Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 nov 2010 - Anul XV, nr. 280 (4571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Prima benzinărie complet automatizată din Nordul Moldovei, în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima staţie peco care va funcţiona fără personal, iar şoferii vor plăti carburantul la un automat, care le dă bon fiscal şi rest, dacă este cazul, se va deschide în prima parte a lunii decembrie, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava (SCS).

Suceava este printre primele oraşe din ţară alese de compania Bioromoil Automatic Stations pentru a implementa acest nou concept de benzinărie, investiţia fiind de aproximativ 250.000 de euro.

Lucrările la benzinăria din parcare, de tip AutoMat, au început în urmă cu aproape trei luni, când o groapă imensă a fost săpată vizavi de Mobexpert, acolo fiind îngropate tancurile de combustibili şi instalaţiile aferente.

Directorul SCS, Mircea Petrariu, a precizat că pentru amenajarea benzinăriei automatizate, cei de la Bioromoil au închiriat o parte din parcare, intenţia lor fiind de a inaugura investiţia până în data de 15 decembrie 2010.

 

Plata facturilor, a ratelor la credite şi verificarea presiunii roţilor, servicii gratuite

Staţiile de alimentare cu carburanţi AutoMat, lansate recent în ţară de cei de la Bioromoil, reprezintă cel mai modern concept de benzinărie, fără personal, complet automatizate, unice pe piaţa autohtonă prin complexitatea operaţiunilor pe care le pot efectua, dar şi prin preţurile avantajoase, după cum promit cei care au inaugurat recent trei benzinării de acest tip în Drobeta-Turnu-Severin, Târgu-Jiu şi Craiova. Benzinăriile AutoMat dispun de şase pistoale de alimentare, care comercializează trei tipuri de carburanţi. Clienţii pot plăti cu bani cash, cu cardul bancar, dar şi cu card AutoMat. Se introduc întâi banii sau cardul, se aşteaptă citirea bancnotei sau a cardului, apoi se poate alimenta, iar bonul fiscal se tipăreşte singur.

În noile benzinării e integrat şi un terminal BRD, unde se pot plăti facturile la utilităţi sau operatorii de telefonie, ratele la creditul luat de la această bancă, ori se poate alimenta cu numerar contul de card BRD. Staţiile dispun şi de un automat cu produse preambalate (dulciuri, snackuri, sucuri, băuturi energizante etc.) sau aparate de cafea, precum şi de un echipament de verificare a presiunii în roţi, care poate fi folosit gratuit.

Instrucţiunile de folosire pentru fiecare serviciu oferit de AutoMat sunt afişate în dreptul fiecărui echipament, iar în cazul în care clientul are nelămuriri, poate contacta, direct din staţie, unul dintre dispecerii din Call Center, printr-o simplă apăsare de buton.

Până la sfârşitul acestui an, staţiile AutoMat vor fi prezente în zece centre comerciale din ţară, în afara celei de la Shopping City Suceava mai fiind în plan benzinării automatizate în parcările magazinelor Kaufland din Slatina şi Iaşi, Hello Shopping Park din Bacău şi Focşani, European Retail Park din Brăila şi Shopping City Sibiu, intenţia companiei fiind de a-şi extinde reţeaua la 100 de unităţi până în 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima benzinărie complet automatizată din Nordul Moldovei, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Prima benzinărie complet automatizată din Nordul Moldovei, în parcarea Shopping City Suceava4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu cred ca e adevarat trimis de
(27 nov 2010, 13:03:55
Am impresia ca am mai vazut una la iesire din Malini.
1.1  RE: Nu cred ca e adevarat trimis de
(27 nov 2010, 19:53:00
Mda...ceva nou in comuna noastra.
2.   Oameni zero trimis de
(27 nov 2010, 22:36:53
Da,asta e civilizatia,fara oameni,call center...bla bla bla nu stiu francezii cu ce au de-a face dar mai ales cu cine...La Focsani,langa Piata Mare,erau automate ca sa achiti parcarea,au venit baietii de baieti cu fise false si le-au blocat sau chiar stricat bagand in ele diverse obiecte,superglue sau ....Din punctul meu de vedere prefer sa platesc un euro in plus la un plin dar sa-mi puna gaz in rezervor cu mana lui cineva care lucreaza la benzinarie si castiga si el o paine (oricum ii dau 1 ron in mana) decat sa le fac gusa mare nemernicilor de francezi...
3.   MARI PROSTI trimis de
(28 nov 2010, 10:00:47
MAI TAMPITI CA VOI DE LA MONITORUL NU AM VAZUT,O ASTFEL DE BENZINARIE ESTE IN DOLHASCA DE TREI ANI,IN MALINI DE 2 ANI,NU STITI CUM SA FACETI RECLAMA MASCATA,VA DAT CEVA BENZINA???????????????????????
4.   Cateva raspunsuri trimis de
(28 nov 2010, 18:15:03
Benzinarii cu plata la pompa exista; dintre ele, si cele mentionate de dumneavoasta.
Diferenta si, implicit, noutatea pe care Automat o aduce este ca 1. accepta orice tip de card bancar, nu doar pe cele ale companiei + cash. 2. este complet automatizata; nu are personal nici macar pentru paza.
"Pragmatic" , ce legatura au francezii cu aceasta investitie? Echipa care a conceput acest proiect este formata din romani. Nu este un proiect "importat", pentru ca sistemul fiscal de la noi si legislatia de urbanism etc. fac acest lucru imposibil. Este un proiect construit de la 0 pentru tara noastra, dar din ce observ la noi doar vestile proaste sunt primite bine.... ceea ce ma pune pe ganduri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei