Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 sep 2010 - Anul XV, nr. 213 (4504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Intrările în municipiul Suceava vor fi semnalizate cu indicatoare noi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la jumătatea lunii viitoare, patru din intrările în municipiul Suceava vor fi semnalizate prin indicatoare noi, cu o înălţime de 5,3 metri şi o lăţime de 1,3 metri, realizate pe o structură de lemn impregnat şi ridicate pe un soclu de beton. Lângă fiecare stâlp indicator va fi realizată şi o platformă pietonală de 50 de metri, dar şi o bancă pentru cei care vor să facă un scurt popas acolo.
Porţile de intrare în oraş vor fi marcate cu stema oraşului Suceava, dar vor purta şi inscripţia “Municipiul Suceava – capitala Moldovei între secolele XIV – XVI”, precum şi textul “Localitate cu monument istoric înscris în Lista Patrimoniului Mondial”.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că patru din cele opt indicatoare de intrare în municipiul Suceava sunt deja în lucru la firma Doxar Grup Gura Humorului, care a câştigat licitaţia organizată de municipalitate.

Primele patru indicatoare vor fi amplasate în jurul datei de 15 octombrie la intrările dinspre Fălticeni, Rădăuţi, Gura Humorului şi Botoşani, celelalte patru indicatoare urmând să fie construite anul viitor. Acestea vor fi amplasate la intrările în Suceava dinspre Dorohoi, Bosanci, Moara şi Mitocu Dragomirnei.

Costul unui indicator este de aproximativ 40.000 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intrările în municipiul Suceava vor fi semnalizate cu indicatoare noi.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Intrările în municipiul Suceava vor fi semnalizate cu indicatoare noi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mgarul si tichia trimis de
(10 sep 2010, 12:33:42
8porti x 40.000 = 320.000 RON sau 3.200.000.000 LEI adica bugetul unei primarii mici pe un an de zile!
Sa inteleg ca in Suceava totu-i pus la punct si numai portile astea lipseau ca sa navaleasca turistii? Sincer nu stiu ce sa mai cred; Ciclopu si Piticu fac spume la gura ca e criza si trebuie facute economii drastice iar Lunga arunca banii contribuabililor pe niste lucruri inutile si de prost gust.Apropos:tot Marele Carmaci la o aparitie televizata, luna trecuta daca nu ma insel, a facut apel la primari si la presedintii de consilii judetene s-o lase mai moale cu festivalurile si tot felul de aniversari gen:Tara lu' Papura-Voda, Boncalaitu Cerbilor,Mulsu' Cainilor, 3000 de ani de la moarte lu'Deceneu etc.,deoarece nu sunt bani de pensii, salarii,medicamente si alte "prostii' de felul asta.Da' se pare ca mesaju' nu era pt. ai nostrii bravi si gospodari idili ci pt.nesimtitii din opozitie! Doamne ajuta!
2.   Indicatoare trimis de
(11 sep 2010, 11:03:52
Daca tot ati inceput cu confectionarea si amplasarea de indicatoare,va rugm in mod respectos mai faceti 2 mai mici(1)Unul care sa marcheze prima capitala a Moldovei cea de la Baia,cu monumentul Biserica Alba,iar unul catre Sfinta Manastirea Slatina locul unde este ingropat Alexandrul Lapusneanul cel care va transmite "Daca ma va voi scula pe multi am sa popesc"Si inainte de amplasarea acestor indicatoare vedeti daca pe drumurile catre cele 2 localitati nu vi se rupe Q7.Sa auzim de bine !!!!!!!.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei