Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 sep 2010 - Anul XV, nr. 213 (4504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Haos

Trafic de coşmar în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mii de maşini blocate în trafic, şoferi nervoşi, nedumeriţi de ce se întâmplă sau deja sătui de câte probleme tot au cu traficul din Suceava, străzi pe care nu se mai înainta decât cu viteza melcului, autobuze încărcate cu oameni care plecau de la muncă, paralizate în stradă şi poliţişti plouaţi, care cu greu mai făceau faţă situaţiei, aşa a arătat Centrul Sucevei ieri după-amiază, imediat după închiderea a trei benzi de circulaţie pe bulevardul principal, Ana Ipătescu.

Începerea lucrărilor ISPA de înlocuire a vechilor conducte de canalizare pe principala arteră de circulaţie a municipiului reşedinţă de judeţ a provocat un adevărat haos în trafic.

Programată a începe de la ora 14.00, închiderea celor trei benzi de circulaţie a fost pusă în practică cu aproape două ore întârziere, suficient cât să se producă într-un moment de vârf – ieşirea de la serviciu a mii de suceveni.

În primele 20 de minute, devierea traficului s-a desfăşurat relativ bine, maşinile care circulau spre Burdujeni având la dispoziţie o bandă liberă pe strada Ana Ipătescu, în vreme ce maşinile care veneau dinspre Burdujeni spre Centru erau dirijate pe la Piaţa Mare, pe strada Petru Pareş, iar autobuzele de transport în comun pe strada Nicolae Bălcescu.

 

Străzile din Centru, blocate aproape complet

Numai că, în scurt timp, managementul de trafic care părea să funcţioneze, cu mici sincope, a fost dat peste cap de numărul mare de maşini care au apărut odată cu terminarea programului de lucru a mii de suceveni.

Intersecţia străzilor Calea Unirii cu Petru Rareş s-a blocat aproape complet, cozi de sute de maşini formându-se atât pe sensul de urcare spre centru, la coborârea spre Burdujeni, dar şi pe strada Petru Rareş, încât, pentru a rezolva cumva situaţia, Poliţia Rutieră a dat drumul autoturismelor mici să circule pe acelaşi traseu ca cel rezervat autobuzelor, adică pe strada Nicolae Bălcescu.

Sute de maşini s-au bulucit atunci pe strada care trece prin faţa Casei de Cultură, venind atât dinspre Ana Ipătescu, cât şi de la sensul giratoriu de la Modern, încât, în doar câteva minute, strada s-a blocat complet, paralizând şi transportul în comun.

Autobuzele încărcate cu călători, care trebuiau să urce pe strada Ştefan cel Mare, prin faţa Palatului Administrativ, pentru a ieşi apoi prin faţa Bibliotecii I.G. Sbierea, pe strada Mitropoliei, de acolo revenind la bulevardul principal, spre staţia Bancă, au rămas blocate în mijlocul zecilor de maşini adunate ciorchine în jurul lor, care nu le-au mai permis să facă nici o mişcare.

În acest timp, şoferii, uimiţi şi nervoşi în acelaşi timp, întrebau oamenii de pe stradă ce se întâmplă, care e cauza acelei nebunii din trafic, pentru ca aflând că e vorba de o lucrare ISPA să dea din mână a lehamite ori să îşi ducă mâna spre cap, ca loviţi de o durere cruntă.

Nebunia din trafic, provocată de închiderea celor trei benzi de circulaţie, se va resimţi inclusiv săptămâna viitoare, săpăturile de pe ISPA fiind făcute chiar pe mijlocul străzii, la o adâncime de şase metri, tot acolo urmând să fie făcute şi două cămine de canalizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Trafic de coşmar în centrul Sucevei5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bucurati-va,alta "realizare a la Lungu" trimis de
(10 sep 2010, 11:40:24
Primiti d-le primar ceea ce meritati,injuraturile tuturor celor pe care ii persiflati cu "realizarile" dvs !
2.   "Managementul" piulii trimis de
(10 sep 2010, 11:54:43
Ori am eu orbul gainii ori astazi dimineata cand am trecut eu pe la ora 8 nu se incepuse nici o lucrare. Si atunci ma intreb de ce s-a inchis strada inca de ieri cand era sarbatoare si mai mai era si ploaie.Se stie ca in astfel de zile creste considerabil traficul in oras.Nu puteau sa o marcheze noaptea cand nu mai era trafic ? Cine ia asa niste decizii cred ca gandeste cu c.u.r.u.l caci capul nu-l ajuta la nimic.
Sa ma k.a.k eu in managementul facut de voi.
3.   Primarul si frigiderul trimis de
(10 sep 2010, 16:29:28
oare domnul primar si-a pregatit frgiderele pt cata ... va primi?
4.   Rusine trimis de
(10 sep 2010, 18:16:03
Pot sa zic doar ca e o rusine cum sunt organizati, sunt politisti peste tot care nu cred ca ar trebui de exemplu la sensul giratoriu de la bazar i-am vazut in vara asta, nu inteleg ce faceau acolo au blocat doar traficul, oameni buni de aia se fac sensuri giratoriu si se scot semafoarele pt a usura traficul si voi il blocati, si ce sa mai zic de oameni care muncesc pe strazi 10 persoane cu lopata in mana si numai unu munceste restul sta si se uita la masinile care trec RUSINE
5.   Ioiiii.... trimis de
(10 sep 2010, 19:10:47
mamaaa, ce ce carcotasi pe aci......
6.   Stiri audio 10 septembrie 2010 trimis de
(10 sep 2010, 19:37:17
 ☭ :// &#
7.   Http://costyfm.blogspot.com/2010/09/stiri-audio-10 trimis de
(10 sep 2010, 19:38:09
stiri audio 10 septembrie 2010
8.   B de lungu trimis de
(10 sep 2010, 23:17:20
Consumam benzina si nervi... politistii stau in ploaie sa dirijeze traficul .. nervi cat incape .. intarzieri.. si aia nu au sapat macar 1 metru... niste incompetenti ! cu b de lungu in frunte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei