Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 nov 2010 - Anul XV, nr. 280 (4571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mobilizare

Cetăţenii moldoveni din Suceava pot să voteze la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cetăţenii moldoveni cu drept de vot stabiliţi în judeţul Suceava îşi vor putea exprima opţiunea electorală pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova din 28 noiembrie la Iaşi,în intervalul orar 7.00 - 21.00.

Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) face un apel către aceştia să se prezinte la urne, asigurând transportul gratuit pentru toţi cei care doresc să-şi exprime opţiunea de vot.

Studenţii şi elevii basarabeni din Suceava au avut două întâlniri electorale în ultima săptămână cu vicepreşedintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, şi vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat, ministrul Justiţiei din Republica Moldova, Alexandru Tănase, şi spun că duminică vor participa într-un număr numeros la alegeri la secţia de vot din Iaşi.

“Voi merge să votez pentru că îmi doresc o ţară mai liberă. Îmi doresc o nouă clasă de politicieni, mai responsabili, cu ale căror reforme şi idei să mă identific. Îmi doresc ca acasă să revină limba română şi să ne restabilim identitatea, demnitatea şi mândria naţională. Îmi doresc ca absolvenţii să lucreze acasă, nu în alte ţări, să poată fi angajaţi în Moldova, nu în Italia, ca menajere sau în construcţii”, ne-a spus Lilia Cazacu, doctorandă la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava.

 

Transport gratuit la Iaşi pentru a merge la vot

GIRB organizează transport gratuit cu autocarele pentru secţia de vot din Iaşi (str. Gavril Muzicescu nr. 6, parterul blocului 7A). Cei care doresc să meargă la vot cu autocarul pot contacta reprezentantul GIRB pe adresa de e-mail stelea.sandu@gmail.com sau la telefon 0758 616 028. 

Guvernul României, prin Ministerul Transporturilor, asigură, de asemenea, transport feroviar gratuit la prezentarea paşaportului de cetăţean al Republicii Moldova.

Cetăţenii moldoveni pot vota doar cu paşaportul, chiar dacă acesta este expirat.

“Mizăm în special pe receptivitatea cetăţenilor moldoveni care nu mai sunt studenţi sau elevi, dar care sunt stabiliţi în Suceava şi îi rugăm să ia legătura cu noi. Trebuie să ne consolidăm eforturile şi să ajutăm forţele democratice din Republica Moldova să se menţină la conducere pentru a continua parcursul european ce şi l-a asumat ţara noastră”, a declarat Petru Ciolpan, preşedintele GIRB.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetăţenii moldoveni din Suceava pot să voteze la Iaşi.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cetăţenii moldoveni din Suceava pot să voteze la Iaşi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei