Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2010 - Anul XV, nr. 212 (4503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 9-15 septembrie

Joi, 9 septembrie

"Golden Şlagăr", La Fierărie

La ora 21:00, La Fierărie, "Golden Şlagăr" - Cristi Rangu, Recu Calcea, Lucian Andraşcu, Ciprian Bârsă - intrarea liberă.

 

Playground Cărtureşti, la Iulius Mall

Playground Cărtureşti– în fiecare joi, de la ora 17:30, Librăria Cărtureşti se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. În timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale. Hai! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

Târgul de carte al toamnei!

Până pe 19 septembrie, zilnic, între orele 09.00 - 21.00, Galleria Mall Suceava vă aşteaptă să vizitaţi Târgul de carte al toamnei!

 

Atelierul de vacanţă

Atelierul de vacanţă– până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18) şi în fiecare joi (ora 15), ceainăria din Iulius Mall Suceava invită puştii şi elevii să asculte poveşti, să descopere lumea în care personajele trăiesc prin sunete sau în culori. Ghidaţi de inspiraţie, copiii vor crea colaje despre propriile aventuri, lucrări artistice care vor compune o expoziţie colectivă la sfârşitul verii. Vino în lumea artei, jocurilor şi poveştilor la Cărtureşti, unde micii artişti îşi pot confecţiona chiar propriile costume pentru a deveni personaje în scenetele şi piesele de teatru din stagiunea librăriei.

 

„Interferenţe cromatice”

„Interferenţe cromatice” – expoziţie de pictură semnată de Carmel Georgescu, care va sta pe simeze, la etajul Iulius Mall, până pe 30 septembrie.

 

A.S.U.S. White Party, la Club Babylon

Program special dedicat studenţilor unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Toţi cei care vor fi îmbrăcaţi în alb vor beneficia de premii şi băuturi din partea casei, restul vor avea la dispoziţie tricouri albe pentru a intra în atmosfera petrecerii.

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava.

Barmanii vor pregăti o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

 

Back to School – Shopping City Suceava

Caută cuponul de reducere, în perioada 6 – 19 septembrie, în Monitorul de Suceava, decupează-l, vino în magazinele: Alexandria Librării, Evel Mod, Champion, Otter şi Wenice din Shopping City Suceava şi primeşti o reducere de 10%.

Alexandria Librării oferă reducerea de 10% pentru cărţi şi rechizite, Champion pentru încălţăminte, hanorace şi pantaloni de copii New Collection, Otter pentru încălţăminte de copii mărcile Geox şi Melania, iar Evel Mod şi Wenice pentru toate produsele.

Mai multe detalii găsiţi pe www.shoppingcitysuceava.ro

 

Expoziţia de artă plastică semnată Olivian (Liviu) Paveliuc

Expoziţia de artă plastică semnată Olivian (Liviu) Paveliuc,

City Gallery (Shopping City Suceava)

City Gallery găzduieşte prima expoziţie a artistului Olivian (Liviu) Paveliuc. Cele aproximativ 60 de picturi abstracte ce pot fi admirate în cadrul expoziţiei sunt realizate în ulei, cu diverse aplicaţii.  Folosind tehnica picturii „în cuţit de paletă” artistul obţine efecte speciale de volum.

Olivian (Liviu) Paveliuc, născut în anul 1960 la Vereşti (Suceava), a absolvit Liceul Pedagogic, profil Arte şi Şcoala Populară de Artă din Botoşani.

 

Vineri, 10 septembrie

Emeric Imreşi Adrian Bezna, La Fierărie

La ora 21:00, La Fierărie, concert cu Emeric Imre şi Adrian Bezna - intrarea 10 lei.

 

Târgul de Obiecte Handmade

Târgul de Obiecte Handmade – Vineri, sâmbătă şi duminică,la Iulius Mall, artizanii de bijuterii şi decoraţiuni interioare din Bucovina vor expune spre vânzare piese confecţionate manual, multe din materiale eco.

 

“Back to school!”

“Back to school!” - Peste 1.700 de premii instant pune la bătaie Iulius Mall Suceava, până pe 19 septembrie. Clienţii care fac cumpărături de minimum 70 lei câştigă instant, zilnic, 100 premii constând în rechizite şcolare (stilouri, ghiozdane, seturi cariocă, seturi creioane colorate, seturi geometrice). Marele premiul al fiecărei zile se câştigă prin tragere la sorţi: o trotinetă!

 

Havana Club Party

Se anunţă o petrecere latino, în Club Babylon, în cadrul căreia vor predomina ritmurile latine, precum şi aromele de rum. Super ofertă la cocktail Cuba Libre!  Petrecere întreţinută de animatoare! Intrarea gratuită!

 

 

Sâmbătă, 11 septembrie

Fly Project, la Galleria Mall

Începând cu ora 19:00, Galleria Mall Suceava vă aşteaptă la un concert marca Fly Project!

 

Lansare de carte

Începând cu ora 18:00, celebra autoare Monica RAMIREZ lansează în Galleria Mall Suceava două noi volume: Asasin feminin şi Cum am slăbit 70 kg mâncând 6 mese / zi.

 

Liber la distracţie, în Galleria Mall

În fiecare sâmbătă, toţi copii, însoţiţi de părinţii sau bunicii lor, sunt aşteptaţi la Galleria Mall Suceava la cea mai mare distracţie din weekend.

 

“Târg de Vinuri”, la Iulius Mall

“Târg de Vinuri” – Până pe 21 septembrie, la Iulius Mall  - Auchan, „Sărbătoarea vinurilor!”. Alege-ţi vinul dintr-o varietate largă de soiuri, arome şi podgorii de pe întreg mapamondul! Cele 200 de sortimente de vinuri roşii, albe, rose, dulci, demi-dulci, seci şi demi-seci sau spumante provin din vestite podgorii din România, Italia, Franţa, Spania, Portugalia, Ungaria, Moldova, SUA, Argentina, Chile, Australia, Africa de Sud.

 

Summer Set 2010! Back to school edition.

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Summer Set 2010! Ultimul weekend de vacanţă trebuie savurat aşa cum se cuvine!
Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special. În weekend continuă şi super oferte la whisky şi vodka! Petrecere întreţinută de animatoare! Intrarea gratuită!
 

 

Duminică, 12 septembrie

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall.Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand, duminică, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

„Şcolăreşti la Cărtureşti”

„Şcolăreşti la Cărtureşti” – Până pe 30 septembrie, ceainăria găzduieşte un târg cu tot ceea ce ai nevoie pentru ca materia şcolară să pară mai uşoară. Adică de la culegeri şi cărţi din programa de învăţământ până la, în premieră la Cărtureştiul din Iulius Mall, manuale şi rechizite. Ghiozdanele, caietele, stilourile, pensulele, acuarelele, şevaletele, plastelina sau lutul pentru modelaj au preţuri speciale, de târg. “Şcolăreşti la Cărtureşti” pune la bătaie tot ce-ţi trebuie pentru un start bun, dar colegul de bancă ţi-l alegi singur!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă…0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei