Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iul 2011 - Anul XVI, nr. 154 (4752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parc auto

Regia Naţională a Pădurilor va cumpăra 216 autovehicule prin programul Rabla

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţiile silvice din ţară, inclusiv Suceava, vor fi dotate în perioada următoare cu automobile Logan şi Duster, achiziţionate de Regia Naţională a Pădurilor (RNP) prin programul Rabla.

Prezent la Suceava, directorul general al RNP Romsilva, Valerian Solovăstru, a precizat că anul acesta, prin programul Rabla vor fi achiziţionate 216 autovehicule, fiind casate alte 216 maşini din parcul auto al RNP.

“Derulăm deja un program de achiziţii de autoturisme prin programul Rabla. Este singura posibilitate de a ne mai dota cu maşini şi intenţionăm să cumpărăm în acest an 216 maşini. Atât ne permite programul la nivel naţional. Vor fi maşini autohtone, la preţuri rezonabile, pentru că asta ne putem permite”, a spus Solovăstru.

Directorul RNP consideră că înlocuirea parţială a parcului auto este absolut necesară, în condiţiile în care, în prezent, se cheltuieşte mai mult pentru întreţinerea şi repararea parcului auto existent decât i-ar costa să cumpere maşinile de noi.

“Casăm 216 maşini şi cumpărăm tot atâtea. Ne-am fi dorit să casăm 600 de maşini şi să cumpărăm 200, dar nu ni s-a permis”, a mai spus directorul RNP, care a precizat că autoturismele care vor ajunge în curţile direcţiilor silvice din ţară vor fi Logan, pentru deplasările în oraş, şi Duster, pentru deplasările în teren.

Doar în câteva cazuri va fi permisă şi achiziţionarea unor maşini de teren mai puternice, pentru zonele în care se practică vânătoarea şi sunt necesare deplasări în zone foarte greu accesibile.

Pentru casarea celor 216 maşini din actualul parc auto RNP va beneficia de o subvenţie de aproximativ 820.000 de lei la achiziţionarea de noi autoturisme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regia Naţională a Pădurilor va cumpăra 216 autovehicule prin programul Rabla.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Regia Naţională a Pădurilor va cumpăra 216 autovehicule prin programul Rabla5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei