Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2011 - Anul XVI, nr. 85 (4683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Nota de plată”

Patron de bar, bătut de faţă cu clienţii care sărbătoreau un majorat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patronul unui bar din oraşul Siret, Marius Robert Gazdă, susţine că a fost bătut şi jefuit în noaptea de vineri spre sâmbătă (8/9 aprilie a.c.), de patru indivizi, de faţă cu mai mulţi tineri care sărbătoreau în local majoratul unuia dintre ei.

Agresorii, explică patronul în cauză, au lovit-o iniţial pe o tânără care i-a cerut să-i dea afară din bar pe indivizii neinvitaţi, iar când a intervenit a fost luat şi el la bătaie.

 

Au lovit o fată, după care l-au bătut şi pe patronul localului şi l-au pus să danseze

Barul Rocks din Siret a fost închiriat pentru noaptea respectivă de o tânără din localitate care îşi sărbătorea împlinirea vârstei de 18 ani.

Aproape de miezul nopţii, explică Marius Robert Gazdă, la bar au apărut patru indivizi care au început să bată cu putere în uşa încuiată.

Barmanul le-a explicat că localul este rezervat şi că nu pot intra. Cei patru, povesteşte patronul barului, au reuşit să intre totuşi în incinta localului, după ce câteva fete invitate la majorat au ieşit şi au lăsat uşa deschisă.

Odată intraţi în bar, cei patru au insistat să servească băuturi alcoolice, precizând că nu intenţionează să-i deranjeze pe tinerii care se distrau la majorat, într-o altă încăpere a localului.

Printre invitaţii la majorat se număra şi un cunoscut de-al celor patru, care a participat ulterior la scandal.

„Unul dintre cei patru se perinda între camera barului şi cea în care se organiza petrecerea de majorat. Eu eram la muzică şi îi ceream politicos să se retragă. La un moment dat, i-a chemat şi pe ceilalţi amici de-ai săi în încăperea unde avea loc distracţia, pe motiv că sunt fete frumoase. Una dintre invitatele la majorat a început să-mi reproşeze de ce îi primesc înăuntru pe cei patru, cerându-mi să-i scot afară, moment în care a fost lovită peste faţă de unul dintre ei, învineţindu-i-se ochiul. Am intervenit să îi scot afară, dar am fost şi eu lovit cu pumnul în faţă. Au început apoi să mă lovească cu picioarele în cap până m-au lăsat lat, sub privirile îngrozite ale tuturor invitaţilor care s-au strâns ciorchine într-un colţ, tremurând de frică”, susţine Marius Robert Gazdă. Acesta povesteşte că a fost ridicat de jos de unul dintre agresori, care l-a pus să danseze.

 

Susţine că i-au dispărut din geacă 12.000 de lei
Patronul susţine că în urma scandalului de la sfârşitul săptămânii trecute au fost agresaţi şi alţi doi tineri din bar, care au încercat să intervină pentru aplanarea scandalului.

Într-un moment de neatenţie al agresorilor, continuă să povestească Marius Robert Gazdă, a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit în câteva minute un echipaj de poliţie.

Proprietarul barului Rocks susţine de asemenea că, după ce totul s-a terminat, şi-a dat seama că din buzunarele de la geacă i-au dispărut 12.000 de lei, bani care erau legaţi într-un fişic cu elastic.

 

„Nu ştiu prin ce metodă scapă de fiecare dată”

La poliţia din Siret, scandalul de la barul Rocks este catalogat drept „un incident minor”. Din acest motiv, nu a fost făcut nici raport de eveniment.

Poliţiştii care au răspuns la apelul 112 susţin că în momentul în care au ajuns la localul respectiv, patronul nu ar fi declarat că depune plângere, ci că urmează să se consulte cu avocatul său.

Singura care a depus plângere a fost tânăra care ar fi fost lovită iniţial, fiind întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Marius Robert Gazdă a declarat că a făcut plângere direct la Parchetul din Rădăuţi, pentru că nu mai are încredere în poliţiştii din Siret.

„Au nenumărate dosare penale pentru diferite fapte, dar nu ştiu prin ce metodă infractorii scapă de fiecare dată”, e revoltat proprietarul localului.   

 

„Trimit fel de fel de persoane să facă scandal în local sau să dea cu spray iritant lacrimogen”

Potrivit patronului de la Rocks, cei care l-ar fi agresat şi provocat scandalul din noaptea de vineri spre sâmbătă sunt Cezar Hnatiuc, Marius Ghiţă, Lucian Cutepov, Bogdan Cutaş şi Ciprian Bobu, acesta din urmă fiind tânărul invitat la petrecea de majorat.

Patronul a declarat că unul dintre agresori are şi el un club în Siret şi că, împreună cu amicii săi, face tot posibilul să îi închidă afacerea.

„Mă provoacă sau îi iau la bătaie pe consumatorii barului meu, ori de câte ori au ocazia, sau trimit fel de fel de persoane să facă scandal în local sau să dea cu spray iritant lacrimogen, să-mi alunge clienţii”, continuă să povestească Marius Robert Gazdă.

 

Bătăi, scandaluri şi infracţiuni din sfera crimei organizate. Şi totuşi, în libertate

Unul dintre indivizii pe care patronul de la Rocks îi acuză că ar fi participat la scandal, Ciprian Bobu, a fost condamnat de Judecătoria Rădăuţi, în decembrie 2010, la trei luni cu suspendare, pentru că l-ar fi bătut pe acelaşi Marius Robert Gazdă, având un termen de încercare de doi ani şi trei luni.

Ciprian Bobu şi Cezar Hnatiuc au fost şi protagoniştii scandalului din vara anului trecut din Punctul de Trecere a Frontierei Siret, atunci când, alături de alţi indivizi, au agresat mai multe persoane şi au sărit la bătaie şi la poliţiştii de frontieră care au intervenit, fiind la un pas să dea cu maşina peste oamenii legii.

Problemele cu legea ale lui Bobu şi Hnatiuc nu se opresc aici. Cei doi, alături de Marius Ghiţă, au fost trimişi în judecată, în martie 2010, sub acuzaţia că au făcut parte dintr-o grupare formată din 12 indivizi care au falsificat şi pus în circulaţie 80.000 de grivne (bancnote de 50 şi 100) sau au spart de mai multe ori depozitele clandestine ale unor contrabandişti de ţigări, furându-le marfa.

În vara anului trecut (n.r.-în noaptea de 16/17 iulie a.c.), o parte dintre cei acuzaţi că l-au agresat zilele trecute pe patronul de la Rocks au fost implicaţi într-o bătaie, pe străzile din Siret, încăierare în urma căreia un tânăr din municipiul Suceava a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală, iar un altul împuşcat în zona ochilor cu un pistol cu bile de plastic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patron de bar, bătut de faţă cu clienţii care sărbătoreau un majorat.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Patron de bar, bătut de faţă cu clienţii care sărbătoreau un majorat4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei