Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iul 2011 - Anul XVI, nr. 154 (4752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean a deschis manifestările dedicate Zilelor Municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a deschis ieri, în mod oficial, manifestările prilejuite de ediţia de anul acesta a Zilelor Municipiului Rădăuţi. Puţin după ora 10.00, la sala de şedinţe din Biblioteca Municipală „Tudor Flondor”, a avut loc o şedinţă festivă a deliberativului local, şedinţă la care şeful executivului local a salutat conducătorii grupurilor participante la Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul”, ediţia a XX-a, cât şi ceilalţi oaspeţi din ţară şi din străinătate. A fost prezentat un scurt istoric al festivalului care a debutat în anul 1992, precum şi etapele prin care a trecut această manifestare. „Sper că Zilele Municipiului din acest an se vor desfăşura în cele mai bune condiţii, pentru că această sărbătoare este numai a localnicilor. Cred că programul manifestărilor este suficient de diversificat şi că va satisface gusturile tuturor rădăuţenilor. Prin intermediul dumneavoastră ţin să le adresez rădăuţenilor un sincer <La mulţi ani!> şi le doresc sănătate şi împliniri”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

După şedinţa festivă a urmat o lansare de carte, „Cronica de la Frătăuţii Vechi”, la Muzeul Etnografic, apoi, la sala cinematografului 3D de la Casa de Cultură, vizionarea filmului de scurt metraj „Handprint around the world”. După parada cântecului, dansului şi portului popular de la ora 18.00, a avut loc deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul” ediţia XX, apoi un spectacol artistic cu formaţiile participante la festival şi un recital susţinut de interpretul Alexandru Brădăţan.

 

 Astăzi, show cu Pepe, Celia, Alb şi Negru şi foc de artificii

Pentru astăzi, organizatorii manifestării au pregătit, de la ora 15.00, un meci de baschet de stradă, în parcarea centrală a municipiului, iar de la ora 18.00, pe scena Festivalului „Arcanul” vor evolua formaţiile din străinătate. Un moment aşteptat al serii de sâmbătă este spectacolul de muzică live susţinut de Celia, Alb şi Negru şi Pepe. La ora 24.00, rădăuţenii prezenţi în centrul municipiului vor avea parte de un foc de artificii. Ca şi în anii precedenţi, parada cântecului, dansului şi portului popular, care va marca închiderea Festivalului „Arcanul”, va avea loc duminică, la orele prânzului, iar de la ora 18.00, în faţa publicului rădăuţean vor cânta Adriana Bucevschi, Dana Dăncilă,  Ionela Popescu Şerban şi Fraţii Reuţ, apoi, mai târziu, trupa Blue River.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean a deschis manifestările dedicate Zilelor Municipiului.
 Vizualizări articol: 1520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Primarul Olărean a deschis manifestările dedicate Zilelor Municipiului3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 2 iul 2011, 19:55:26
oare a dat startul tragand cu pistolul in aer ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei