Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2010 - Anul XV, nr. 212 (4503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Hârtop a fost inaugurat un drum nou de aproape un milion de lei

Joi, 9 Septembrie 2010 (16:31:59)

O investiţie de aproape un milion de lei în modernizarea unui drum din Hârtop a fost inaugurată în cursul zilei de astăzi în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi a primarului acestei comune, Toader Grădinariu. Este vorba despre betonarea pe o porţiune de doi kilometri a unui drum comunal care face legătura între Primăria din Hârtop şi centrul comunei, fondurile pentru aceste lucrări fiind asigurate de primărie şi de Consiliul Judeţean.

„Este vorba despre un drum care face legătura între drumul judeţean şi cele mai importante edificii, şcoală, biserica şi căminul cultural din această localitate. Iar acesta este doar unul dintre proiectele pe care primarul din Hârtop le are pentru această comună”, a spus Flutur. El a arătat că printr-o Hotărâre de Guvern au fost alocate fonduri pentru extinderea reţelei de curent electric la 16 locuinţe.

De asemenea, Primăria din Hârtop a obţinut finanţare pentru un proiect de modernizare a satului românesc, care vizează betonarea a 7,7 kilometri de drumuri comunale, înfiinţarea unei secţii de costume populare la căminul cultural şi a unei „after-school”.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a spus că în comuna Hârtop a început construcţia unei clădiri în care va funcţiona o şcoală cu clasele I-IV şi o grădiniţă. El a arătat că este posibil ca Executivul României să aloce în şedinţa de săptămâna viitoare fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor de construcţie la şcoală şi grădiniţă.

În ceea ce-l priveşte pe primarul din Hârtop, Toader Grădinariu, acesta a precizat că modernizarea celor doi kilometri de drum comunal de la primărie şi până în centrul comunei reprezintă „visul oamenilor din Hârtop de când eu eram copil la grădiniţă”. El a mai spus că valoarea iniţială a investiţiei, stabilită prin proiectul tehnic, a fost de 1.9 milioane de lei, însă în urma licitaţiei s-a reuşit obţinerea unui preţ de aproape un milion de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Hârtop a fost inaugurat un drum nou de aproape un milion de lei.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Hârtop a fost inaugurat un drum nou de aproape un milion de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataie de joc pentru PREUTESTI trimis de
( 9 sep 2010, 21:07:05
acum flutur ii rade in fata lui Anita-cel daca bine va amintiti a furat la sectiile de votare pentru pdl si au fost prinsi,ii rade in fata cu dj 208 falticeni-dolhasca care fix pe raza comunei pdliste Preutesti e plin de gropi,era nevoie de putin respect din partea acestui om daca se poate numi asa sa vina si la Preutesti si sasi rupa planetarele,pivoti,bucsele etc in acest drum,vati batut joc de noi domnule o sa va luati de mana cu anita si sa va duceti in lumea voastra in veci nu veti mai primi votul nostru al celor care vau votat de doua ori,in funtie de cate buletine aveam la noi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei