ca nu s-au putut face lucrari de asfaltare, reabilitare etc., pt. ca au fost lucrari la canalizare si ca apropo, uite ce canalizare "cashto" are Suceava. Da eu ii arat strazi pe care nu s-a lucrat si arata in ultimul hal. Pe trotuar iti rupi papucii ori picioarele, iar cand ploua e malul pana la glezne. Strazile la fel.
12.   Lasa-ne,lasa-ne,ne-ai plictisit! trimis de
(20 sep 2011, 21:04:59
Cum deschizi ziarul dai de TUNURILE GEMENE (fratii Lungu) si Cyummetrica..In campanie ne da fiu-tu clatite?Sau o bere irlandeza?Acest Vanghelie al Sucevei incepe sa ne plictiseasca cu un an inainte de a pierde alegerile...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei