Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2011 - Anul XVI, nr. 127 (4725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Economic

Camera de Comerţ a lansat proiectul „ANTRE(pre)NOR pentru Performanţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a lansat, în cursul zilei de ieri, la Conacul Domnesc, proiectul „ANTRE(pre)NOR pentru Performanţă”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Noul proiect al CCI Suceava este realizat în parteneriat cu Schultz Consultingşi Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie - filiala Braşov. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de 36 de luni şi acoperă trei regiuni de dezvoltare, respectiv Bucureşti-Ilfov, Nord-Est şi Centru.

Secretarul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, a spus că obiectivul general al proiectului este facilitarea dezvoltării competenţelor şi abilităţilor necesare administrării eficiente a afacerilor pentru echipele de management a 60 de companii din cele trei regiuni de dezvoltare.

„Proiectul pune accent pe oferirea de servicii integrate de diagnoză organizaţională, training şi consultanţă echipelor de management din 20 de companii din fiecare regiune de dezvoltare, care vor fi selectate în perioada imediat următoare”, a spus Marcel Gaftoneanu, care este şi coordonatorul regional al proiectului pentru Regiunea de Nord-Est.

El a adăugat că prin proiect se intenţionează dezvoltarea şi furnizarea a zece programe de perfecţionare profesională pentru îmbunătăţirea competenţelor de administrare eficientă a afacerii.

El a spus că cele zece programe vor fi construite pornind de la nevoile identificate în urma analizei interne a companiilor.

„Rezultatele obţinute vor fi folosite în egală măsură la dezvoltarea unor instrumente manageriale a căror aplicare în cadrul fiecărei companii va fi monitorizată de către experţii în dezvoltarea şi managementul afacerii din cadrul echipei de proiect, aceştia oferind totodată consultanţă şi coaching celor 60 de companii selectate. Proiectul are ca idee de bază renaşterea competiţiei pentru performanţa antreprenorială a echipelor de management. Vom selecta câte 20 de companii din fiecare din cele trei regiuni, companii cărora le vom oferi diagnoză şi asistenţă pe tot parcursul proiectului în evaluarea şi identificarea competenţelor necesare pentru creşterea competitivităţii lor în raport cu piaţa de referinţă şi dinamica economiei locale, după care vom dezvolta şi furniza zece programe de formare pentru echipele de management din cele 60 de companii”, a mai declarat Gaftoneanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera de Comerţ a lansat proiectul „ANTRE(pre)NOR pentru Performanţă”.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Camera de Comerţ a lansat proiectul „ANTRE(pre)NOR pentru Performanţă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei